hayır yaptırmadım sadece burun ama kaburgamdan parca koydugu için burnum komple değişti .burun dudak arası mesafe felan sanırım hepsi ameliyat esnasında yapılmıştır. 6 SAATE yakın bi ameliyat geçirdim.fotograf çekimdende fark ediyo biraz yakından çekince yüzüm daha uzun gözükmüş olabilir ama bi ameliyat yapılmadı çeneme.
UYSALİYE teşekkür ederim bence de git ameliyat gerekliyse yada degilse en güzel değerlendirmeyi o yapar. geçmiş olsun tekrar.:)
Ben medstarda ameliyat olmadım geçen yıl devlet hastahanesinde oldum fiyat konusunda yardımcı olamıycam
Herkese merhaba
Nurti burnun nasil oldu.cok memnun degildin merak ettim'
Eki Görüntüle 827244
bu dr gönderdiğim resmim kontrole gidemiyorum son durum için şişlikler iner 3-4 aya kadar dedii ama öndenn hiiç begenmiyorum kendimi inmesini bekliyorum
Iyi gunler, ben yillardir burun tikanikligi yasiyordum ve bana hep ameliyat sart diyorlardi ve ben korkudan olmuyordum,cunku hep ameliyat acisindan korkuyordum hemde estetik olmak gekiyormus nasil bir sonuc olacagini bilmedigim icin bu seneye kadar kactim. Fakat bu sene hic nefes alamamaya devamli burun tikali, nezle olmus gibi dolastim 1 sene.Bundan 3 ay once Dr.Engin Erkal bey'e Medstar hastanesine gittim muayeneye ve gercekten cok nazik ve ilgili bir doktor, muayene ettikten sonra bekledigim cevapti ameliyat gerekiyordu fakat burun kemik ameliyatindan sonra yenilememesi icin estetikten istiyordum ama korkuyordum ya yadirgarsam ya klasik estetik burun gibi olursa ole bisey istemiodum bakildiginda aa iste estetik denmesini istemiyordum cunku zevk icin yaptirmiyordum. Bende ameliyat istedigimi soyledim bana 2 haftalik tedavi verdi ve bu arada Dr. Engin Bey'i arastirmaya basladim estetik burun yaptigi bir hastasiyla karsilastim ve gercekten cok guzel gorunuyordu yapay degildi ama olsun belki diger hastalari memnun degildir diye dusundum bende kadinlar klubunde baktim ve herkes memnun bende kara verdim Engin bey'e ameliyat olmayi hic baska doktora gitmeyi bile dusunmedim ve kesin kararliydim artik ameliyat icin doktorumla yuzume uygun gidecek burun seklini bulmaya calistik ve gercekten cok sabirli sizin istediginiz seyi anlamaya calisiyor ve sonunda kararlastirdik ve bundan yaklasik 2 ay once 23 ekimde ameliyat oldum ve sonuc olarak iyi ki Engin Bey ile karsilasmisim ve dedim ki iyi bu zamana kacmisimda ameliyatimi Engin Bey'e olmusum.Burnumdan dolayi zor bi ameliyatti ama buna ragmen hic agrim olmadi ilk gun cok rahattim hani derler ya eli hafifmis gercekten ole sanirim ve gercekten cok bilgili ve tecrubeli bir doktor,2. gun agrim oldu ama siddetli hic olmadi sadece 2.gun morardi ve yavasca 3 4 gunde gecti! ilk yadirgayabiliyorsunuz burnunuzu ilk bende yadirgadim ama doktorum onceden bana hersyi anlattigi icin fazla yadirgamadim cunku butun her konuda bilgilendiriyor tabi insan yinede benimseyemiyor ama gunler gectikce duzeliyor. Hatta sizinle o surecleri gostermek isterdim resimlerimle fakat yukleyemiyorum(( Kisacasi Engin beyden baskasina olmayin derim ameliyat ncesi olsun sonrasi olsun hala ilk gunku gibi sizinle ilgileniyor!! sabrindan dolayi ve benim istedigim gibi bi burun yaptigi icin tesekkur ederim. etraftan kimse estetik oldugunu anlamiyor beni taniyanlar bile gercekten kendi burnun gibi diyorlar iste bunun icin cok tesekkur ederim!!Ayrica eskisiyle kiyaslayamayacagim sekilde daha iyi nefes alabiliyorum devamli nezle modundan kurtuldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?