- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Canım zaten sen benim kanaat önderim oldunBenim düşüncelerimi zaten biliyorsun.belki merak edenler olur diye yine yazayım:)çok doğal,olduğu gibi davranan,ısrarcı olmayan,işini iyi yapan,tecrübeli ve ilgili bir doktor.ben son derece memnun kaldım:)
Cnm ferruh bey ameliyat ücreti nedirBenim düşüncelerimi zaten biliyorsun.belki merak edenler olur diye yine yazayım:)çok doğal,olduğu gibi davranan,ısrarcı olmayan,işini iyi yapan,tecrübeli ve ilgili bir doktor.ben son derece memnun kaldım:)
Şu anda yuvarlak 7000,damla 7500 müş.koltuk altı,meme altı farketmiyor canım.Cnm ferruh bey ameliyat ücreti nedir
Canım çok teşekkürler ... Ölçülerin neydi? Yani boy , kilo , göğüs fln... Kaç cc , hangi şekil takıldıBen de 6 yıl önce oldum hala cok memnunum. Koltuk altindan oldum ve kas altina yerlestirildi. Ani kilo kaybi sonucu ici bosaldigi icin, silikon yapay durmadi. iyice mincirip dokunulmazsa anlasilmaz kesinlikle. :) deri gevsekliginize gore ayarlarsaniz, cok buyuk yaptirmazsaniz dogal durur. Koltuk altimda hafif beyaz cizgiler kaldi. O da illa ki olur kesiliyor sonucta. Baska sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.
Bana 330 cc civarı önerdi, doğal görüntü içinBen de 6 yıl önce oldum hala cok memnunum. Koltuk altindan oldum ve kas altina yerlestirildi. Ani kilo kaybi sonucu ici bosaldigi icin, silikon yapay durmadi. iyice mincirip dokunulmazsa anlasilmaz kesinlikle. :) deri gevsekliginize gore ayarlarsaniz, cok buyuk yaptirmazsaniz dogal durur. Koltuk altimda hafif beyaz cizgiler kaldi. O da illa ki olur kesiliyor sonucta. Baska sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.
mutluluk sen oldunmu ameliyatınıDr. Ferruh Bingül 'e meme büyütme ameliyatı olanlar, görüşlerinizi alabilir miyim??
Evet ben Dr Volkan Tayfur a oldum. Ferruh bey ile de görüşmüştüm ancak Volkan hoca yı tercih ettim. Çok da iyi yapmışımmutluluk sen oldunmu ameliyatını
memeFerruh Hoca isini biliyor bence. Paragoz biri de degil. Mesafeli ama guleryuzlu. Yasemin Hanim'in da enerjisiyle baska bir yere gitmeye gerek duymuyorsunuz. Haftaya Cuma baska islemler de yaptiracagim yuzumle ilgili. Ben soylemeden neler istedigimi siraladi zaten alismis artik :) ama herkese ayni seyi yapmiyor, kisiye ne uygunsa onu yapiyor. Tabi umarim Cuma gununun etkisi gecince de ayni seyleri yazabilirim yuz oldugu icin biraz endiseliyim ne yalan soyleyim :) Sormak istediginiz baska bir sey olursa seve seve cevaplarim. Hassas mevzular bunlar :)
mutluluk senin dokun nasıldı 75i doldurabiliyormuydun..boyun kilon takılan protezin markası damlamı yuvarlakmı okadar çok soru soruyoruzki :) napalım siz geçtiniz o yollardan fotoların varmı görebilirmiyimEvet ben Dr Volkan Tayfur a oldum. Ferruh bey ile de görüşmüştüm ancak Volkan hoca yı tercih ettim. Çok da iyi yapmışım8 ay oldu. Çok şükür bi sıkıntı yok.
Canım boyum 1 76, kilom 60. Dümdüzdüm, meme altı 80 cm, meme ile de 83 cm di. 325 cc high profil yuvarlak takıldı bana. Ben en doğal boyutu istiyorum demiştim. Ferruh bey de 325 civarı uygundur demişti. Aklın yolu bir iştememe
mutluluk senin dokun nasıldı 75i doldurabiliyormuydun..boyun kilon takılan protezin markası damlamı yuvarlakmı okadar çok soru soruyoruzki :) napalım siz geçtiniz o yollardan fotoların varmı görebilirmiyim
Çok geçmiş olsunKızlar Mrh dün ameliyat oldum bugün eve çıktım biraz göğüslerimde gerginlik var ama iyiyim, ameliyat öncesi çok stres yaptım ama neyseki herşey yolunda gitti