Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

slm ben denizlideyim canım doktorum pamukkale üniversitesi araştırma hastanesinde.

merhaba canım. ya forumu daha tam inceleyemedim. ben Alanyadayım ama Antalya da hadi beye ameliyat olucam galiba. doktoru beğendim aslında ama ameliyattan ne kadar memnun kalıcam onu bilmiyorum. benim nefes alma sorunum var. aslında onun için yaptırıcam. burnumun yan taraflarında çökme , ucunda az düşme var. içinde kıkırdak ve et büyümesi var onlar halledilecek. ucu biraz etli ve burun sırtında çok hafif bir tümsek var. o kadar şey yapılmışken burun üstüne 1 milim törpü ve ucunu küçültücem dedi doktor. ama ben korkuyorum. burun törpülenince kemik oynarmı yerinden. burun düşmesi riski olur mu? v.s v.s

canım öncelikle ameliyat olacağın doktorun hastalarıyla görüşmeye çalış, sadece fotoğraf görmen seni çok ikna etmeyebilir. diğer hastalardan olumlu dönütler alman doktoruna güvenmeni sağlayacaktır , bu gerçekten çok önemli. burnunla alakalı kemikte kırma işlemi olmadıkça törpüleme işleminden korkma , onun sorun yaratacağını düşünmüyorum. burun düşme riski nasıl olur; burnun iki deliğin ortasında burnu dik tutan kıkırdaklar fazla alınırsa yada dikişlele güçlendirilmezse burun ucu düşmesi yaşanabiliyormuş.bunlar doktorumdan öğrendiklerim. kafandaki tüm soru işaretlerini doktorunla konuşmalısın ne kadar ikna olursan okadar güvenin artacaktır.

çok doğru ama Alanyada yaşadığım için hadi beye ameliyat olan kimseyi bulamadım. buradan bulmaya çalışıyorum aslında. ya işte ameliyat sonrası handikaplar ve burnunu kullanamama gibi korkularım var. siz ameliyat olalı ne kadar oldu. burnunuzu kullanbiliyomusunuz . Silme v.s

aaaa arkadaşım sen engin beye ameliyat olmadın mı ?? yanlış foruma yazıyorsun bence :)

:) öyle bir kuralmı var canım:) ben ameliyatımı antalyada düşünüyordum ve doktor arayışındaydım burdaki arkadaşlarla konusuyordum ve karar değştirip denizlide oldum. niye açıklama yapıyorum ki sana. herkes istediği başlığa dahil olabilir canım ok?

benim bu gün tam bir hafta oluyor canım en sıkıntılı evresi ilk bir hafta çünkü burnun nerdeyse tamamen tıkalı oluyor ağızdan nefes alamk insanı yoruyor. bunun dışında ağrın sızın olmuyor. burnumu da sadece uç kısmını kulak çöpü ve deniz suyu ile temizliyorum . artık daha rahat nefes alabiliyorum.

ooo daha çok yeni. ya kusura bakma belki söyledin hatırlamıyorum. kafam da çok dolu olunca hatırlayamıyorum. şu an zaten sende temizleme ve nefes alma konusunda hala sıkıntılısın çok yeni çünkü. offf ya hadi beye ameliyat olan birini bulsam. canım ameliyatını ne kadara oldun peki.

üniversite araştırma hastanesi olduğu için yapılan işleme göre fiyat değişiyor ama bin civarı gibi. sağlık sorunun varsa okadar düşük estetik amaçlıysa fiyat artıyor canım.

üniversite araştırma hastanesi olduğu için yapılan işleme göre fiyat değişiyor ama bin civarı gibi. sağlık sorunun varsa okadar düşük estetik amaçlıysa fiyat artıyor canım.

1000 civarı çok iyi. bana 2000 ve 4000 arası değişen fiyatlar verildi. canım benim çoğu nefes sıkıntısı ama ufak estetikte olacak. o nedenle fiyat artıyor.

canım bu arada eskilere bakmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım. sana operasyonda neler yapıldı. Kbb dr mu, plastik cerrah mı girdi ameliyata. alçın çıkmış memnunmusun

canım bu arada eskilere bakmaya çalıştım ama tam olarak bulamadım. sana operasyonda neler yapıldı. Kbb dr mu, plastik cerrah mı girdi ameliyata. alçın çıkmış memnunmusun

benim estetik amaçlıydı burnumun ucunu beğenmiyordum sadece ucu inceldi ve kaldırıldı plastik cerrah yaptı. su an bile burnumu çok sevdim ki doktorum daha burnumun çok şiş olduğunu söyledi. darısı inşallah başına..

arkaadaşlar ben engin erkala amelıyat oldum burnum spordan dolayı baya bır hasar görmüştü şuan cok memnunum çok sakin anlayışlı ve sabırlı bi insan hastasınında pskolojisine çok önem verıyor fotograflarımı yükledim sorularınıza içtenlikle cevap verebılırım :)

burnun çok doğal olmuş. ben engin erkalı hiç düşünmediğim için hadi bey diye tutturdum. ne kadar verdiniz ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…