Dr. Fatih Atmaca Göz Kapağı Ameliyatı Olanlar Bilgi lütfen !!!!

Ben tekrardan başka bir doktora ameliyat oldum ama halen sorun yaşıyorum gözümle ilgili maalesef, Dr. Fatih Atmacan”nın yaptığı ameliyattan dolayı bana hem manevi hem madi çok büyük zarar verdi. Anladığım kadarıyla burda tek mağdur olan ben değilim, hep birlik olupta bir şeyler yapalım sesiz kalmayalım kızlar ve başkalarında hayatını karatmasına izin vermeyelim diye düşünüyorum.

Bende üst gozkapagi ameliyatı oldum.8.gunum gozum tam kapanmiyor normalmi?

Bende üst gozkapagi ameliyatı oldum.8.gunum gozum tam kapanmiyor normalmi?
Önelikle çok geçmiş olsun. Daha henüz yeni ameliyat olmuşsun bir şey söylemek için çok erken diye düşünüyorum tam sonuç kendini az da olsa 3 ay sonra beli eder çünkü 85% ödemler gitmiş oluyor ve gözün şeklini ortaya koyuyor ve diğer 15% de bir sene sonra tam olarak yerini almış oluyor.

Merhaba canım. Senin neyi beğenmediğini anladım. Aslında göz kapağını düzgün almış. Senin bahsettiğin ve rahatsız olduğun şey bence göz kapağı ile ilgili değil. Çünkü orası göz kapağı değil. Kaşın altındaki yığılma kaşlardaki düşüklükle ilgili. Alnını yukarı ger . O yığılma geçiyorsa kaşlarla ilgilidir. Ama doktora sordun mu? Dr ne diyor.

Hayatımın en büyük acısını yaşıyorum.ameliyatta korneami zedelemişler.zehir oldu hersey

Cok cok gecmis olsunn..Gözünüz tam kapanmıyordu sanirim oyle yazmistiniz.Kontrolde mi aciga cikti acaba? Doktorunuz kimdi?
Ankarada uni.hastanesinde oldum.ameliyatimi yapan plastik cerrahtı,ameliyattan sonra gozumun içinde birseyler olduğunu söyledim.resimledim gececek normal vs.dedi iki hafta sonra acile gittim kornfanız zedelenmis dediler.tedavi görüyorum.ameliyatimi yapan doktorla paylaştım bu konuyu,acile gittiğimi vs.kendisi ben gözüne birsey yapmadım,o gececek beni dinlemedin artik benimle alakanız kalmadı dedi

Ne demek alaka kalmadı ya boyle piskin cevap mı olur.Acilde ki gittiginiz doktor rapor yazabilirse dava bile acabilirsiniz.Görme ile ilgili sorun yok insallah..İnsallah biran önce düzelir cok üzüldüm .
O doktorun yanına birakmayin ama..

Cok cok gecmis olsunn..Gözünüz tam kapanmıyordu sanirim oyle yazmistiniz.Kontrolde mi aciga cikti acaba? Doktorunuz kimdi?
Şuan tek isteğim gözlerimin iyileşmesi.24 saat iki gözümü kapattılar.karanligi yaşadım.Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın yarın kontrolüm var ins guzel haber alırım.

Şuan icin görmede problem yok,o kadar ilgililer ki goz doktorları alip beni prof.a götürdüler ve ameliyat yapan doktora yazi yazacaklarını söylediler.o kadar cok üzerime düştüler ben panikledim agladim cokmu kötü durumdayım diye,hergun geleceksiniz dediler.resimlerimi çektiler.rabbimin izni ile iyilesecegim.Ben ameliyatımı yapan doktoru suçlamadım paylaştım ama o direk savunmaya geçip bana bu cümleleri kullandı.sigara içiyorsunuz ondan diyor.

Merhaba. Kornean düzeldi mi canım. Bir de üst göz kapağın kapanıyor mu ? Görüntüden memnun musun? Üst göz kapağı mı alınmıştı ?
Hayır halen hastaneye gidiyorum.lens taktılar.ameliyatimi yapan dr ısrarla ben birsey yapmadım sigara içenlerde olur bu tarz şeyler diyor.kapaklar kapaniyor ama sag tarafim hâlen etli hic islem gormemis gibi

Hayır halen hastaneye gidiyorum.lens taktılar.ameliyatimi yapan dr ısrarla ben birsey yapmadım sigara içenlerde olur bu tarz şeyler diyor.kapaklar kapaniyor ama sag tarafim hâlen etli hic islem gormemis gibi
Çokkk geçmiş olsun çok üzüldüm, doktorunuz kim

Merhaba bende aynı sorunu estetik operasyonla kaş göz ve orta yüz germede yaşıyorum ameliyat esnasında hiç bilgim yokken alt göz kapağım kesilmiş ve gözlerim baya bi aşağı sarktı sonra ikinci bi operasyon geçirdim bu sefer göz kenarlarımdan yapıldı beni yine endoskopik olacak diye 3 ay beklettirdikten sonra. Bir hafta sonra bantlar açıldı bi gözüm nerdeyse tamamdı ama diğeri hala aşağıya dönüktü tekrar bir işlem yapıldı hala aynı siz bi çözüm bulabildiniz mi ne olur yardımcı olur musunuz

Merhaba cok gecmis olsun.bende 23 nisanda oldum torbalarimda en ufak bir azalma yok. Alt kirpiklerim dönmüş durumda. Peki siz ücret iadesi falan talep etmedinizmi.

Bu sayfada sorunlarını yazanlar lütfen geri dönüp güncelleyiniz. Çok üzücü şeyler.
Son durumlarınız nedir.

Yorumlara çok şaşırdım, ben yaklaşık iki buçuk üç yıl önce Fatih Atmaca’da üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hatta o zaman Medical Park’taydı, dikişlerimi de kendisi attı, en ufak bir sorun yaşamadım. Acaba sonradan mı yaklaşımı değişti bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…