Dr Erdinç Ateş’in yanlış teşhisi canımdan ediyordu.

Başınıza gelenler zaten korku filmi gibi olmus..Allah vicdansiz doktorlardan uzak tutsun bizleri bende simdi iyi bir hekim arıorum kendime insan olan

canım çok geçmiş olsun ama nasıl böyle bir hata yapıp iki gün evde kan düşmesini beklersin. hiç bir akıl veren olmadı yada burda o kadar zaman geçiriyoruz aklına gelmedimi hiç(

Hangi şehirdeydin sen? Allah iyi insanlara denk getirsin
Ben mersindeyim cnm bura kadin dogum doktorlari bakimindan cok sıkıntili isini ciddiyetle yapan biri daha suana kadar rastlamadim iki kisiye gittik ikiside birbirinden berbatti..senin durumuna cok uzuldum kuzum durupdururken sezeryan ameliyati iki tane giden tüp bosuna kanama sanciama maalesef canimizi doktor doye gittiğimiz baytarlara emanet edioruz bilemioruzki onlar nederse onu yapioruz hani doktor sifatlari var ya!!!

canım çok geçmiş olsun ama nasıl böyle bir hata yapıp iki gün evde kan düşmesini beklersin. hiç bir akıl veren olmadı yada burda o kadar zaman geçiriyoruz aklına gelmedimi hiç(
Canım bana diyorsan yazdım mı bilmiyorum fakat ben üst üste hergün acile ayrı gittim Erdinç isimli doktora ayrı gittim. Adam kendiliğinden evde düşecek dedi. Üstelik ağrım var deyince ilaç alma ağrın olcak biraz dedi ben kendimden şüphelendim abartıyor muyum diye … aklıma herşey geldi ama erdinç denilen doktora güvendim devlet hastanesinde serum aldım bir doktor da halimden anlamadı karabükte zaten sadece bir özel bir devlet var başka yok son çare eşim ankaraya götürdü…

Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. Çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…