Dr. Fatih Atmaca Göz Kapağı Ameliyatı Olanlar Bilgi lütfen !!!!

Dün fatih atmacaya üst göz kapağı operasyonu yaptırdım. Burayı okuyana kadar içim çok rahattı. Umarım bende memnun olduğuma dair geri bildirimde bulunurum

Bende üst gozkapagi ameliyatı oldum.8.gunum gozum tam kapanmiyor normalmi?
Merhaba Hullaa83,

umarım şu an göz kapağın kapanıyordur? Doktor olmadığımdan kesin bir şey diyemem sadece tahminen konuşabilirim. Sanırım Gözkapağından fazla deri alındığı için kapanmıyordur!

Merhaba Aylaturan,

öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir çözüm bulabilmişsindir…? Gerçekten böyle Doktorlara bir olup hukuki işlem başlatmak gerekiyor, başka kişilerin hayatınıda kabusa çevirmesinler diye!!!

Cok gecmis olsun sonuc icin üzgünüm. Düzelme durumu yok mu? Revizyon olmuyor mu? Doktor ne dedi duruma?
Merhaba Falan Filan,

evet revizyon oldum başka bir Doktora. İki kez Revizyon ameliyatı geçirdim, sonuç eskisine nazaran çok daha iyi ama eskisi gibi olmuyor… bana 16.000 € mal oldu maalesef.

Hayatımın en büyük acısını yaşıyorum.ameliyatta korneami zedelemişler.zehir oldu hersey
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzgünüm.. inşallah biran önce yine sağlığına kavuşursun Bu durumda susmamak lazım bir olup kendisine dava açılmalı, başka canlar yakmasın diye!

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Kime ameliyat oldun? Evet buldum ama eskisi gibi değil tabiki ve hem pislojik hemde madi olarak çok zarara uğradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…