• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Erbil yagmur mu D.r Ali Osman Koyuncuoglu mu yardımcı olur musunuz?

Ben Erbil beyde tedavi oldum. Diğer doktoru bilmiyorum. Erbil beyden önce 3 başarısız denemem oldu bahçeci cem çelikte. Örneğin Cem celik in binlerce tkipcisi var ama bana normal bir devlet hastanesindeki gibi prosedür uyguladı ve hem maddi hem manevi olarak bizi çökertti. Ben ilk denemeden sonra neden şöyle yapmıyor neden böyle yapmıyor diye sorguluyordum kendi kendime bir sürü yöntemden bahsediyorlar değil mi ama 3 tedavide de ilaçların dozunu markasını bile değiştirmedi. Birçok kişi için iyi bir doktor olsa da benim için kötü bir doktor. Erbil beyde ise ilk tedavide hamile kaldım çok şükür. İkisini karşılaştırırsak bana göre doktor olan Erbil yağmur bilgisi ve tecrübesiyle... bazen yorumları okuyorum danismadaki kızlardan bile şikayetçi olan var. Doktor bey çok konuşan biri değil ama genel olarak çoğu de böyle değil mi benim için işini iyi yapması önemli konuşmasi konuşmaması değil. Ücret konusuna gelince İst gibi bir yerde özel dr için 650 TL muayene ücreti normal maalesef piyasaya göre. onun dışında merkezde biraz daha fiyat farkı çıkabiliyor bu da kendi laboratuvarları olmamasından kaynaklanıyor. Orada en yakın kendi binalarinda bir lab var o da özel lablar arasında en pahalı olanı en basit kan testi bile 400-500 TL oluyor. Daha büyük merkezlerde bu lab ücreti tüp bebek fiyatına dahil oluyor. Tek fiyat farkı bu. Onun dışında nereye giderseniz gidin ilaca para veriyorsunuz, ekstra işleme para veriyorsunuz zaten. Tekrar deneyecek olsam ya da olmasaydı yine kendisine giderdim. Allah herkesin gönlüne göre versin ins... Erbil bey işini iyi bilen bir doktor tabii ki onda da olumlu ve olumsuz sonuç alan olacaktır. Ben asla para için gereksiz bir tedavi uygulayacagini düşünmüyorum. Ama Cem celik para için 3 boş tedavi yaptı. En sonunda bana istersen yine gel dedi. Şöyle neden yapmıyorsunuz dedim bana dediği şey prosedurumuz böyle değil. Yani sözde kişiye özel tedavi diyorlar ya yok öyle bir şey. İlkinde taze transfer yaptı, ikincisinde dondurulmuş embriyo transferi yaptı, üçüncüsünde embriyomu yurt dışına gönderdi sagliksiz dedi transfer yapmadı. Ki daha sonra araştırdığımda sağlıksız dediği embriyo transfer için olmaması gereken bir embriyo değilmiş. Başkalarına değişik yöntemler yaparken bana yaptığı bunlar. Noldu yaşım gitti, moralim sıfırlandı, param gitti... Neyse herkesin gönlüne göre olsun...
Erbil bey hakkinda ki görüsleriniz hala olumlu mu?Tavsiye edermisiniz?

Back