Dr .Ferruh Bingül'e meme büyütme ameliyatı olanlar buraya..,

Tşk soncare dün doktorun kliniğine gittim duş almıştım sargılarım açıldı sütyen giydim çok rahatladım hala Benimler mi inanamıyorum ama süper olmuşlar
İnsan uzun zamandır hayalini kurunca bir an inanamıyor :) ama bir süre sonra zaten hep böyleydim havasına giriliyor :KK70: ben hemen benimsemiştim :))

İnsan uzun zamandır hayalini kurunca bir an inanamıyor :) ama bir süre sonra zaten hep böyleydim havasına giriliyor :KK70: ben hemen benimsemiştim :))
Evet soncare şimdiden eski halimi unuttum, 1 hafta oldu, hiç aynaya bakmayan ben günde kaç defa bakıyorum, mutluyum ama ameliyat olduğuma

Soncare sendeki doktor ferruh bingül e ameliyat olmuştun kaç cc konulmuştu

Kızlar bana da hemen hemen 3 ay olacak. Açıkçası çok memnun olduğumu söyleyemem. Bunlardan biri randevulardaki bekletilme süresi ve o kadar bekleme süresi sonunda görüşmelerin kısa ve aceleci şekilde sonlanması. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirme çok sınırlı. Ve memelerim arasındaki asimetri beni tedirgin ediyor. 6 aya kadar eşitleneceği yönünde söylentiler ama nedense bana pek öyle gelmiyor 🙄 Eğer zamanı geriye alsak aynı doktora ameliyat olur muydum hayır olmazdım.

X