Bu arada cok gecmis olsun gule gule kullan burnunu :)) burnusunu gorme sansimiz var mi??Bunlari duydugum icin inan cok rahatladi icim :) engin erkal bey hakkinda olumlu yorum yapanlara bir yenisi daha eklenince artik kimsenin hic suphesi kalmamistir tipki ben gibi :))
Merhaba arkadaşlar..Bende uzun zamandır burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim :) yorumlarınızı okudum ve ameliyat olmadan önce bende birkaç bir şey söylemek istedim..Benim burun kemiğim de küçükken geçirdiğim kaza sonucu kırıldı.Hem nefes almakta zorluk çekiyorum hemde kırılma sonucu burnumun üstünde oluşan kemerden dolayı görüntüsünü hiç beğenmiyorum..Estetik bir müdahale gerektiği için birkaç tane estetik cerrahı araştırdım fakat bu işi en iyi KBB uzmanlarının yapabileceği kararına vardım..Bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine Op. Dr. ENGİN ERKAL ile görüştüm..Engin Bey fotoğraflarımı çekti ve birlikte nasıl bir burun istediğime karar verdik :) Yarım saat boyunca konuştuk,her şeyi tek tek anlatıp açıkladı.Ameliyat olan birkaç hastasını da gördüm ve gerçekten burunları bir harika olmuş diyebilirim :) bütün bunlar bana çok güven verdi ve korkularımı yendim artık :) Sanırım birkaç gün içinde ameliyatım gerçekleşecek ve yıllardır korkup ertelediğim ameliyatımı şuanda sabırsızlıkla bekliyorum..Güzel olacağına eminim ve güzelleşmek uğruna çekilen çile kutsaldır diyorum :) Ameliyattan sonra fotoğraflarımı da sizlerle paylaşırım..
Şimdiden geçmiş olsun. İçiniz rahat olsun güzel olacağına eminim ve kesinlikle bu yolda her şey mübah :) ben de Engin Bey'e ameliyat oldum.Merhaba arkadaşlar..Bende uzun zamandır burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim :) yorumlarınızı okudum ve ameliyat olmadan önce bende birkaç bir şey söylemek istedim..Benim burun kemiğim de küçükken geçirdiğim kaza sonucu kırıldı.Hem nefes almakta zorluk çekiyorum hemde kırılma sonucu burnumun üstünde oluşan kemerden dolayı görüntüsünü hiç beğenmiyorum..Estetik bir müdahale gerektiği için birkaç tane estetik cerrahı araştırdım fakat bu işi en iyi KBB uzmanlarının yapabileceği kararına vardım..Bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine Op. Dr. ENGİN ERKAL ile görüştüm..Engin Bey fotoğraflarımı çekti ve birlikte nasıl bir burun istediğime karar verdik :) Yarım saat boyunca konuştuk,her şeyi tek tek anlatıp açıkladı.Ameliyat olan birkaç hastasını da gördüm ve gerçekten burunları bir harika olmuş diyebilirim :) bütün bunlar bana çok güven verdi ve korkularımı yendim artık :) Sanırım birkaç gün içinde ameliyatım gerçekleşecek ve yıllardır korkup ertelediğim ameliyatımı şuanda sabırsızlıkla bekliyorum..Güzel olacağına eminim ve güzelleşmek uğruna çekilen çile kutsaldır diyorum :) Ameliyattan sonra fotoğraflarımı da sizlerle paylaşırım..
Çok teşekkür ederim..sonucu bende büyük bir merakla bekliyorum :)Şimdiden geçmiş olsun. İçiniz rahat olsun güzel olacağına eminim ve kesinlikle bu yolda her şey mübah :) ben de Engin Bey'e ameliyat oldum.
Çok geçmiş olsun:) engin Erkal dan memnun olan kişiler listesine sende eklendin mutlu olduğuna da çok sevindim,fotolarını en yakın zamanda bekliyoruz :))Ameliyat olalı 1 hafta oldu bugün dikişlerim de alındı çok mutluyum mmbu kadar basit ve kolay olacağına inanmamıştım ama gerçekten gözümüzde büyütmeyelim arkadaşlar :) doktorum Engin ERKAL gerçekten harikalar yaratmış.. daha burnum şiş olmasına rağmen bu halini bile çok begendimm doktoruma çookk çookk teşekkür ediyorum.. ilerleyen günlerde fotolarımı da paylaşacağım sizlerle..
Bir hafta sonra karşılaştığım yeni burnum beni bu şiş haliyle bile çok mutlu etti.. Engin hoca bu işi gerçekten iyi yapıyor tek gerçek bu bence
Arkadaşım merhaba bende yakın zamanda Engin hocama ameliyat oldum. Ve sizin fotonuzu da gördüm. Burunlarınızı gördüm ve gerçekten inanamadım. Şuan istediğin gibi olmasına çok sevindim. Ve ameliyattan sonraki halini merak ettim:) geçmiş olsun
Tabii kii:)
Ama şuan ki hali değil bu foto 18günlüktü glba:)Eki Görüntüle 1707598
Cok tesekur ederim :) ilerde ödem indimi resim paylasirim :)Arkadaşım merhaba bende yakın zamanda Engin hocama ameliyat oldum. Ve sizin fotonuzu da gördüm. Burunlarınızı gördüm ve gerçekten inanamadım. Şuan istediğin gibi olmasına çok sevindim. Ve ameliyattan sonraki halini merak ettim:) geçmiş olsun
Burda paylaşmıştım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?