Dr . Fatih Arslan

MERHABA ARKADAŞLAR. ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN SİZE. BURADA BAŞKA ŞEYLER ARAŞTIRIRKEN BU FORUMA DENK GELDİM VE BEN DE YAZMAK İSTEDİM. BEN DE FATİH HOCAMA 7 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM. KENDİSİNDEN ÖNCE GİTTİĞİM DOKTORLARIN FARKEDEMEDİĞİ BAŞKA SORUNUMU DA FARKETTİ VE HEM ESTETİK HEM DE SİNÜS SORUNLARIMI AYNI AMELİYATTA ÇÖZDÜ. AMELİYAT SÜRECİNDE HİÇ SORUN YAŞAMADIM. ŞEKLİ DE TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLDU. BENDEN SONRA 3 ARKADAŞIMI DAHA YÖNLENDİRDİM. 3 Ü DE ÇOK MEMNUN HEM ŞEKLİNDEN HEM NEFES ALMALARINDAN. AMELİYAT SÜREÇLERİ DE ÇOK İYİ GEÇTİ. NE AĞRI NE KANAMA HİÇ BİR SORUNLARI OLMADI. HEPİMİZ DE ÇOK MEMNUNUZ. DİĞER ARKADAŞLARIMDA BANA BU NEDENLE HER ZAMAN TEŞEKKÜR EDİYORLAR. YUKARIDA 2 FARKLI KİŞİ MAĞDUR OLMUŞ GİBİ YORUM YAZILMIŞ. AMA DİKKAT EDİLİRSE İKİSİ DE AYNI KİŞİ. MUHTEMELEN KİŞİSEL VEYA PSİKOLOJİK SIKINTILARLA HOCAMA KARŞI OLAN SİNİRLE YAZILMIŞ ŞEYLER. MADEM BAŞTAN GÜVENMEDİN NEDEN AMELİYAT OLUYORSUNUZ Kİ. HADİ İLKİNİ OLDUNUZ NEDEN SONRA BİRDAHA YAPAMAYACAĞINI BİLDİĞİM HALDE OLACAĞIM DİYORSUNUZ. BUNLAR MANTIKLI YAKLAŞIMLAR DEĞİL. AYRICA HOCAYI BİLEN BİLİR. SON DERECE PROFOSYONEL VE KENDİNE GÜVENEN BİRİ. BİZ HALA GÖRÜŞÜYORUZ. EN SON 2 AY ÖNCE YİNE KONTROLE GİTTİM VE TEŞEKKÜR ETTİM. BÖYLE DEĞERLİ HOCALARI BÖYLE KARALAMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI. HOCA ZOR BURUN DEMİŞSE ZORDUR. ONU HASTA BİLEMEZ. TEKNİK KISIMLARI ONLAR BİLİRLER.

Geçmiş olsun herkese. Benim kardeşimde ameliyat oldu bu doktora.
2 buçuk yıldır perişan oldu.
Toplum içine çıkamıyo . Sinirli ve yaşından 10 yaş büyük gösteren Maymunla domuzla fare arası bi burnu oldu .
Yüz şekline hiç uymayan tamamen asimetrik bı burun. Kaf dağına çıkmış inememis bı burun .
Her gün kulaklarını çınlatıyoruz doktorun.
Yeni doktor olmuş biri bile öyle bi burun yapmaz.
Kelimeler kifayesiz ..ne desem boş .
Başka bı KBB doktoru vardı aynı hastanede . O yaşlı diye guvenmedi .
Belki ona olsaydı daha iyi olurdu .
Gerçi hastane de biseye benzemiyo .
Küçük basık boğucu bi hastane.
Ben de ameliyat olacaktım kardeşimi görünce ders oldu .

Böyle durumlarda doktorlardan şikayetçi olamıyor muyuz sonuçta psikoloji diye bir şey bırakmıyorlar

Merhaba fatih hocam .
Yorumlarda bu aynı kişi diye komik bir iddia da bulunmussunuz
Bence bu kişi de %100000000 sizsiniz.
Size asla hakkımı helal etmiyorum.
Hayatım mahvoldu .
Köşe bucak kaçıyorum insanlardan .
Şu burnumun resmini bir paylassam burada
Utanır miisniz acaba ?????????
Yok yok sizde utanma yok .
Buraya gelip bir de şizofren gibi baskasiymis gibi yorum yaptiginiza göre sizde hiç ama hiç utanma yok .

Teşekkürler .
Yaaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki .
Resim atabilme şansınız var mı ?
Ben biraz resim konusunda hassasım o yüzden atmayacagim ama görseniz şok olursunuz.
Bı de utanmadan diyor ki ben böyle yapmadım bu burnu.
Revizyon gayet başarılı geçmişti .
Bu benim yaptığım burun değil .
Şaka gibi ...
İnsan biraz mahcup olur .
Ben yapamadım özür dilerim
Alın ücretinizi başarılı bir doktora ameliyat olun hakkinizi da helal edin der.
Yani raporlarda bile belli hiç bir duzeltme yapilmadigi aksine deforme edildiği .
Ay ağzımı bozmak istemiyorum .
Mahkemede görüşecegiz fatih hoca.
Az kaldı.
Ben bunu kimsenin yanına bırakmam .

Merhaba fotoğraf atarmısınız bende memnun değilim doktorum farklı ama merak ettım sızjnkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…