DR.ERGİN YÜCEL MEME BÜYÜTME

Merhaba yazınızı okudum bende beylikduzundeyim iyi bir doktor araştırıyorum siz yaptirdinizmi. Ben cesaretimi toplayıp artık tamam dedim.. yanlız cok fazla doktor endişem korkum bu yazılanları okudukça ya başarısız olursa hazır eşimi ikna etmişken üzülmek istemiyorum.
Lutfen doktor tavsiyesine ihtiyacım var

Cok cok gecmis olsun bende bundan 1.5 ay once kendisiyle bi gorusme yapmistim gorusme yaptigim ilk doktordu ve gorusmemiz o kadar kisa surmustu ki hepsi boylemi acaba diye bi tereddut yasamistim.Gorusme bitsede gitsek modundaydi ondan sonraki doktorumda tam aksine nereseyse 1 saat islemin artisini eksisini herseyi detayiyla anlatti burdan bile bazi seyler belli oldu maalesef sonra ergin beye ameliyat olmaktan vazgemistim sizlerede tekrardan cok gecmis olsun umarim en kisa surede atlatirsiniz

Kendisine ameliyat olmayarak çok doğru bir karar vermişsiniz. Çok teşekkür ederim inşallah

Merhaba ameliyat oldunuzmu hangi doktora oldunuz memnunmusunuz acaba

Amelıyat oldunuz mu acaba bende doktor arayısındayım lütfen destek olur musunuz duydugunuz ıyı dotorları yazar mısınız bende ıstanbulda yasıyorum cok cok korkuyorum

Merhaba hangı hastane hangı doktora oldunuz memnun musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…