Dr. Erkan türközün vasatligi

Dilber1990A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
1
0
1
34
Bana yasattigi berbat seyleri size anlatmak istedim. Ben kendisinin hastasiydim, ahlaki değerler konusunda ki eksikliğini bize yansitana kadar. Samimiyetle laubaliligin ayrimini yapamayan biri bence ne yazik ki.. Cok fazla bekletiyor her hastasini bir kere asiri derece de yani. Talep cok diye susmaya calistim basta ama annem ve babamla gitmistim bebegimi gormeye. Tam 5 saat bekledik rahatsizlandim artik daha da bekliyeceksiniz dedi ondan daha laubali sekreteri, babamda rahatsizlandigimi soyleyince sesler yukseldi birden. Statusune kisiligini yakistiramadigim doktorumuz 'gece ucten beri calisiyormus cok yorgunmus vs' bahanelerini kullanarak bagarip cagarmaya basladi, lan'li lun'lu normalde konusmalari vardi birde kufur ekledi bunlara yetmez gibi babamin ustune yurudu hastane karisti birden herkes basimiza toplandi babam astim hastasi nefes alamadi ustune gelen kalabaliktan, ben fenalastim bebegime o stresle birsey olucak diye cok korktum beni baska bir doktor muayne etti derken bas hekimlikteydik en son bas hekim ise sagolsun "haklisinizda cok yorgun vs" diyerek bizi susturmaya calisti. Saglik bakanligina sikayet ettim kendisini ama tabiri caizse hani "bisey biseye dokunmaz" derler ya o atasozu gibi oldu. Ama o gun yasadigim stresten sonra bir sure psikolojik olarak kekeledim konusurken cok kaygilandim anne babam yasli insanlar o kadar kalabalik ustlerindeydiler goya sakinlestiriyorlar doktor olucak kisinin kufurunu duyunca beynimden vurulmusa dondum zaten. Velhasil kelam Allah sahidimdir hakkim helal degildir ona. Biz doktorun cinsiyeti olmaz deyip namusumuzu guvenip catala cikiyoruz o agzi acilinca... Allah sorsun bunu ona.. Bunu atlatamadim herkesle paylasiyorum bence nette onu tercih etmek isteyenlerde bunu ogrenmelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…