15 ay da kaburga agrisini geçmeliydi doktora sordunuz mu yanlış birşey yapılmış olabilir mi sonuçta kıkırdağı kaburgadan almak zor bir iş: (bana doktor 1 ay agirir dedi.bende yürüdüğümde hissediyorum. hiç ağır kaldırmıyorum sürekli sırt üstü uyuyorum yanlara dönmüyorum.zor işlere bulaştık mecburenBenim kaburganın ağrısı geçmedi izini umursamıyorum. Ağır kaldırınca biraz yürüyünce titreyince baya agri hissettiriyor. 15 ay oldu yan duvarlarım kirildi ama düzensiz yandan iyi önden kötü maalesef. Zaten üçüncü için de cesaretim yok. Ama birgün olursam da süleyman taş olur diyorum.
Sordum o da şaşırdı. Genelde erkek hastalar hissetmiyor ama bazı bayan hastalar ağrıyor diyor dedi. Normalde ağrı yok. Ama dediğim gibi işte spor yapınca ağır kaldırınca kısaca zorlandığım zaman agrım var.15 ay da kaburga agrisini geçmeliydi doktora sordunuz mu yanlış birşey yapılmış olabilir mi sonuçta kıkırdağı kaburgadan almak zor bir iş: (bana doktor 1 ay agirir dedi.bende yürüdüğümde hissediyorum. hiç ağır kaldırmıyorum sürekli sırt üstü uyuyorum yanlara dönmüyorum.zor işlere bulaştık mecburen
Yorumu ben yazmışım gibi okudum yaşanılanlar çok benzerInşaallah sizin sonucunuz ıstediğiniz gibi olur. Haldun hoca Konya dayken hastalari çok memnundu. Ben ilk ameliyatimi ona olacaktim. O gidince 6 sene bekledim. Şehir dışına çıkma imkanım yoktu. Nefes problemim çok artınca aile desteğiyle olayım gitsin dedim. Ama estetik acıdan bu kadar sıkıntı yaşayacağımı hiç düşünmedim. Iki sene hayatımdan gitti. Uzun zamandır bu forumdayım. O yüzden sizin ve diğer birçok arkadaşın sorunlarını araştırmalarını da biliyorum. Tüm yüreğimle sonuçtan memnun bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum. Çünkü ikinci defa hayal kırıklığı çok zor.
Doktorlarda hep ayni aciklamayi yapiyor.sizde eklenen kıkırdak belli oluyor anladığım kadarıyla keske deseydiniz eklenen kıkırdaklar da revizyon olduğu için mi belli oluyor yoksa düzgün ekleyemedigin için mi?ilgilenmesi gerekiyor bence.6. Ay kontrolunden sonra da gitmedim. Çünkü ilgisizlesti ve tüm sorunlarıma revizyon olduğu için ancak bu kadar olacağını söyledi.
Allah hepimize sabır versin.6. Ay kontrolunden sonra da gitmedim. Çünkü ilgisizlesti ve tüm sorunlarıma revizyon olduğu için ancak bu kadar olacağını söyledi.
Ben yazdım resim bile koydum. Ikinci ameliyatım daha iyi oldu. Ama bana düzeltirim çok güzel olur demişti. Başka doktor dolguyla sol burun kokune sag taraftada ortayı doldurarak eşitlik sağlıyor. Ne sorunum varsa yazıyorum. Revizyon olacak herkese ışık olsun. Istaysam resimleriyle insanları kandırmasınlar. Bence sizde sonucu yazın. CekinmeyinYorumu ben yazmışım gibi okudum yaşanılanlar çok benzermaalesef ağır bedeller ödüyoruz Ameliyat sonucunu 1 yıl hatta belki 1.5 yil söylememe kararı aldım şişlikler hala duruyor.zaten buraya yazınca da bir anlamı olmuyor ben ilk ameliyatın sonucunu yazdım da bir faydası olmadı artık sessiz kalmak benim için daha iyi olacak
Şişlikler geçince yazarım benim yazmam için çok erken.revizyon olacaklara tavsiyem çok büyük beklentilere girmesinler herşeye hazırlıklı olsunlar ve doktora ameliyattan sonrada herşeyi sorsunlar ben doktora soruyorum.belli bir süre sonra sonucu yazarım tabikiBen yazdım resim bile koydum. Ikinci ameliyatım daha iyi oldu. Ama bana düzeltirim çok güzel olur demişti. Başka doktor dolguyla sol burun kokune sag taraftada ortayı doldurarak eşitlik sağlıyor. Ne sorunum varsa yazıyorum. Revizyon olacak herkese ışık olsun. Istaysam resimleriyle insanları kandırmasınlar. Bence sizde sonucu yazın. Cekinmeyin
Burnum alnımdan itibaren paralel gelmiyor. Sol orta bölmede biraz tırtıklı ve düzgün kırılmamış. Iki yan duvar farklı. Genel de burun ucu yanları niye sis ve sol ortada biraz iz var diyorlar. Benim burun ucum inceydi derim de ince sanirim bu sebeble kikirdak konulunca ucu bombeli görünüyor. Ama doktorun tarzı bu bi kaç hastası daha yan duvarin geniş birakilmasindan Ve burun ucunun kenarlarindaki kikirdakdan sikayetci. ilk ameliyat sonucum çok kötüydü vacia gibiydi. Dolguyla halledelim bu kadarcık şey için burnu açmayalım dedi. Dolgu da eriyor. Ilk ameliyatımı bilenler bu halimi görünce şükret bu kadar düzelmiş diyorlar ben de bekliyorum.Doktorlarda hep ayni aciklamayi yapiyor.sizde eklenen kıkırdak belli oluyor anladığım kadarıyla keske deseydiniz eklenen kıkırdaklar da revizyon olduğu için mi belli oluyor yoksa düzgün ekleyemedigin için mi?ilgilenmesi gerekiyor bence.
Insanlarin ne dediğine bakmayın siz ne istiyorsanız ona göre hareket edin.ameliyat olmuş birine olumsuz sözler söyleyip moral bozmakta çok ilginç geliyor bana.Burnum alnımdan itibaren paralel gelmiyor. Sol orta bölmede biraz tırtıklı ve düzgün kırılmamış. Iki yan duvar farklı. Genel de burun ucu yanları niye sis ve sol ortada biraz iz var diyorlar. Benim burun ucum inceydi derim de ince sanirim bu sebeble kikirdak konulunca ucu bombeli görünüyor. Ama doktorun tarzı bu bi kaç hastası daha yan duvarin geniş birakilmasindan Ve burun ucunun kenarlarindaki kikirdakdan sikayetci. ilk ameliyat sonucum çok kötüydü vacia gibiydi. Dolguyla halledelim bu kadarcık şey için burnu açmayalım dedi. Dolgu da eriyor. Ilk ameliyatımı bilenler bu halimi görünce şükret bu kadar düzelmiş diyorlar ben de bekliyorum.
Benim ilk sargı açılınca da ayniydi. Bakabilirsin konularıma sorunlarım değişmedi. Aynadan bakınca düzgün bi burun görüyorsan kökten uca kadar sorun yoktur. birŞişlikler geçince yazarım benim yazmam için çok erken.revizyon olacaklara tavsiyem çok büyük beklentilere girmesinler herşeye hazırlıklı olsunlar ve doktora ameliyattan sonrada herşeyi sorsunlar ben doktora soruyorum.belli bir süre sonra sonucu yazarım tabiki
Öyle umursamıyorum artık. Üzerinden zaman geçtikçe insan kabulleniyor durumu.Insanlarin ne dediğine bakmayın siz ne istiyorsanız ona göre hareket edin.ameliyat olmuş birine olumsuz sözler söyleyip moral bozmakta çok ilginç geliyor bana.
Ameliyattan sonra kusur varsa zaten ilk andan beri belli oluyor zamanla sadece şişlikler geçiyor ama kusurlar kalıyor.Benim ilk sargı açılınca da ayniydi. Bakabilirsin konularıma sorunlarım değişmedi. Aynadan bakınca düzgün bi burun görüyorsan kökten uca kadar sorun yoktur. bir
Öyle umursamıyorum artık. Üzerinden zaman geçtikçe insan kabulleniyor durumu.
15 ay uzun bir süre.benim 4. ayda ağrılarım bitmişti.hatta spor bile yapıyordum.şimdi 6.ay bitmek üzere.ne ağrı, ne sizi var.normal hayatıma döneli çok oldu.incecik belli bile olmayan bir çizgi kaldı.tam göğüs altına geldiği için belli bile olmuyor. sizinkinde bir sıkıntı mı var acaba?1 yılı geçmiş.bi baktırsanız mı acaba doktora?Benim kaburganın ağrısı geçmedi izini umursamıyorum. Ağır kaldırınca biraz yürüyünce titreyince baya agri hissettiriyor. 15 ay oldu yan duvarlarım kirildi ama düzensiz yandan iyi önden kötü maalesef. Zaten üçüncü için de cesaretim yok. Ama birgün olursam da süleyman taş olur diyorum.
Merhaba bende antalyadayım revizyon olmayı düşünüyorum başta iyi gelmişti göZüme şişler indikçe yamukluk ve kalkıklık arttı bu yüzden doktor arıyorum. Siz Engin Erkal a olmışsunuz memnunmusunuz rica etsem özelden fotoğraf atarmsınız eski ve yeni halini15 ay uzun bir süre.benim 4. ayda ağrılarım bitmişti.hatta spor bile yapıyordum.şimdi 6.ay bitmek üzere.ne ağrı, ne sizi var.normal hayatıma döneli çok oldu.incecik belli bile olmayan bir çizgi kaldı.tam göğüs altına geldiği için belli bile olmuyor. sizinkinde bir sıkıntı mı var acaba?1 yılı geçmiş.bi baktırsanız mı acaba doktora?