39 yaşındayım ben. aslında benim durumum şöyle, ben hiç çocuk düşünmediğim için 13 yıldır (5er yılda 1 değiştirerek tabi) hormonlu spiralim vardı (mirena). düşünmeye başladığımızda gidip çıkarttırdım ve dr madem düşünüyorsunuz amh bakalım dedi direk. Ben normalde çocuk düşünmeden dahi beslenmeme ve takviyelerime çok dikkat ederim, her yıl düzenli kan değerlerime baktırırım. En son ayşegül çoruhluya gidip tüm değerlerime baktırmış hatta damardan glutatyon takviyesi de almıştım, ocakta da eliminasyon yapmıştım hatta. Doktorum spiral çıktıktan sonra bir 6 ay kadar bünyenin kendine gelmesini beklemeliyiz de demişti ama amh aşırı düşük çıkınca birden beni koştur koştur tüp bebeğe yönlendirdi. Başarısız olması da şöyle, ilk tüp bebeğe hemen şubatta başladım yani mirena çıktığı ve ilk reglimi gördüğüm gibi başlattı beni. 5 yumurtam da vardı, o opudan 1 tane dondurulmuş orta kalite embriyom var. Sonra arada 2 döngü bekleyip mayısta 2. tüp bebeğe başladım ama tam başladım ben corona gibi bir virüs kaptım heralde rahatsızlandım ateşlendim falan hiç yumurta büyümedi opuya da gidemedik iptal ettik tedaviyi 15 gün iğne kullandıktan sonra. Beslenme düzenim ve takviye kullanıyor olmamdan dolayı bence bende yumurta görünüyor. En son geçen ay bülent tıraşın yanındaki yiğit beye gittim, 3 yumurtam vardı üstelik de 14 mm civarı büyüklerdi hemen reglim sonrası hafta. İğnelerle bile o kadar ancak büyütmüştük, bu sefer kendiliğinden gelişmişlerdi. Yiğit bey bana bu amh değeri ile sende yumurta görmeyi beklemiyordum gayet iyi dedi. Ama ben geçen ay yumurtlamamı kaçırdım, bu ay hemen
prp yaptıracaktım ama yiğit bey yıllık izindeydi denk gelemedik. Bu yüzden bu ay da takip ediyorum deniyoruz, olmazsa gidicem hemen eylül başı.