Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

İnanılmaz değişmissin C cemile1907 çok güzel olmuş:) ne kadar oldu şu anda.
Bende Engin hocama oldum 35 gün oldu

Ya çok tatlı ve en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın. Bunun için öncelikle teşekkür ederim. Keşke senin gibi bi kaç kişinin yorumlarını okuyup girseymişim ameliyata. Ama neyse ki oldum bende çok şükür o zor işk haftayı atlattım

Korkma baksana bi sürü insan hergün olduğunu yazıyo. Antalya da mısın

Merhaba, ben daha öncede yazmisdim. Bir önceki sayfalarda bulunur benim mesajim. Biraz resim paylasmak istedim. Hem kiz kardesim hemde ben ameliyat oldum uc ay önce doktor engin erkala. Sonuclarla cok memnunuz :)

G Gizmo88 canım ablanla senin ikinci ameliyatınız mıydı engin hocaya olduğunuz?
Bu fotoda önceki hali orjinal kendi burnunuzmu

Merhabalar
Burun ameliyatı mı dediniz ee tabiki Dr.Engin Erkal diyorum
Sizlere burun ameliyatı deneyimlerinden bahsetmek istiyorum.Nefes alma problemi yaşıyordum ve tavsiye üzerine bir doktora gittim tetkikler sonucu ameliyata karar verdik estetikde olmak istediğimi belirttim fakat çok fazla şekil bozukluğu yok boşa ellemeyelim burnunu azıcık ucunu törpüleriz dedi bende kabul ettim aslında çok araştırmamıştım sonucunda neler olacağını da bilmiyordum ama akademik ünvanı belkide bana güven vermişti.
Evet evet ameliyat oldum ama o nasıl bir ağrıydı ya anlatamam sanki ağzımı burnumu kırıp bırakmışlardı dedim ki bi daha burun ameliyatı mı asla.Bu esnada kontrollere gittim geldim fakat baktığımda şekilde bi değişiklik yoktu ucunda bile bi düzelme yoktu fakat doktora bu şikayetimi bile dile getirmeyi bırakın doktora ulaşamadım bile.Zamanla bir baktım burnumda saçma sapan bi görüntü ve çökme.Ne fotograf çektirmek ne de aynaya bakmak istiyordum ne de gülmek.Acısını unutunca doktor araştırması içine girdim ve Engin Bey'i buldum(iyiki bulmuşum) araştırdım sordum uzun süre takip ettim ve karar vermiştim randevumu aldım ve heyecanla gittim.İlk randevuda açık açık herşeyi anlattı revizyon olacağı için kaburgadan kıkırdak almanın gerekebileceğini zor bi ameliyat olduğunu,ee ben bunları duyunca korktum karar verip dönüş yapacaktım.Engin beyin ilgili, rahatlatıcı konuşmaları karar vermemde çok çok etkili oldu.Bi görüşme daha yaptık çizimlere baktık ve karar verdik.Her seferinde sorularıma yılmadan sakinlikle cevap vermesi ta ki ameliyata girmeden son 5 dk da bile hala sorularımı sabırla cevaplaması güvende olduğumun ve işini ehline bırakmam gerektiğinin bir işaretiydi. Veee ameliyat bitti ağrım sızım hiç bi sıkıntım yoktu ve şaşkınlık içindeydim.Kaburgadan kıkırdak da alınmamıştı.Daha ne istebilirdim ki.Demem o kii işini ehli yapsın diyorsanız açık açık herşeyi de bilmek ve aynı zamanda ilgilide olsun diyorsanız bunların hepsini bulmak evet zor ama bulunmaz diye birşey de yok çnk Dr.Engin Erkal var Artık fotograf çekinmek keyifli bir hal aldıysa şiddetle ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim,şuan 45 gün felan oldu isteyenler için fotograf da paylaşabilirim.

Geçmiş olsun arkadaşım, e bi fotoğraf isteriz :)

o zaman teşekkür ederim ee bi foto koyayım o zaman:)

Eklentiler

• IMG-20160220-WA0002.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 782
  • IMG_20160218_090621606.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 705
  • IMG_20160203_085139.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 650
o zaman teşekkür ederim ee bi foto koyayım o zaman:)

Önceki hali olarak koyduğun foto 1.ameliyattan sonrası mı yoksa orjinal hali mi

Engin hoca senin fotoyu paylaşmıştı sanırım ordan tanıdım, gayet güzel görünüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…