Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

rica ederim. yalnız önden fotonuzu da gördüm burun şekli orada daha farklı duruyor. eski halinize bakınca burnunuz acayip değişmiş.

açıkçası önden görüntüsünü pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Şişliktir diyordum ama 3 gün önce doktorla görüştüm çok fazla şişlik kalmadığını söyledi hemen hemen şeklini almış dedi. Önden yamuk duruyor burnum birde şu "mandalla sıkıştırılmış gibi" dedikleri görüntü var ya öyle görünüyor. Bilmiyorum yani böyle kalmasından korkuyorum bir de sağ ve sol profilden burun kökü farklı görünüyor. Tabi bu sorunlar benim burnumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle çünkü eski burnum sağa yatıktı. Alnımla burnum arasında hiç girinti yoktu. Engin bey ilk zamanlarda burnumun sola yatık görüneceğini söylemişti kasların hafızası vardır tekrar sağa çeker ortalı olması için sola yatırıcam biraz demişti ama yine de korkuyor insan öyle kalmasından. Alınla burnun birleşitiği kısmıda çok törpülemiş hatta dişçilerin dolgu yaparken dişi oydukları alet gibi bir alet kullandık orası uzun süre şiş kalabilir dedi . Baktığımda şişlik göremiyorum tek gördüğüm sağ ve sol profilden o kısmın farklı göründüğü. Umarım zamanla değişir...

ya işte bende bundan korkuyorum. ameliyattan sonra mutsuz olmaktan. çünkü benim gerçekten görünüşte kusurlu bir burnum yok. yani kusurlu tamam büyük filan ama ben şimdiye kadar şeklini hiç sorun yapmadım. kemerli , kocaman ve çok düşük değil.benim sıkıntım nefes. iç kısmın kıkırdak ve etleri alınacak. dış kısımda da uc kenarlarda çökme var. valv darlığı diyolar ondan nefes alamıyomuşum. birde ucu düşükmüş. yapmışken hepsini yapacaklar ama sonunda eski burnumu aramaktan korkuyorum işin açığı. bir de burnumun üstünde çok hafif bir tümsek var. yapmışken onu da düzeltelim dedi doktor. bilemedim ya çok korkuyorum. valla sizin ilk profilden gördüğüm resim harikaydı. sonra önden çok benzetemedim. önden de güzel ama yan kısımları daha küçük olabilirdi değil mi?

bu arada ameliyat olalı ne kadar oldu. nefes alırken rahatmısınız? yani estetikli burunla yaşamak zormuymuş.

bu arada ameliyat olalı ne kadar oldu. nefes alırken rahatmısınız? yani estetikli burunla yaşamak zormuymuş.

En memnun olduğum tarafı rahat nefes alabiliyor olmak. Yıılarca ağzı açık şekilde uyuyan ben şimdi ağzım kapalı uyuyabiliyorum. Estetikli burunla yaşamanın zor tarafları var evet burun içi temizliği, her an dikkatli olmak zorunda hissetmek falan yoruyor insanı. Gerçekten estetiğe ihtiyacın varsa yaptır ama ufak tefek sorunlarsa gözüne batan bir daha düşün

bu mesajı görmemiştim şöyle söyleyeyim. Benim sağa eğilmiş kemerli ve ucu oldukça düşük bir burnum vardı. Doktor bey yaptığı en zor ameliyatlardan birisi olduğunu hatta %100 düzelmeyebileceğini söylemişti. Çünkü gerçekten kötü durumdaydı burnum. Küçükken üstüne düşünce yamuk bir şekilde büyüdü gitti, burun yamuk büyüyünce yüzümde de bir miktar asimetri oluştu. Ben engin beyin bazı hastalarını canlı canlı gördüm gerçekten kusursuz görünüyorlardı o yüzden sorunun benim burnumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Gerçi etrafımdaki insanlar pek farketmiyorlar yamukluğu sadece çok değiştiğimi söylüyorlar.. Birde o önden çekilen resim burnum 20 günlükken falandı şimdi daha küçük yan kısımları :) İŞte böyle :

yalnız burada çok güzel çıkmış burnun ve bence harika duruyor. her resimde farklı çıkmış aslında. ben önden bi yamukluk görmüyorum yalnız. çok incelediğiniz için size öyle geliyor olabilir. burada gerçekten çok hoş çııkmış. eski burnunla kıyaslanamaz bile :)

ya aslında ben estetik olucam diye bakmıyorum. iç kısmı kıkırdaktan dolayı tıkalı. kenarlarıda valv darlığından dolayı yine tıkalı bu nedenle nefes alamıyorum. ve önceliğim nefes problemi olduğu için plastik cerraha değil kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olucam. ama yan kısımlar açılıp ön kısmım biraz küçüleceği için operasyon rinopilasti diye adlandırılıyor. peki doktor ileride daha iyi kullanabilirsin demişmiydi. birde sence erkan beye gitmelimiyim.

Teşekkür ederim etrafımdakiler de pek fark etmiyor ama ben görüyorum işte :) Neyse eğer nefes problemin varsa hiç zaman kaybetmeden ameliyat ol. Ben Engin beyle de bir görüş derim çünkü ilgili bir doktor. Nefes alma kısmına da oldukça önem veriyor, önceliğimiz o diyor. Hem sana nasıl bir burun yapacağını da gösterir fotoğraflarla. Ameliyattan önce yapmayı planladığı burunla şu an sahip olduğum burnum oldukça benzer. Yani sana en yakın sonucu da gösterecektir. Nefes problemini çözeceğinden eminim zaten.

offf ya bu konu gerçekten çok sıkıntılı. ben nefes problemi yüzünden özellikle 1 yıldır çok sorun yaşıyorum. sürekli farenjit ve boğaz iltihabı geçiriyorum. ve hep penisilin iğne ve antibiyotik kullanıyorum. gittiğim doktorlar burnumdan nefes alamamamdan dolayı yaşıyor olabileceğimi söyledi. ve sürekli ağzım açık yatıyorum gün içinde de aynı şekilde burnumdan aldığım nefes yetmediği için ağzımdan alıyorum. artık yaş ilerledikçe iyice anlıyorum sıkıntıyı. çok geçmeden ve hamilelikten önce olmak istiyorum. aslında son olarak fikir almak için bile olsa engin beye gidebilirim. peki bişey sorabilirmiyim? ameliyat ücreti olarak ne kadar ödediniz.

septum deviasyonu+ rinoplasti+ 2 gün yatış toplam 3000 tl ödedim

fotograflarımı en seffaf haliyle koydum makyaj sevmem o bile yok fark edersiniz:).Yüzlerinizi tahmin edebiliyorum. Dün fotoları gören birisinin yüzündeki ifade hafızamda .İnanın baktıkça bende şaşırıyorum.En önemlisi burnum çok kullanışlı samimiyim kaliteli bi yaşam ve derin nefes için burnun işlevi önmli.Tabiki bu kadar burnumdan bahsettikten sonra doktorum Engin ERKAL dan bahsetmemek olmaz. Onun ilgisi ve işine olan özeni beni çook etkilemiştir.İşindeki başarısını ve samimiyetini her ortamda tartışırım..Burdan bir kez daha ÇÇÇÇOOOOOO....OOOO...KKKK TEŞEKKÜR EDERİM .Onu tanıdığım için şanslıyım.

burnun gayet doğal olmuş. bu fotoğraflar ameliyattan ne kadar sonrasına ait?

tavsiyem cüneyt bozkut adlı bir doktor kendisi antalyada değil ama mersinde.ama onun için her ülkeden ve şehirden hasta geliyor.harika bir doktor.şiddetle tavsiye ederim.

tavsiyem cüneyt bozkut adlı bir doktor kendisi antalyada değil ama mersinde.ama onun için her ülkeden ve şehirden hasta geliyor.harika bir doktor.şiddetle tavsiye ederim.

Doktoru tanımıyorum arkadaşım ama antalyada olan bi hasta Op.Dr. ENGİN ERKAL varken mersine gitmemeli şahsi fikrim. Tecrübeyle sabit.iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…