• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fevzi Yavaş hakkında bilgi

merhaba buşra77 ben dr.Fevzi Yavaş'ın hastasıyım..ilk estetik tecrübem burun idi.aylarca güvenebileceğim bir doktor araştırdım sormadığım kimse kalmadı en sonunda ağırlıklı olarak Fevzi beyin ismi verilince muayenehanesine gittim.4 yıldır fevzi bey ailemizin doktoru oldu diyebilirim..burun ameliyatımdan 4 gün sonra işimin başındaydım ne yüzümde morluk nede insan içine çıkamayacak kadar şişlik vardı..ailemden estetik konusunda kararsız olan kuzenlerim de fevzi beyin hastası oldu ve hepimiz çok memnunuz daha çok fikir sahibi olmak istersen eski Türkiye güzeli Hilal Aslangirayın netten resimlerini inceleyebilirsin.
fevzi beyi tercih ettiğim için ben hiç pişmanlık yaşamadım.şimdiden geçmiş olsun

Tesekkürler nehir1903.Tamponlar cikarken insanin cani cok yaniyormu? Birde ameliyattan sonra nefes alma problemin oldumu? Yanıtlarsanız sevinirim

Tamponlar alınırken biraz agrı oluyor tabi!Ben ameliyat olalı 4 yıl oldu.Sen yeni ameliyat olacaksın.Duyduğuma göre kendiliğinden eriyen tamponlar çıkmış.Benim ameliyat öncesi solunum problemim yoktu sonrasında da olmadı rahat nefes alıyorum.

Bende atv'de yayınlanan "bambaşka biri" programında yaptığı ameliyatlarını ve sonuclarını gördükten sonra dr. Fevzi Yavaş'a hem burun hemde göğüs büyütme ameliyatı yaptırttım. Şuan gayet memnunum ikiside cok dogal oldu aslında ciddi tecrübesi olan babacan birisi. pişman olmayacagından eminim.

ben de ameliyatımdan önce fevzi beyle görüşdüm,daha bır arkadasımın 2.burun ameliyatını yapmıs ve eski burnuna göre güzel bir burun yapmışdı.Bana çok ilgili gelmediği ve muayene bile etme gereği duymadığı için iyi şeyler hissettirmedi zaten korkarak gidiyosun insan tabi guven beklıyor,ben baska bı doktora oldum suan ıcın memnunum durumdan yalnız fevzı beyınde guzel yapdıgı ameliyatlar oldugunu bılıyorum,bırde tampon kesınlıkle acıtmıo varlıgıyle yoklugu bellı bıle olmuyo dıyım cıkartırkende sadece hafıf bır basınç ve rahatlama hissi oluyor

Deneyimlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz.Yarın 4.30 için randevu aldım.Yarın akşam haberdar ederim sizleri :)

Çok isabetli bir tercih yapmıssınız.Ben bundan 11 yıl önce Fevzi Bey'e burun ameliyatı oldum ve şimdiye kadar hiçbir sorun yasamadım.İnanılmaz dogal oldu .Beni önceden tanımayan kişiler hayatta anlamıyolar:)))

Daha öncede dediğim gibi çok doğru bir tercih yaptın.Fevzi Beyin tecrübesine güvenebilirsin olmayacak bişeye asla olur demez kendisi bu mesleği ticarete dökmemiş nadir doktorlardan birisidir.şimdiden geçmişolsun

Fevzi Beyle görüşmeye gittim :) Söyledikleriniz çok doğruymuş kendinizi inanılmaz güvende hissediyorsunuz.Sabırla tüm sorularımı cevapladı :) Önümüzdeki hafta ameliyat için tarih istedim ama kongrede olacakmış.21 Ekim için ameliyat günü aldım :)

busra77 çok doğru karar vermişsin.Sana küçük bir tavsiyem olacak sakın Fevzi beyin işine karışma senin için en doğru olanı yapacağından şüphen olmasın.

merhaba nehir1903 bu kadar gec cevap verdigim icin kusura bakma pc de sorun vardı hos bi yönden de iyi oldu kalıp cıktıktan sonra şişliklerim vardı :) her gecen gün biraz daha azalıyo elimde ayna devamlı takip ediyorum:))
yeni tanıstıgım hickimse sislerim olmasına ragmen 3 hafta önce ameliyat oldugumu anlamıyo:)harika bi duygu :)))

hepinize bilgilerinizden ve Dr.Fevzi Yavaş beyi bulmama yardımcı olmanızdan dolayı çok teşekkür ederim

cok cok sevindim memnun kalmana busra77:))) zamanla inicek sisliklerin biraz sabır:))ilk bikac ay dedigin gibi aynayla yatıp kalkıyosun:)yeni burnunu güle güle kullan:))görüsmek üzere...

merhaba özgün.yeni burnumdan çok memnunum hala şişliklerim olmasına rağmen süper görünüyor.mail adresini verirsen resmimi gönderirim sana...Dr.Fevzi Yavaş tan hiç şüphen olmasın diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten işinin erbabı bir cerrah.görüşmek üzere

merhaba özgün.yeni burnumdan çok memnunum hala şişliklerim olmasına rağmen süper görünüyor.mail adresini verirsen resmimi gönderirim sana...Dr.Fevzi Yavaş tan hiç şüphen olmasın diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten işinin erbabı bir cerrah.görüşmek üzere[/QUOTE

büşracım merhaba!fevzi bey ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor ve ücretler nasıl?sen ne kadar ödedin?bi de göğüs büyütme fiyatları hakkında bilgin var mı

merhaba siss benim ameliyatımı özel isvicre hastanesinde yaptı ve cok memnun kaldım.Özellikle anestezi uzmanı cok iyiydi.Burun ameliyatım icin hersey dahil 3,500 ytl ödedim ama gögüs ameliyatı hakkımda bi bilgim yok ama eminim ki yardımcı olucaktır.görüsmek üzere.....

Slm busra77 resımlerını gormek ısterım bende cumartesı kendısıyle goruşmeye gıdıcem burdakı tavsıyerler üzerıne buldum kendısını bana yaptıgı burunların fotolarını gonderdı hepsıde cok guzel ve dogal oyuzden kararım ondan yana...

slm nisa benimde görüsmeden önce karar vermemde arkadasların cok faydası oldu sagolsunlar ve haklı cıktılar sende gidince ne demek istedigimi anlayacaksın:)))mail adresini verirsen şiş ama dogal güzel burnumun resimlerini gönderirim:)))banada burdan bi arkadas eski türkiye güzeli hilal aslangirayın resimlerine bak demisti sende bi fikir sahibi olursun:)görüsmek üzere....

Back