kızlarr evren helvacıya ameliyat olan varmı aranızda varsa görüşleriniz neler?
gizem abla şşimdi görüştüm kendisiyle akşam tekrar haberleşeceğiz sen burdan bulmamış olabilirsin ama belki aynı kişiye ameliyat olan bir kaç kişi daha çıkar beni yanlış anlama bir kişi değilde birkaç kişi çok memnun oldum derse sanki içim daha rahat olacak gibi geliyor şuan hala kafamda soru işaretleri var sonuçta bir kere yapılacak birşey ve güzel olmasını istiyorum kötü olursa benim için çok kötü çünkü zaten küçük diye psikolojım bozuk birde büyük olup çirkin olursa vay halime:) annem hemen yaptırdı onunkiler gerçekten kötü oldu çok çok kötü duruyor korkuyorummesela ankarada ömer bey hakkında çok iyi yorumlar yapılmış ankara yakın olsa yarın gider yatırırdım o derece etkilendim birde ankarada hiç tanıdığımda yok bnm için çok zor olur ama ömer beyin mail adresini bulamadım galiba evren hanıma yaptıracağım:)
evet ben ıyıcene bır arastırım olmazsa bır rand alır gıder konusurum yazarım sana o zaman karar verdıkten sonra cok tesekkurler tekrar yardımların ıcın.ınternetten hangı hastane oldugunu bulabılırım snaırım dımı?
Kizlaaarr az once evren hanimla konuştum pazartesi günü saat 11bucukta ameliyat oluyorum boyutunu henüz konusmadik elergan marka protez kullanacakmis yuvarlak tercih ettim cok heyecanliyimm ve korkmaya basladimm( ama biran once olsun bitsin istiyorum:))
Kizlaaarr az once evren hanimla konuştum pazartesi günü saat 11bucukta ameliyat oluyorum boyutunu henüz konusmadik elergan marka protez kullanacakmis yuvarlak tercih ettim cok heyecanliyimm ve korkmaya basladimm( ama biran once olsun bitsin istiyorum:))
hmm birde şöyle bir sorunum var sütyeni kendim alıcam medikallerdekiler biraz pahalıymış galiba evren hnm iç çamaşırı mağazasından yarım atlet sporcu sütyeni alabilirsin ddedi nasıl birşey almam gerekiyr? ameliyattan direk onunla çıkacamışım galiba bandaj yapılmıycakmı acaba? inşallah yapılmaz çünkü nefes almak zor ouyormuş sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?