Dr .Ferruh Bingül'e meme büyütme ameliyatı olanlar buraya..,

Benim düşüncelerimi zaten biliyorsun.belki merak edenler olur diye yine yazayım:)çok doğal,olduğu gibi davranan,ısrarcı olmayan,işini iyi yapan,tecrübeli ve ilgili bir doktor.ben son derece memnun kaldım:)
Canım zaten sen benim kanaat önderim oldun Ferruh bey sayende benim tarafımdan tanındı sana teşekkür etmeli...

Ben de 6 yıl önce oldum hala cok memnunum. Koltuk altindan oldum ve kas altina yerlestirildi. Ani kilo kaybi sonucu ici bosaldigi icin, silikon yapay durmadi. iyice mincirip dokunulmazsa anlasilmaz kesinlikle. :) deri gevsekliginize gore ayarlarsaniz, cok buyuk yaptirmazsaniz dogal durur. Koltuk altimda hafif beyaz cizgiler kaldi. O da illa ki olur kesiliyor sonucta. Baska sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.

Canım çok teşekkürler ... Ölçülerin neydi? Yani boy , kilo , göğüs fln... Kaç cc , hangi şekil takıldı fikir açısından soruyorum ;(

Bana 330 cc civarı önerdi, doğal görüntü için

330-320 civari bir seydi. Emin degilim yalan olmasin :) ama yuvarlaktan yapildi. 167 boy, 53 kilo falandim sanirim o donem. Gogus 70'ti ama dedigim gibi kilo vermeden sonra ici bosaldigi icin gogusu hic sayma :) icinde bi kasik su olan bos bi torba gibi olmustu

Ferruh Hoca isini biliyor bence. Paragoz biri de degil. Mesafeli ama guleryuzlu. Yasemin Hanim'in da enerjisiyle baska bir yere gitmeye gerek duymuyorsunuz. Haftaya Cuma baska islemler de yaptiracagim yuzumle ilgili. Ben soylemeden neler istedigimi siraladi zaten alismis artik :) ama herkese ayni seyi yapmiyor, kisiye ne uygunsa onu yapiyor. Tabi umarim Cuma gununun etkisi gecince de ayni seyleri yazabilirim yuz oldugu icin biraz endiseliyim ne yalan soyleyim :) Sormak istediginiz baska bir sey olursa seve seve cevaplarim. Hassas mevzular bunlar :)

meme
Evet ben Dr Volkan Tayfur a oldum. Ferruh bey ile de görüşmüştüm ancak Volkan hoca yı tercih ettim. Çok da iyi yapmışım 8 ay oldu. Çok şükür bi sıkıntı yok.
mutluluk senin dokun nasıldı 75i doldurabiliyormuydun..boyun kilon takılan protezin markası damlamı yuvarlakmı okadar çok soru soruyoruzki :) napalım siz geçtiniz o yollardan fotoların varmı görebilirmiyim

meme

mutluluk senin dokun nasıldı 75i doldurabiliyormuydun..boyun kilon takılan protezin markası damlamı yuvarlakmı okadar çok soru soruyoruzki :) napalım siz geçtiniz o yollardan fotoların varmı görebilirmiyim
Canım boyum 1 76, kilom 60. Dümdüzdüm, meme altı 80 cm, meme ile de 83 cm di. 325 cc high profil yuvarlak takıldı bana. Ben en doğal boyutu istiyorum demiştim. Ferruh bey de 325 civarı uygundur demişti. Aklın yolu bir işte Ferruh bey de işi bilen bir Dr. Ben Volkan beyi seçtim, ama ikisi de aynı şeyleri söylemişti. Tercihin hakkında hayırlı olsun. Sen sadece Dr a nasıl meme istediğini mutlaka belirt. Ben gibi doğal dersen bir avuç memen olur dolguuuun seksiiii dersen Ferruh bey gerekeni yapacaktır

kızlar mrh bende ferruh beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum yarın görüşmem var, olan arakadaşların yorumlarını okudum, meme ameliyatı olan var mı?

Ferruh hocayla görüştüm. Yaptığı memeler harika olmuş, örnek resimler gösterdi. Çok içime sindi haftaya ameliyat oluyorum. Memelerim eşit değil ve ayrık o yüzden özel protezler seçtik, koltuk altından kas altına sağa 310 sola 330 cc slikon koyulacak, çok heyecanlandım, günler geçmiyor.

Kızlar Mrh dün ameliyat oldum bugün eve çıktım biraz göğüslerimde gerginlik var ama iyiyim, ameliyat öncesi çok stres yaptım ama neyseki herşey yolunda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…