dr.emre özenalp

ladyy159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
52
15
26
Merhaba Ankarada Dr. Emre Özenalpe 2020 yılında göğüs büyütme slikon ameliyatı oldum.K endisi ankaradaydı şuan istanbulda kendi kliniğini açtı. İlk görüşmede kas üstü istediğimi belirttim fakat doku azlığından dual plan yapacağını söyledi fakat ben isteklerimi ayrıntılı şekilde dile getirmiştim. Kendisi çok yakın ilgili bir insan buda benim tercihimde ilgi öncelikliydi bu yüzden Emre beyi seçmiştim. Ameliyattan çıktığımda ilk tecrübem olduğu için zamanla oturacağını sandığım göğüslerim hala sert ve dik normal bir meme dokusuna yakın bir kıvamda değil şunu söylemem gerekirse dual plan pişmanlıktır ben sporcuyum ve bunu dile getirmiştim sporculara kas altı plan uygulanmaz ve spor hayatımı ve normal hayatımı etkiledi şuan spor yapmıyorum göğüs çapımdan büyük bir slikon konulduğu için slikonlar kendini salmadı hala içeride sıkışık durumda kendimi kastığımda sem sert erkek kası gibi oluyor. Sizlere önerim kesinlikle dual plan kas altı tercih etmeyin kas slikonu tuttuğu için robot gibi olyo ve birleşme hareketlenme olmuyor. Emre özenealpe sorunları dile getirdiğimde ilk önce ikna ettim ücretli şekilde oysa çevremde kendi doktorlarına ameliyat olanalr sadece slikon ücreti ödüyor. daha sonra ameliyata 4 gün kala vazgeçtiğini ameliyat etmek istemediğini bu fiyata artık ameliyat yapılmadığını dile getirdi istersen başka doktorlara olabilirsin dedi ve diğer doktorlar tabi ki başka doktorun yaptığı amelşyatı çok daha fazla bir ücrete yapıyor. Sağ göğsümde kapsül oluştu ama çok az özellikle sabahları uyandığımda ağrı fazla oluyor. Emre bey kendi yaptığı ameliyatların reviyonunu yapmıyor çünkü ücret az alacağı için fakat başka doktorlardan gelen hastaların revizyonları yapıyor çünkü daha fazla ücret demek 2 senedir hala doktor arayışındayım ücretler çok fazla malesef ilk ameliyat olmayacağı için kas üstü istediğim için plan değişikliği olacağı için devlet yapmıyor gittiğim doktorlar genelde kendi doktoruna git diyor bu cevabı almak sinir bozucu gerçekten şuan bu sorunlarla devam ediyorum nereye kadar bilmiyorum hala araştırma içerisindeyim fiyatlar çok yüksek slikon fiyatlarıda arttı. sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.

Merhaba sorununuz halloldu mu nasil oldunuz? Bende p.tsi gunu kas üstü olacağım başka bir doktora kas üstü yapanlar çok az endiseliydim

yok hallolmadı daha düzeltiremedim para biriktiriyorm başka doktora olacağım kas üstüne geçeceğim kararınız kas üstüyse hiç tertedttür etmeyin kas altında dual planda birçok sorun yaşarsınız pişman olursunuz hiç yaptırmasam memesiz olsam daha iyidi dersiniz erke kkasından farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…