• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. Evren HELVACI

kızlarr evren helvacıya ameliyat olan varmı aranızda varsa görüşleriniz neler?

Canım ben burdan bulmadım doktorumu:)
Buraya yazdığında alacağın cevaplarla karar vereceksen yine karar senin?

Ama çok bulamazsın burda bu doktor ünlü değil. Sadece işini bana göre tam yapan, ünlü olmayıp da süper sonuçlar çıkabileceğini bana kendim dahil bir kaç kişide daha gösteren ve ne istediğini anlayıp bunu rahatlıkla yapabilen bir doktor.

Sen yine de içine sinecek doktora kendin karar ver derim... Konuş,görüş ve içine sinene karar verip çok da kafanı karıştırmadan ol.

Büyük memeliler kervanına bekleriz;)

gizem abla şşimdi görüştüm kendisiyle akşam tekrar haberleşeceğiz sen burdan bulmamış olabilirsin ama belki aynı kişiye ameliyat olan bir kaç kişi daha çıkar beni yanlış anlama bir kişi değilde birkaç kişi çok memnun oldum derse sanki içim daha rahat olacak gibi geliyor şuan hala kafamda soru işaretleri var sonuçta bir kere yapılacak birşey ve güzel olmasını istiyorum kötü olursa benim için çok kötü çünkü zaten küçük diye psikolojım bozuk birde büyük olup çirkin olursa vay halime:) annem hemen yaptırdı onunkiler gerçekten kötü oldu çok çok kötü duruyor korkuyorum:( mesela ankarada ömer bey hakkında çok iyi yorumlar yapılmış ankara yakın olsa yarın gider yatırırdım o derece etkilendim birde ankarada hiç tanıdığımda yok bnm için çok zor olur ama ömer beyin mail adresini bulamadım galiba evren hanıma yaptıracağım:)

Son düzenleme:
gizem abla şşimdi görüştüm kendisiyle akşam tekrar haberleşeceğiz sen burdan bulmamış olabilirsin ama belki aynı kişiye ameliyat olan bir kaç kişi daha çıkar beni yanlış anlama bir kişi değilde birkaç kişi çok memnun oldum derse sanki içim daha rahat olacak gibi geliyor şuan hala kafamda soru işaretleri var sonuçta bir kere yapılacak birşey ve güzel olmasını istiyorum kötü olursa benim için çok kötü çünkü zaten küçük diye psikolojım bozuk birde büyük olup çirkin olursa vay halime:) annem hemen yaptırdı onunkiler gerçekten kötü oldu çok çok kötü duruyor korkuyorum:( mesela ankarada ömer bey hakkında çok iyi yorumlar yapılmış ankara yakın olsa yarın gider yatırırdım o derece etkilendim birde ankarada hiç tanıdığımda yok bnm için çok zor olur ama ömer beyin mail adresini bulamadım galiba evren hanıma yaptıracağım:)

Canım ben seni neden yanlış anliyim:)sadece etkilenme sakın ben memnunum ama senin bakış açın isteklerin farklı olur ve memnun olmayabilirsin. Sonuçta birbirimizi hiç tanımıyoruzki...
Araştır içine en çok sinende karar kıl lütfen.bikaç kişi memnunsa ömer beyi araştır bul bişekilde konuş. Memnuniyetler farklılık gösterebilir unutma!! Hele de bu konuda...
Ne istediğini ne kadar iyi anlatırsan o kadar iyi sonuç alırsın emin ol.. Lütfen kararını kendin ver bak heryerde yazıyorum etkilenme kimseden.. Emin olunca da içime sindi dediğinde git ve ol, kurtul. Annenin zamanındaki gibi değil artık korkma.. Ama ne olur hangimizin doktoruna olursan ol sonuçtan memnun kalmazsan suçu bizlere atma cünkü biz sadece kendi memnuniyetlerimizi dile getirdik.. Karar ve sonuca katlanmak senin işin:) inşallah kime olursan ol iyi sonuç alacaksın zaten de yinede söylemeden edemedim.

İnan sırf etkilenceksin diye burdan ameliyat günümü ve doktoruma teşekkürümü bugün yazacaktım ama erteledim:)

Karar senin ben senin yanındayım. İstanbula gelirsen de ara.. Doktorun beni ilgilendirmiyor:) ben yardıma ve sorularını cevaplamaya elimden geldiğince devam ederim. Ben burdan öyle öğrendim.. Başta yaprak,kalem,arzum ve gizist... Adını sayamadıpım arkadaşlarım bana hep destek oldu. Karşılığı ne?? Hiç bişey...arkadaş olduk işte..farklı yaşlarda bambaşka insanlar birbirine yardım etme cabasında.. Birbirimize desteğiz çünkü bizi biz anlıyoruz..
Haydi iyi karar vermeler canım. Verince sakın artık araştırma ve
Kaderine boyun eğ;)
İyi geceler herkese....

evet ben ıyıcene bır arastırım olmazsa bır rand alır gıder konusurum yazarım sana o zaman karar verdıkten sonra cok tesekkurler tekrar yardımların ıcın.ınternetten hangı hastane oldugunu bulabılırım snaırım dımı?

evet ben ıyıcene bır arastırım olmazsa bır rand alır gıder konusurum yazarım sana o zaman karar verdıkten sonra cok tesekkurler tekrar yardımların ıcın.ınternetten hangı hastane oldugunu bulabılırım snaırım dımı?

Ben yaziyim canım eger hafta sonu tercih edersen henüz 8 aydır hizmet veren çekmeköy madenler de fsm tıp merkezinde yapıyor.( cok temiz ve iyi bîr hastanedir. İnternetten bakabilirsin)
Umarım seni mutlu edecek bir karar verîrsin.

Evet karar verebildin mi?
İnşallah kimi seçersen seç hakkında hayırlısı olur:)

Kizlaaarr az once evren hanimla konuştum pazartesi günü saat 11bucukta ameliyat oluyorum boyutunu henüz konusmadik elergan marka protez kullanacakmis yuvarlak tercih ettim cok heyecanliyimm ve korkmaya basladimm:(( ama biran once olsun bitsin istiyorum:))

Kizlaaarr az once evren hanimla konuştum pazartesi günü saat 11bucukta ameliyat oluyorum boyutunu henüz konusmadik elergan marka protez kullanacakmis yuvarlak tercih ettim cok heyecanliyimm ve korkmaya basladimm:(( ama biran once olsun bitsin istiyorum:))

Allergan canım:)
Tebrikler karar vermişsin sonunda:)sürecinide burdan paylaşmaya dewam et.hayırlusı ol ve mutlu ol inşallah. Doktoruna güven ve kendini iyi ifade et lütfen:) ve KORKMA!!

canım hayırlı olsun sakın korkma su endıselerın gecıcek ve mutlu bır sekılde uyanıcaksın oyle dusun ıns hersey ıstedıgın gıbı olur.bende evren hanımla gorusmeye gıdıcem bakalım senden ıyı haberlerını beklıyoruz bızı habersız bırakma :)

Inanin cok heyecanliyim birazda korkuyorum azonce ameliyat videosu izledim keske izlemeseydim ben kan bile aldiramam elimi kessem düşer bayılırım kan tutuyor beni hala kendime gelemedim korkular başladı ama hic umrumda değil çünkü artık kocaaamaaannn memelerim olacak:)))

aaa karar vermiişsiiiiiin hayırlı olsuuuun istediğin gibi mutlu mutlu dönersin inşallah, habersiz bırakma bizi :)

aynen unuttum bile videy aklıma getirmiyrum artık gün saymaya başladım çok heyecanlıyımmm olsuuunn artıııkk sonn dörrrrtttt:)

hmm birde şöyle bir sorunum var sütyeni kendim alıcam medikallerdekiler biraz pahalıymış galiba evren hnm iç çamaşırı mağazasından yarım atlet sporcu sütyeni alabilirsin ddedi nasıl birşey almam gerekiyr? ameliyattan direk onunla çıkacamışım galiba bandaj yapılmıycakmı acaba? inşallah yapılmaz çünkü nefes almak zor ouyormuş sanırsam:D

hmm birde şöyle bir sorunum var sütyeni kendim alıcam medikallerdekiler biraz pahalıymış galiba evren hnm iç çamaşırı mağazasından yarım atlet sporcu sütyeni alabilirsin ddedi nasıl birşey almam gerekiyr? ameliyattan direk onunla çıkacamışım galiba bandaj yapılmıycakmı acaba? inşallah yapılmaz çünkü nefes almak zor ouyormuş sanırsam:D

Mailde yazdım. Bandaj takmayacak rahat ol:)sadece dikiş yerlerinde bant ve üstüne fıstık memelerini rahatlıkla görebilceğin sütyenini giydirmiş olarak uyanacaksın:)nefes alırken ilk iki gün biraz acıyor ama giderek azalacak bir acı bu. Sana bikere daha yazdım sanırım canım.. Tek bişeyi unutma . Ne çekersen cek bütün sıkıntıların her saat biraz daha azalacak ve kısa sürede tamamen bitecek.iyi şanşlar.. Sormak istediklerini telefon edersin son güne kadar.

su bende evren hanımla gorusmeye gıdıcem amelıyat sonrası lutfen bızımle paylas neler yasadın nasıl gectı haber beklıyoruz senden :) ıns hersey ıstedıgın gıbı olur ıyı sanslar sımdıden :)

Eylül de gelir geçer bile...sen kararını ver, ne istediğini bil ve içini ferah tut:)
Bu arada sesin çok sıcak,samimi:)
Haber ver olur mu muhakkak:)

cok tesekkur edrım aynı sekılde senınde sankı daha once arkadasmısız samımıyetını verdıgın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)

Back