• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fatih Atmaca Göz Kapağı Ameliyatı Olanlar Bilgi lütfen !!!!

Yorumlara çok şaşırdım, ben yaklaşık iki buçuk üç yıl önce Fatih Atmaca’da üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hatta o zaman Medical Park’taydı, dikişlerimi de kendisi attı, en ufak bir sorun yaşamadım. Acaba sonradan mı yaklaşımı değişti bilemiyorum.
Dün fatih atmacaya üst göz kapağı operasyonu yaptırdım. Burayı okuyana kadar içim çok rahattı. Umarım bende memnun olduğuma dair geri bildirimde bulunurum

Aynı problemi bende yaşadım...Operasyon aşamasında ve esnasındaki yapılan tüm işlemler aynı.. Benimde ameliyat esnasındaki dikişlerimi asistanı attı. Amelyat izi ve göz kapağı düşüklüğümdeki sorunun tam anlamı ile düzelmemesi sebebi ile görüşmek istedim. Kendisi hastasına zaman ayıramayacak kadar melgulki bizleri başka birinin ameliyatına gireceği esnada ameliyat kapısının girişinde cevap verebilyor... Beklenilen sonucun bu şekilde olmaması gerektiğini söylediğimde karşımda küçük dağları yaratan büyük bir egoya sahip haliyle Türkiyenin en iyi doktoru olduğunu, üzerine kimseyi tanımadığını ve bu işlemin başka türlü sonuçlanmayacağını söylediği halde bu gün tam bir sene oldu ve ben kontrol ve bilginamaçlı üç göz doktoruna başvurduğumda ameliyatın göz kapağı kıvrımından yapılmaması ve doğru dikişin atılamaması sebebi ile gözlerimde kocaman bir ameliyat iziyle doktor doktor gezmekteyim.. İşi ticarete döktüğünden hiç bahsetmiyorum bile.

Bende üst gozkapagi ameliyatı oldum.8.gunum gozum tam kapanmiyor normalmi?
Merhaba Hullaa83,

umarım şu an göz kapağın kapanıyordur? Doktor olmadığımdan kesin bir şey diyemem sadece tahminen konuşabilirim. Sanırım Gözkapağından fazla deri alındığı için kapanmıyordur!

Merhaba Aylaturan,

öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir çözüm bulabilmişsindir…? Gerçekten böyle Doktorlara bir olup hukuki işlem başlatmak gerekiyor, başka kişilerin hayatınıda kabusa çevirmesinler diye!!!

Cok gecmis olsun sonuc icin üzgünüm. Düzelme durumu yok mu? Revizyon olmuyor mu? Doktor ne dedi duruma?
Merhaba Falan Filan,

evet revizyon oldum başka bir Doktora. İki kez Revizyon ameliyatı geçirdim, sonuç eskisine nazaran çok daha iyi ama eskisi gibi olmuyor… bana 16.000 € mal oldu maalesef.

Hayatımın en büyük acısını yaşıyorum.ameliyatta korneami zedelemişler.zehir oldu hersey
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzgünüm.. inşallah biran önce yine sağlığına kavuşursun 🙏🏻 Bu durumda susmamak lazım bir olup kendisine dava açılmalı, başka canlar yakmasın diye!

Merhaba bende aynı sorunu estetik operasyonla kaş göz ve orta yüz germede yaşıyorum ameliyat esnasında hiç bilgim yokken alt göz kapağım kesilmiş ve gözlerim baya bi aşağı sarktı sonra ikinci bi operasyon geçirdim bu sefer göz kenarlarımdan yapıldı beni yine endoskopik olacak diye 3 ay beklettirdikten sonra. Bir hafta sonra bantlar açıldı bi gözüm nerdeyse tamamdı ama diğeri hala aşağıya dönüktü tekrar bir işlem yapıldı hala aynı siz bi çözüm bulabildiniz mi ne olur yardımcı olur musunuz
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Kime ameliyat oldun? Evet buldum ama eskisi gibi değil tabiki ve hem pislojik hemde madi olarak çok zarara uğradım.

Back