- 25 Şubat 2023
- 15
- 5
- 6
- 35
- Konu Sahibi cok pismanim
-
Merhaba geçmiş olsun .Merhaba Değerli Arkadaşlar .
Ankara Özel Yüzüncü yıl Hastanesinde Kbb doktoru Fatih Arslan'a ameliyat olan ya da olmak isteyenleri çok kısa da olsa buraya yorum yapmaya davet ediyorum .
Memnun kalan ya da kalmayan sayısını ogrenmek istiyorum .
Ben kendisine ameliyat olmadan önce kendisi hakkında hicbir yorum görmediğim için herhalde sıkıntılı bir doktor değildir dedim ama hayatımın hatasını yaptım .
Benim gibi pişman olan varsa buradan paylaşalım lütfen.
Ameliyat olacaklara da yardımcı olalım .
Teşekkürler .
Çok geçmiş olsun ilk aylar şekil açısından burun çok değişicektir 4.-5. aydan sonra yorumlayın aynaya bakın diyor doktorlar nefes konusundada yaralar iyileştikçe kabuklanmalar nefesi etkiler 3-4 aydan sonra nefeste toparlancak deniliyor dilerim herşey istediğiniz gibi olurHayır haftada 3 ameliyat yapıyor.
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu . Halen burnuma asla dokunamıyorum . Dokunduğumda felaket bir ağrı oluyor . Eskisinden
Daha kotu nefes alıyorum ve şekli maymun burnu gibi . Hayatım mahvoldu . Başka sıkıntı yaşayan var mı merak ediyorum .
Çok teşekkürler .Tabi ki buna katılıyorumÇok geçmiş olsun ilk aylar şekil açısından burun çok değişicektir 4.-5. aydan sonra yorumlayın aynaya bakın diyor doktorlar nefes konusundada yaralar iyileştikçe kabuklanmalar nefesi etkiler 3-4 aydan sonra nefeste toparlancak deniliyor dilerim herşey istediğiniz gibi olur
Merhaba geçmiş olsun .
Sadece bu konuya yorum yapmak için üye oldum.
Benim ablam da yakın zamanda kendisine ameliyat oldu .
Çok kötü bir burnu olmamasına ragmen
Çok sıkıntılı geçti ameliyatı .
Üzerinden iki buçuk ay geçti aynı sikayetler onda da var.
Üstelik burun delikleri tamamen birbirinden farkli.
Çok çirkin bir burnu oldu.
Doktorun online mezun olduğunu falan düşünüyoruz.
Ameliyat olacak varsa iyi düşünsün.
Eli de hiç hafif bir doktor değil.
İki buçuk aydır halen ağrıyor ablamın burnu.
Ayrıca ameliyat sonrası gözleri bir gün boyunca kanadı .
Bildiğiniz kan agliyordu.
Bir ay boyunca gözleri bulanık gördü .
Sonra biraz düzeldi .
Doktor normal olduğunu söylese de bize hiç normal gelmedi .
Ayrıca ameliyat için attığı kesik
Olduğu gibi görünüyor .
Kıpkırmızı zikzaklı bir kesi.
Kör olan bile anlar ameliyat olduğunu.. lğtfen iyi araştırın. Bu doktora assla gitmeyin derimAblanıza da çok çok geçmiş olsun. Yalnız olmadığımı biliyordum
Çok sağolun. Ablanizada geçmiş olsun dilerim. Yalnız olmadigimi biliyordum ,Merhaba geçmiş olsun .
Sadece bu konuya yorum yapmak için üye oldum.
Benim ablam da yakın zamanda kendisine ameliyat oldu .
Çok kötü bir burnu olmamasına ragmen
Çok sıkıntılı geçti ameliyatı .
Üzerinden iki buçuk ay geçti aynı sikayetler onda da var.
Üstelik burun delikleri tamamen birbirinden farkli.
Çok çirkin bir burnu oldu.
Doktorun online mezun olduğunu falan düşünüyoruz.
Ameliyat olacak varsa iyi düşünsün.
Eli de hiç hafif bir doktor değil.
İki buçuk aydır halen ağrıyor ablamın burnu.
Ayrıca ameliyat sonrası gözleri bir gün boyunca kanadı .
Bildiğiniz kan agliyordu.
Bir ay boyunca gözleri bulanık gördü .
Sonra biraz düzeldi .
Doktor normal olduğunu söylese de bize hiç normal gelmedi .
Ayrıca ameliyat için attığı kesik
Olduğu gibi görünüyor .
Kıpkırmızı zikzaklı bir kesi.
Kör olan bile anlar ameliyat olduğunu.. lğtfen iyi araştırın. Bu doktora assla gitmeyin derim..
Çok haklısınız fakat hastane sahibi tanıdık olunca bı miktar indirim yaptı . Bu da bizi çekti. Yoksa doktora en başından guvenmedim . 3kurusun hesabını yaptım şimdi eski burnumu çok arıyorum. Bu bayram hickimseyle görüşmedim. Kendimi eve kapattım.Çok geçmiş olsun. Aslında Ankara’da daha iyi, tanınmış doktorlar var, keşke bekleyip onlara da muayene olsaydınız
Forumda ameliyatının ilk aylarında şekil bakımından çok olumsuz konuşan ve sonradan oturdukça burnunu begenen kişilerin yorumlarına istinaden söylemek istedim çok büyük bir agrı sızı yoksa burnunuzun iyileşmesi en az 2-3 ay geçmesi gerekecek özel olmazsa resim paylaşabilirseniz sevinirim yada özelden de olabilirÇok teşekkürler .Tabi ki buna katılıyorum
Normal insanlar iki günde bir haftada iyilesirken bu adamın hastaları neden beyin ameliyatı olanlarla aynı sürede iyileşiyor ?
Yüz nakli yaptirsaydim ancak bu kadar geç iyilesirdim.
Ki halen iyilesmedim .
Şekli zaten korkunç.
Velhasıl çok pişmanım .
Ameliyat olacaklar mutlaka çok çok araştırsin .
Mümkünse Devlet Hastanesi'nde olsun .
Asla özel hastanaleri tercih etmeyin .
Sadece sıra beklememek için ideal .
Bunun dışında bir artısı yok
Devlet hastanesindeki doktorlar daha tecrübeli
tam olarak şekilsel sıkıntı nedir? Ben de 1 ay önce ameliyat oldum burun ucumu beğenmiyorum kabarık duruyor kalın deriliyimHayır haftada 3 ameliyat yapıyor.
Ben ameliyat olalı 2 ay oldu . Halen burnuma asla dokunamıyorum . Dokunduğumda felaket bir ağrı oluyor . Eskisinden
Daha kotu nefes alıyorum ve şekli maymun burnu gibi . Hayatım mahvoldu . Başka sıkıntı yaşayan var mı merak ediyorum .
Sakin bu doktora revizyon olma, yapamaz. Daha beter olur. Baska doktorlara gosterdiniz mi ?Arkadaşlar . Yeni tomografi sonucumu paylaşıyorum .
Bu doktora ameliyat olmak isteyenlere duyurulur .
Doktor burnumun dışını mahvettigi gibi içinden de kamyon gibi geçmiş.
Perişan haldeyim . Revizyon yapacak ama asla güvenmiyorum . Normal ameliyatı yapamayan adam revizyonu nasıl yapacak
Tomografi sonucumu ekliyorum. Lütfen bı bakın.
Revizyon olacak bir kuruşum yok . Mecburen buna olacağım . Hiç mi şansım yok yaaSakin bu doktora revizyon olma, yapamaz. Daha beter olur. Baska doktorlara gosterdiniz mi ?
Revizyon olacak bir kuruşum yok . Mecburen buna olacağım . Hiç mi şansım yok yaa( belki düzelir . Ya da hastane sahibini biraz bastirsam plastik doktoru da girse ameliyata .
Keşke sizi dinleseydimGerekirse bir iki yıl bekleyin ama sakın bu doktora revisyon olmayın. Temiz burnu bu hale getiren bir doktor , revizyon da sizi geri dönülmez bir yola sokabilir . Uzak durun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?