• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

fotograflarımı en seffaf haliyle koydum makyaj sevmem o bile yok fark edersiniz:).Yüzlerinizi tahmin edebiliyorum. Dün fotoları gören birisinin yüzündeki ifade hafızamda .İnanın baktıkça bende şaşırıyorum.En önemlisi burnum çok kullanışlı samimiyim kaliteli bi yaşam ve derin nefes için burnun işlevi önmli.Tabiki bu kadar burnumdan bahsettikten sonra doktorum Engin ERKAL dan bahsetmemek olmaz. Onun ilgisi ve işine olan özeni beni çook etkilemiştir.İşindeki başarısını ve samimiyetini her ortamda tartışırım..Burdan bir kez daha ÇÇÇÇOOOOOO....OOOO...KKKK TEŞEKKÜR EDERİM .Onu tanıdığım için şanslıyım.

İnanılmaz değişmissin C cemile1907 çok güzel olmuş:) ne kadar oldu şu anda.
Bende Engin hocama oldum 35 gün oldu

Merhaba, ben 15 Aralık'ta Engin Erkal'a ameliyat oldum. Okul tatilimin kısalığından dolayı biraz apar topar hallettik işleri. 13 Aralık günü hastaneye gidip doktorla konuştuk, kan tahlili ve tomografiyi hallettik hemen. Birkaç fotoğrafımı çekti, bilgisayarda oynamak için. Bilgisayardan gösterdi burnumu, beğendik. Ha tabi bundan önce bir de fiyat konuşması yaptık yetkililerle. Burnumun içinde et vardı, burun kemerliydi ve bir tarafa doğru yamuktu. Babam memur olduğu için bir kısmını devlet ödüyormuş sanırım ama bize yine de biraz pahalı geldi. 4800 TL dediler, benden kıymetli mi diyip kabul ettik. Pazarlık kabul etmiyorlar zaten. Neyse efendim pazartesi erkenden girişimi yaptım. Odaya yerleştim. Bol sorulu bir form doldurdum. Ameliyat önlüğümü ve bonemi taktım, bir de terlik verdiler sağolsunlar. Ameliyat elbisesi yandan çıtçıtlı. Desenleri güzel değil ama kullanışlı. :KK16: Daha sonra getirdiler sedyeyi, küçük portatif bir merdiven yardımıyla çıktım sedyeye. Üzerime pikeyi de örttüler. Bir heyecan aldı tabi. Neyse indik ameliyathaneye, gözleri yaşlı anamı kapıda bırakıp girdik. Ameliyathane çok gergin bir ortam. Sağ kolumu elbisenin içine soktular sol koluma da damar yolu açıldı. Sonra doktor geldi nasılsın iyi misin bir hal hatır sordu. Sonrasını hatırlamıyorum. Damar yolunun açılışını bile hatırlamıyorum, açacağız demişlerdi ama nasıl oldu bi fikrim yok. Gözümü açtığımda odadaydım. Başımda bir sürü hemşire. "Tuvaletim geldi." dedim, ilk sözüm bu olmuş rezillik... Neyse hemşirenin biri lazımlık getirdi. Dedim bu ne, ben yapamam buna. Cidden yapamam öyle şey mi olur. Doktor tuvalete gidebilir demiş ama hemşireler pek pimpirikli. Neyse enginlere sığmayıp taştım ve serum direğini sürükleye sürükleye odanın tuvaletine vardım. Bir baktım tuvalette 4 kişiyiz. Herkesi kovaladım annem kaldı. Çık diyorum çıkmıyor. Eeh benden günah gitti diyip işimi gördüm çıktım. Sonra uyandığımda annem yüzüme jel şeklindeki buz kalıbını koyuyordu. Epey kaldık öyle. 10 dakika yüzümün sağ tarafına, 10 dakika sol tarafına koyuyordum. Doktor kontrole geldi, çok iyisin maşallah dedi, buzu koymaya devam edin, alnına da koyun. Gece boyunca buz koymaya devam ettik. Ha ondan önce yemek faslı var tabi ki. Bana gelen menü çorba, komposto(sadece suyu), yoğurt, muhallebi. Anneme soslu tavuk, soslu makarna, çorba, salata. Neyse bi şey demiyorum...

Ertesi sabah da erkenden kahvaltı geldi. Kahvaltı dediğim akşam yemeğini özletecek düzeydeydi. YALNIZCA ÇORBA. Saat 7 bile değildi yiyecek miyim dedim ama hap alman lazım ye dediler. Yedim mecbur. Daha doğrusu içtim. Sonra tatlı doktorum gelip hal hatır sordu yine. Nasıl morarmadın ya diye epey şaşırdı. Şimdi ameliyata gidiyorum, öğleden sonra taburcu edeceğiz seni dedi. Ben de Aşk-ı Memnu izlemeye koyuldum. Aşk, ihtiras, ihanet derken zaman geldi. Beni tekerlekli sandalyeyle doktorun yanına indirdiler. Doktor morluk olmamasına şaşkınlığını yine dile getirdi. Ve birçok kez daha dile getirecekti. Küçük ve ince bir hortumu burnumdan genzime kadar sokup burnumu vakum yoluyla temizledi. Birkaç ilaç yazdı ve taburculuğumu müjdeledi. Ertesi gün için beklediğini de ekledi. Odadan çıktım gözlerim karardı, başım dönmeye başladı. Annem koluma girdi ama nafile. Oturdum 5 dakika dinlendim. Sonra minik adımlarla çıktım hastaneden. Ağrım sızım olmadı açıkçası. Hastanede olduğum süre boyunca 5 serum, 2 hap, 2 ağrı kesici iğne(kalçadan:KK42:) tükettim. Evde de 2 antibiyotik, 1 hapşuruk ilacı 1 de ağrı kesici ilacı.

Ertesi gün gittiğimde dudağımın üstündeki tamponu aldı. Burnumun üstündeki alçı da göz pınarlarımı acıtıyor dedim, onu da değiştirdi sağ olsun. Bir fısfıs yazdı. Bir de evde pansumanını kendin yapacaksın dedi, tentürdiyot(nasıl yazılıyor bu yahu) yazdı. Burnumu temizleyip cumartesi yine gel dedi. Dün yine gittim işte. Fotoğrafını çekip Facebook'a koyacağım hiç morarmayan hastam oldu diye, dedi bu kez. Maşallahını eksik etmiyor sağ olsun. Pazartesi alçıyı çıkarıyoruz müjdesini verdi. Duş alabilecek miyim doktor dedim(vücudunu yıkamak serbest ama burnuma su gelmesin diye saç yıkamama izin vermemişti), sen yine de kuaföre falan git kendin yıkama dedi.

Özetle ağrısız, sızısız, morluksuz bir dönem geçirdim. Yemeklerine kadar yazmışım çenem düşmüş ama merak ettiğiniz noktaları sorabilirsiniz. İyi akşamlar.:KK54:

Ya çok tatlı ve en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın. Bunun için öncelikle teşekkür ederim. Keşke senin gibi bi kaç kişinin yorumlarını okuyup girseymişim ameliyata. Ama neyse ki oldum bende çok şükür o zor işk haftayı atlattım ;)

Korkma baksana bi sürü insan hergün olduğunu yazıyo. Antalya da mısın

Merhaba, ben daha öncede yazmisdim. Bir önceki sayfalarda bulunur benim mesajim. Biraz resim paylasmak istedim. Hem kiz kardesim hemde ben ameliyat oldum uc ay önce doktor engin erkala. Sonuclarla cok memnunuz :)

image.png image.png image.png image.png

Eklentiler

• image.png
    image.png
    225,4 KB · Görüntüleme: 644
  • image.png
    image.png
    237,9 KB · Görüntüleme: 615
G Gizmo88 canım ablanla senin ikinci ameliyatınız mıydı engin hocaya olduğunuz?
Bu fotoda önceki hali orjinal kendi burnunuzmu

Merhabalar
Burun ameliyatı mı dediniz ee tabiki Dr.Engin Erkal diyorum
Sizlere burun ameliyatı deneyimlerinden bahsetmek istiyorum.Nefes alma problemi yaşıyordum ve tavsiye üzerine bir doktora gittim tetkikler sonucu ameliyata karar verdik estetikde olmak istediğimi belirttim fakat çok fazla şekil bozukluğu yok boşa ellemeyelim burnunu azıcık ucunu törpüleriz dedi bende kabul ettim aslında çok araştırmamıştım sonucunda neler olacağını da bilmiyordum ama akademik ünvanı belkide bana güven vermişti.
Evet evet ameliyat oldum ama o nasıl bir ağrıydı ya anlatamam sanki ağzımı burnumu kırıp bırakmışlardı dedim ki bi daha burun ameliyatı mı asla.Bu esnada kontrollere gittim geldim fakat baktığımda şekilde bi değişiklik yoktu ucunda bile bi düzelme yoktu fakat doktora bu şikayetimi bile dile getirmeyi bırakın doktora ulaşamadım bile.Zamanla bir baktım burnumda saçma sapan bi görüntü ve çökme.Ne fotograf çektirmek ne de aynaya bakmak istiyordum ne de gülmek.Acısını unutunca doktor araştırması içine girdim ve Engin Bey'i buldum(iyiki bulmuşum) araştırdım sordum uzun süre takip ettim ve karar vermiştim randevumu aldım ve heyecanla gittim.İlk randevuda açık açık herşeyi anlattı revizyon olacağı için kaburgadan kıkırdak almanın gerekebileceğini zor bi ameliyat olduğunu,ee ben bunları duyunca korktum karar verip dönüş yapacaktım.Engin beyin ilgili, rahatlatıcı konuşmaları karar vermemde çok çok etkili oldu.Bi görüşme daha yaptık çizimlere baktık ve karar verdik.Her seferinde sorularıma yılmadan sakinlikle cevap vermesi ta ki ameliyata girmeden son 5 dk da bile hala sorularımı sabırla cevaplaması güvende olduğumun ve işini ehline bırakmam gerektiğinin bir işaretiydi. Veee ameliyat bitti ağrım sızım hiç bi sıkıntım yoktu ve şaşkınlık içindeydim.Kaburgadan kıkırdak da alınmamıştı.Daha ne istebilirdim ki.Demem o kii işini ehli yapsın diyorsanız açık açık herşeyi de bilmek ve aynı zamanda ilgilide olsun diyorsanız bunların hepsini bulmak evet zor ama bulunmaz diye birşey de yok çnk Dr.Engin Erkal var;) Artık fotograf çekinmek keyifli bir hal aldıysa şiddetle ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim,şuan 45 gün felan oldu isteyenler için fotograf da paylaşabilirim.

Merhabalar
Burun ameliyatı mı dediniz ee tabiki Dr.Engin Erkal diyorum
Sizlere burun ameliyatı deneyimlerinden bahsetmek istiyorum.Nefes alma problemi yaşıyordum ve tavsiye üzerine bir doktora gittim tetkikler sonucu ameliyata karar verdik estetikde olmak istediğimi belirttim fakat çok fazla şekil bozukluğu yok boşa ellemeyelim burnunu azıcık ucunu törpüleriz dedi bende kabul ettim aslında çok araştırmamıştım sonucunda neler olacağını da bilmiyordum ama akademik ünvanı belkide bana güven vermişti.
Evet evet ameliyat oldum ama o nasıl bir ağrıydı ya anlatamam sanki ağzımı burnumu kırıp bırakmışlardı dedim ki bi daha burun ameliyatı mı asla.Bu esnada kontrollere gittim geldim fakat baktığımda şekilde bi değişiklik yoktu ucunda bile bi düzelme yoktu fakat doktora bu şikayetimi bile dile getirmeyi bırakın doktora ulaşamadım bile.Zamanla bir baktım burnumda saçma sapan bi görüntü ve çökme.Ne fotograf çektirmek ne de aynaya bakmak istiyordum ne de gülmek.Acısını unutunca doktor araştırması içine girdim ve Engin Bey'i buldum(iyiki bulmuşum) araştırdım sordum uzun süre takip ettim ve karar vermiştim randevumu aldım ve heyecanla gittim.İlk randevuda açık açık herşeyi anlattı revizyon olacağı için kaburgadan kıkırdak almanın gerekebileceğini zor bi ameliyat olduğunu,ee ben bunları duyunca korktum karar verip dönüş yapacaktım.Engin beyin ilgili, rahatlatıcı konuşmaları karar vermemde çok çok etkili oldu.Bi görüşme daha yaptık çizimlere baktık ve karar verdik.Her seferinde sorularıma yılmadan sakinlikle cevap vermesi ta ki ameliyata girmeden son 5 dk da bile hala sorularımı sabırla cevaplaması güvende olduğumun ve işini ehline bırakmam gerektiğinin bir işaretiydi. Veee ameliyat bitti ağrım sızım hiç bi sıkıntım yoktu ve şaşkınlık içindeydim.Kaburgadan kıkırdak da alınmamıştı.Daha ne istebilirdim ki.Demem o kii işini ehli yapsın diyorsanız açık açık herşeyi de bilmek ve aynı zamanda ilgilide olsun diyorsanız bunların hepsini bulmak evet zor ama bulunmaz diye birşey de yok çnk Dr.Engin Erkal var:KK66: Artık fotograf çekinmek keyifli bir hal aldıysa şiddetle ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim,şuan 45 gün felan oldu isteyenler için fotograf da paylaşabilirim.

Geçmiş olsun arkadaşım, e bi fotoğraf isteriz :)

o zaman teşekkür ederim ee bi foto koyayım o zaman:)

Eklentiler

• IMG-20160220-WA0002.jpg
    IMG-20160220-WA0002.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 782
  • IMG_20160218_090621606.jpg
    IMG_20160218_090621606.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 705
  • IMG_20160203_085139.jpg
    IMG_20160203_085139.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 650
o zaman teşekkür ederim ee bi foto koyayım o zaman:)

Önceki hali olarak koyduğun foto 1.ameliyattan sonrası mı yoksa orjinal hali mi

Engin hoca senin fotoyu paylaşmıştı sanırım ordan tanıdım, gayet güzel görünüyo :)

Back