Merhaba Kızlar,
Ben kesinlikle ama kesinlikle Dr. Fatih Atmaca beyi tavsiye etmiyorum. Aralık 2019 kendisine maalesef alt göz kapağı ameliyatı oldum, o günden beri psikolojim alt üst. Benim ameliyat olduğum dönemde kendisi Memorial göz hastenesindeydi daha. Kabusumun başladığı gün hastaneye gittim işlemleri ve ameliyat ücretini yatırdıktan sonra beni beklemeye aldılar o arada bana bir tane sakinleştirici hap verdiler.... hap etkisini göstermeye başladıktan sonra hemşirelerin bitanesi yanıma geldi ve bana bir form imzalatı ameliyat esnasında veya daha sonra yaşanabilecek komplikasyona karşı. Aldığım ilaç çabuk tesir etmeye başlamıştı tam olarak imzaladığım formda ne yazdığını okuyamadım gerisini hemşire anlatı..Neyse beni ameliyat etikleri odaya aldılar iğneyle uyuşturduktan sonra kesmeye başladı Fatih bey sağ gözümdeki işlemi bittikten sonra sol gözüme geçti ordaki işlemi de yaptıktan sonra dikişi asistanına devir etti bu esnada ben tüm konuşanları duyuyorum. Asistanı sol gözüme dikiş atarken baya bi zorlandı Fatih bey dedi eğer zorlanıyorsan ben devam edeyim ama asistanı ısrarla devam etti...sol işlem bittikten sonra resim çekildik, ben daha henüz yapılan işlemi görmemiştim.... Aynaya baktığımda hayatımın şokunu yaşadım sol alt göz kapağım dışa doğru dönüktü.... hocam bu ney dediğimde zamanla geçecek dedi maalesef geçmedi aradan bir sene geçti halen ameliyattın birinci günü gibi dışa dönüklüğü ve aşağıya düşmesi geçmedi !!! Kendisine güvencem olmadığından dolayı gitmedim. Benden size tavsiye iyice araştırın ve gerçekten deneyimli ve bu işin uzmanı olan bir doktor seçin ucuza kaçmayın, gözünüz ve yüzünüz bu saklayabilecek bir yeriniz değil !!! Fatih bey gibi çok doktorlar var hastalarında göz ameliyattı uygulama yaprak cerrahi alanı geliştiriyorlar.. Sanırım burda tek kendilerini ve cebine girecek olan miktarı düşünüyorlar hastayı ne kadar mağdur ettiklerinin ve psikolojik ne duruma sokabilecekleri umrunda değil !!!
Olurda bunu doktorlar veya doktorların asistanları okursa sizeden ricam başta kendinizi başta hastanın yerine koyun ve lütfen ama lütfen herkes kendi cerrahi dalında ve yeteneklerinde kalsın !!! Kimse kurbanlık koyun değil...