- 19 Ekim 2020
- 61
- 40
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımBir de eşim sağlıklı beslenmeye çok meraklıdır. Haftada bir balık kırmızı et sebze mutlaka yedik. her gün çiğ kuruyemiş ananas ve kivi çok yedim.
Tabiki bir de benim çay kahve alışkanlığım hiç yok etkisi var mıdır bilmiyorum. Doktor bey transferden sonra özellikle haftada 3 kuzu eti demişti bir de rafadan yumurta dedi ama hayatta yemediğim tek şey yumurta yiyemdim onu.Anladım canım
Çok çok sağ ol
Yine aklına gelirse yazarsan sevinirim
Yumurta tavsiye ediliyor genelde ama kuzuyu duymamıştım hiçTabiki bir de benim çay kahve alışkanlığım hiç yok etkisi var mıdır bilmiyorum. Doktor bey transferden sonra özellikle haftada 3 kuzu eti demişti bir de rafadan yumurta dedi ama hayatta yemediğim tek şey yumurta yiyemdim onu.
Rica ederim. Güzel haberler bekliyorunYumurta tavsiye ediliyor genelde ama kuzuyu duymamıştım hiç
Çay kahve pek önerilmiyor zaten
Tekrar teşekkür ederim
Inşallah yaaaRica ederim. Güzel haberler bekliyorun
Yaaa göz yaşım pıt inş tutar canm benim ben tutunduguna inanıyorum inan her gün dua ediyorum dualarımdasın beni haberdar etmeyi un
kortizon iğnesini neden kullandınız acabaKuzum bende netten alıyorum ilaçları.. iğneleri ben karnımdan vuruyordum transfer den sonra ben kortizon iğnesi kullanmıştım onun kadar can acıtıcı bir iğne daha yok her iğne sonrası karnımdan kanamalar morarmalar oluyordu ;(
Merhaba,taze transferde 9200 raporlu fiyatı sanırım ama raporsuz bilmiyorum. Cok bi fark yok Zaten.Merhaba kizlar baskent univ. Transfer ve opu ucretini ogrenebilirmiyim acaba. Raporsuz
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben 2018 gogsen beyim hastasiydim 2.5 yasinda bir oglum var cok sukur. Sebepsiz infertilite bizimki.tekrar dusunmeye basladim acikcasi ikinci beb3gi .taze transfer yapilmisti bizde simdi bayagibucmus fiyatlar. Transfer 10000 olmustur o halde. Opu ne kadar dondurulmadan pekiMerhaba,taze transferde 9200 raporlu fiyatı sanırım ama raporsuz bilmiyorum. Cok bi fark yok Zaten.
Ama embriyo dondurulacaksa 5900küsür donma ve OPU. 4200 çözme ve transfer ücreti. Bu donmuş embriyoda rapor geçerli olmuyor. Ama iğneler için hakkınız varsa onu kullanabiliyorsunuz
Raporsuz 9900.Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben 2018 gogsen beyim hastasiydim 2.5 yasinda bir oglum var cok sukur. Sebepsiz infertilite bizimki.tekrar dusunmeye basladim acikcasi ikinci beb3gi .taze transfer yapilmisti bizde simdi bayagibucmus fiyatlar. Transfer 10000 olmustur o halde. Opu ne kadar dondurulmadan peki
Ben de Göğşen Hoca'nın hastasıyım. Taze transferi arkadaş yazmış Ama benimki dondurulmuş denendiği için inanın sormadım. Fiyatlar çok arttı maalesef. Muayene ücreti falan da.Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben 2018 gogsen beyim hastasiydim 2.5 yasinda bir oglum var cok sukur. Sebepsiz infertilite bizimki.tekrar dusunmeye basladim acikcasi ikinci beb3gi .taze transfer yapilmisti bizde simdi bayagibucmus fiyatlar. Transfer 10000 olmustur o halde. Opu ne kadar dondurulmadan peki
Amin insallah sizlerinde gulsun yuzu. Rabbim bu mutlulugu yasatsin isteyen herkese. .Ben de Göğşen Hoca'nın hastasıyım. Taze transferi arkadaş yazmış Ama benimki dondurulmuş denendiği için inanın sormadım. Fiyatlar çok arttı maalesef. Muayene ücreti falan da.
Sizi hatırlıyorum ilk denemenizde olmuştu masallah. Inşallah tekrar yüzünüzü güldürsün Rabbim
Amin,inşallah en kısa zamanda. Biz hâlâ uğraşıyoruz. Inşallah tadariz bir gün o duyguyu.Amin insallah sizlerinde gulsun yuzu. Rabbim bu mutlulugu yasatsin isteyen herkese. .
Evet cok artmis allah guc versin maddi manevi. zorlugu cok ama gelip geciyor bir sekilde.
Evet ya ne kadarda uygundu. Simdi cok zorlayacak durumda. Emeklerijizin karsiligini bekletmeden versin allah.Amin,inşallah en kısa zamanda. Biz hâlâ uğraşıyoruz. Inşallah tadariz bir gün o duyguyu.
Maddi olarak da pek kolay değil. Zorluyor. Sizin olduğunuz dönemde çok uygundu fiyatlar. Hepimize kolaylıklar versin
Her yer aynı oldu maalesef. Muayene falan 2 ayde 370 oldu önceden üç ayda birdi. Bir de 10 günde bir 158. Uçurdular. Ne Bileyim.Evet ya ne kadarda uygundu. Simdi cok zorlayacak durumda. Emeklerijizin karsiligini bekletmeden versin allah.