evet evet paylaşmıştı teşekkür ederimÖnceki hali olarak koyduğun foto 1.ameliyattan sonrası mı yoksa orjinal hali mi
Engin hoca senin fotoyu paylaşmıştı sanırım ordan tanıdım, gayet güzel görünüyo :)
evet evet paylaşmıştı teşekkür ederimo foto 1. ameliyattan sonraki hali
Ne kadar ödediniz acaba?o zaman teşekkür ederim ee bi foto koyayım o zaman:)
Cok gecmis olsun, Burnun nasil oldu? Resim paylasirmisin bizimle Rica etseEki Görüntüle 1821541 Eki Görüntüle 1821556 Eki Görüntüle 1821557 Eki Görüntüle 1821541 Herkese selam! Yeni üyeyim ve ilk yorumumu engin bey için yapmak İstiyorum. Burnumdan 3 türlü problemim vardı kemik burun eti ve görsel olarak burun büyüklüğü kemeri. 2 kez ameliyat oldum ilk ameliyatımı farklı bir hastahanede oldum ve ameliyat sonrası nefes problemim ciddi anlamda büyüdü hiç nefes alamıyordum %5 nefes alıyordum. Görsel olarak minicik olmuştu ve hoştu fakat sonradan iki kaş arasında çıkıntı oldu. Ama hiç nefes alamıyordum. Sonra engin beyin bir hastası ile konuştum. Oda 3. Ameliyatını ona yaptırmış. Görüntüsü gayet hoştu sonra bu siteden engin bey in yorumlarını okudum. Kaburgadan kıkırdak alınacaktı.vee 6 ay sonra engin bey e ameliyat oldum.1 hafta olmasına ragmen cok rahat nefes alabiliyorum ve görsel olarakta çok hoş görünüyor iki gün hastahanede yattım hiç ağrım morluğum olmadı vee en önemlisi o tampon çıkarken çıktığını bile anlamadım mide krampları girmişti acıyacak diye. Size 1_2_3 asama fotolarını atacağım. Keşke ilk ameliyatımı engin bey yapmış olsaydı. Antalyada burun Estetiği ve nefes problemleri konusunda ulaşabileceğiniz en güvenilir hekim engin bey.Eki Görüntüle 1821541 Umarım siz bu yazıyı okuyup doğru hekim ile tanışırsınız!! Bu arada bende sağlık sektöründe calısıyorum. engin bey başarılı bir hekim olmasının yanı sıra sıcak samimi ilgili ve çok içten. Samimiyeti beni ikna eden en önemli faktördü aynı zamanda.. Size ödem geçtikten sonrada fotoları atacağım. Sevgilerimle.. .
Cok gecmis olsun , Burnun nasil oldu? Bizimle paylasirmisiniz lütfen , Revizyon icin Doktor karari vermek icin zor, cogu memnunyetini yaziyor ama resim paylasmiyor, sonucta zevk meselesi bu yüzden paylasirsaniz cogu arkadaslara daha cok yardimci olursunuz Özelikle benim gibi Yurtdisinda yasiyan arkadaslara, buradaki Doktorlar malesef Revizyon konusunda cok gerideEki Görüntüle 1821541 Eki Görüntüle 1821556 Eki Görüntüle 1821557 Eki Görüntüle 1821541 Herkese selam! Yeni üyeyim ve ilk yorumumu engin bey için yapmak İstiyorum. Burnumdan 3 türlü problemim vardı kemik burun eti ve görsel olarak burun büyüklüğü kemeri. 2 kez ameliyat oldum ilk ameliyatımı farklı bir hastahanede oldum ve ameliyat sonrası nefes problemim ciddi anlamda büyüdü hiç nefes alamıyordum %5 nefes alıyordum. Görsel olarak minicik olmuştu ve hoştu fakat sonradan iki kaş arasında çıkıntı oldu. Ama hiç nefes alamıyordum. Sonra engin beyin bir hastası ile konuştum. Oda 3. Ameliyatını ona yaptırmış. Görüntüsü gayet hoştu sonra bu siteden engin bey in yorumlarını okudum. Kaburgadan kıkırdak alınacaktı.vee 6 ay sonra engin bey e ameliyat oldum.1 hafta olmasına ragmen cok rahat nefes alabiliyorum ve görsel olarakta çok hoş görünüyor iki gün hastahanede yattım hiç ağrım morluğum olmadı vee en önemlisi o tampon çıkarken çıktığını bile anlamadım mide krampları girmişti acıyacak diye. Size 1_2_3 asama fotolarını atacağım. Keşke ilk ameliyatımı engin bey yapmış olsaydı. Antalyada burun Estetiği ve nefes problemleri konusunda ulaşabileceğiniz en güvenilir hekim engin bey.Eki Görüntüle 1821541 Umarım siz bu yazıyı okuyup doğru hekim ile tanışırsınız!! Bu arada bende sağlık sektöründe calısıyorum. engin bey başarılı bir hekim olmasının yanı sıra sıcak samimi ilgili ve çok içten. Samimiyeti beni ikna eden en önemli faktördü aynı zamanda.. Size ödem geçtikten sonrada fotoları atacağım. Sevgilerimle.. .
Cok gecmis olsun, Burnun nasil oldu? Resim paylasirmisin bizimle Rica etse
Cok gecmis olsun , Burnun nasil oldu? Bizimle paylasirmisiniz lütfen , Revizyon icin Doktor karari vermek icin zor, cogu memnunyetini yaziyor ama resim paylasmiyor, sonucta zevk meselesi bu yüzden paylasirsaniz cogu arkadaslara daha cok yardimci olursunuz Özelikle benim gibi Yurtdisinda yasiyan arkadaslara, buradaki Doktorlar malesef Revizyon konusunda cok geride
Should be around 10.000 tlUp
What is his price in 2017?
[QUOTE = "Sanssizhasta, post: 49760922, member: 802564"] Should be around 10.000 tl [/ QUOTE]
Wow this is too much, i heard about him by coinsedence he's not well known even, 2 yrs ago it was less than 4500 TL
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Bu uyarınızı dikkate alacağım, hala doktor arıyorum.Ben Engin Erkal’a ameliyat oldum hiç memnun değilim. İnstagramdan takip ediyorsanız sayfasında yaptığı bütün ameliyatları paylaşmıyor. Benim burnum çık sorunlu bir burun da değildi. Burun ucu fazla uzun burun kökünü o kadar fazla türpülemiş ki alnım bile şişmişti ameliyattan sonra. Burun deliklerim çok açıl duruyor. Burnunun iki tarafında eşit değil bir tarafı daha dazla törpülenmiş kendisine söylediğimde insan yapısı diyor ama ameliyattan önce böyle söylemiyordu. Kısaca ben çok pişmanım. Gideceğiniz doktoru iyi araştırın. Yaptığı hatanın arkasında durabilen tek derdi para olmayan Dr seçin.
Bende revizyon oldum 3 sene once hic memnun degilim dolguyla kurtardim idare ediyorum oyle..memnun olmayan hastalari var tanidigimÖncelikle çok geçmiş olsun. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Bu uyarınızı dikkate alacağım, hala doktor arıyorum.
Ameliyat olma kararı vermek çok zor, doktor bulma ve iyileşme süreci daha da zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?