heyyyy edaeda bende çok merak ediorum nasıl kotu olduğunu yanı sen nasıl bi burun istemiştin ki yarın görüşmem var benim fevzi beyle ki bu doktora az da olsa guvenebileceğim bi kişi tarafından yönlendirildim ve tüm yorumları da okudum sanırım senden başka da kotu dien biri olmamış foto koyabilirsen gusel olur.
cnm sen gorustunmu sana kac tl dedı her kafadan bır ses cıkıyor burada sen kıme guvenıyorsan kım ıcıne sındıyse onda kal tabıkı arastır ama bır kaç catlak ses bızı ılgılendırmıyor cunku dun uye olmus ve hemen kotulemıs kanıtlasın bızde gorelım o zaman dıeelım aaa evet haklı sorun var vs. ortada bırsey goremıyoruz kısacası agzı olan konuşuyor...
ha bu arada unutmadan sol,m 4500 dedi bana fevzi bey ben dusunuyorum su an başka doktorlarlada grusuyorum araştırmadayım eğer kesin b,işey olursa yeniden yazarım
4500 tl mı hadı yha ben 3500 ıle 3000 okumustum fıyatımı yukselmıscnm senın burnunda falamı sorun varmıs kii
Yorum istediniz yazdım. Hem sen neden bu kadar rahatsız oldun ki. İsteyen istediği kişiye olsun ameliyatını.
Bende Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum buradaki yorumlara inanmayın burnum önden bakıldığında çok kötü durumda yan tarafta kemik bırakmış burnum sağa doğru kayıyor benimde önden bakıldığında burnum her açıdan farklı doktorunuzu çok iyi seçin buradaki yorumlara aldandım ameliyat oldum çok pişmanım...Bende Fevzi Yavas a burun estetigi oldum. Yalniz burnumun sirt kisminde ustte sisme:/ tumsek gibi bisey var. Acaba gecermi? Daha 1 ay oldu. Okadar cektigime degsin istiyorum. Su an her acidan farkli burnum(
Evet ben 2014 senesinde Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum estetiği oldum çok pişmanım burnumun sol tarafı ve sağ tarafı birbirinden farklı ve burun kemiğim sağa doru kayıyor önceki burnumda bi tek kemerim vardı şimdi Kemer'den başka her şey çok pişmanımMerhaba arkadaşlar
Aranızda Dr.Fevzi YAVAŞ'a burun estediği olan varmı?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?