rica ederim. yalnız önden fotonuzu da gördüm burun şekli orada daha farklı duruyor. eski halinize bakınca burnunuz acayip değişmiş.
açıkçası önden görüntüsünü pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Şişliktir diyordum ama 3 gün önce doktorla görüştüm çok fazla şişlik kalmadığını söyledi hemen hemen şeklini almış dedi. Önden yamuk duruyor burnum birde şu "mandalla sıkıştırılmış gibi" dedikleri görüntü var ya öyle görünüyor. Bilmiyorum yani böyle kalmasından korkuyorum bir de sağ ve sol profilden burun kökü farklı görünüyor. Tabi bu sorunlar benim burnumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle çünkü eski burnum sağa yatıktı. Alnımla burnum arasında hiç girinti yoktu. Engin bey ilk zamanlarda burnumun sola yatık görüneceğini söylemişti kasların hafızası vardır tekrar sağa çeker ortalı olması için sola yatırıcam biraz demişti ama yine de korkuyor insan öyle kalmasından. Alınla burnun birleşitiği kısmıda çok törpülemiş hatta dişçilerin dolgu yaparken dişi oydukları alet gibi bir alet kullandık orası uzun süre şiş kalabilir dedi . Baktığımda şişlik göremiyorum tek gördüğüm sağ ve sol profilden o kısmın farklı göründüğü. Umarım zamanla değişir...