- 20 Ocak 2020
- 66
- 64
- 40
cunku o zaman ki yorumlarin hepsi faketi, suan meshur oldu ve artik yorum yokdaha once cok sayida yorum vardi bu forumda Emre ilhan ile ilgili. son zamanlarda kimse yazmiyor neden acaba.
memet yazarmemet yazar
Hic tuhafiniza gitmesin dr lar yapilan olumsuz yorumlar icin o kisilere ulasip yorumu kaldirtiyor ödemesini iade edebiliyor veya hediye islem veriyor . Basima geldigi icin söylüyorum. O yüzden böyle pahali dr lar hakkinda olumsuz yorum göremiyoruz pekEmre İlhan, Barış Çakır ve Güncel Öztürk gibi doktorlar burada meşhur oldular. Bu foruma çok şey borçlular bence. Yüzlerce mesaj yazılırdı haklarında. Şimdi neredeyse hiç yorum yapılmaması benim de tuhafıma gidiyor.
Merhaba, aradan 2 yil gecmis ameliyat oldunuz mu acaba? Hangi doktora karar verdiniz?Fiyatı en yüksek olan Emre İlhan , Barış Çakır ve Salih Emre Üregen şeklinde devam ediyor.
Çok teşekkürler cevap için. Barış çakıra benim de arkadaslarım oldu memnunlar, ama Emre İlhanın yaptıgı burunlar daha minik daha hos duruyor ancak estetik oldugu belli oluyor biraz. Hepsinden randevu aldım bakalım hangisine ısınırsam , Barıs cakır muayene görüsmesini bile ekime verdi dediğiniz gibi uzun süre beklemek gerekecek
Merhaba Özelden o doktorun ismini yazabilir misiniz?Türkiyede ameliyat olmak isteyenlerin araştırma yaptığı yabancı bir sitede burada hakkında çok şikayet olan bir doktorun yüksek yorum sayısı dikkatimi çekti.Üstte pek çok olumlu yorum bulunmaktaydı,Yorumları en düşük memnuniyete göre sırala dediğimde ise,yabancı hastalardan alçıları çıkarıldıktan sonra henüz klinikteyken ameliyatları hakkında olumlu yorum yazmalarının istendiğini belirten sayısız girdi vardı.Tabii birkaç ay sonra gerçek sonucu görüp yorumlarını güncellemişler ama doktorumuz olumlu yorum sayısıyla olumlu bir imaj sergiliyor.
Bu dr burada bahsettiğiniz dr değil belki ama belki bir dönem parlatılmalarında benzer bir etki olabilir.Artık buraya ihtiyaçları yok ..
Özele gerek yok buradan yazayım.Dr Süleyman Taş.İnceleme yazılarını en yeniye göre sıralarsanız şikayet yorumları hemen çıkıyor.Merhaba Özelden o doktorun ismini yazabilir misiniz?
Ben ameliyat olacağım doktoruma net karar vermedim henüz.Yabancı forumlarda vs. Düşündüğüm doktoru nasıl araştırabilirim? İnanın okadar sıkıldımki araştırıp doktorlardan soğumaktan,çok araştrmak iyimi kötümü onuda bilmiyorum artıkÖzele gerek yok buradan yazayım.Dr Süleyman Taş.İnceleme yazılarını en yeniye göre sıralarsanız şikayet yorumları hemen çıkıyor.
Facebook ‘ta Turkey Rhinoplasty ve Revision Rhinoplasty gruplarına,oradanda aklımdaki doktorların wp gruplarına girdim ama bazı sonuçları ilk elden görmek ve dedikodulara hakim olmak dışında faydası var mı bilmiyorum.Ben ameliyat olacağım doktoruma net karar vermedim henüz.Yabancı forumlarda vs. Düşündüğüm doktoru nasıl araştırabilirim? İnanın okadar sıkıldımki araştırıp doktorlardan soğumaktan,çok araştrmak iyimi kötümü onuda bilmiyorum artık
Peki bu kadar araştırmadan sonra içinize sinen doktor olmadı mı?Facebook ‘ta Turkey Rhinoplasty ve Revision Rhinoplasty gruplarına,oradanda aklımdaki doktorların wp gruplarına girdim ama bazı sonuçları ilk elden görmek ve dedikodulara hakim olmak dışında faydası var mı bilmiyorum.
Kararsızlığım gün geçtikçe daha da büyüyor.
Bazı doktorların Realself yorumları da var ama orayı bilgi edinmek için pek kullanmıyorum.
Tabii ki işlerini beğendiklerim,bu olabilir dediklerim var ama yüzyüze görüşmedikten sonra kıymeti yok.Kötü bir şey duyacağım ya da ameliyat tarihi alıp kendime yine aynı sıkıntıları yaşatacağım diye korkuyorum.Aynı dr bile ilk burun şeklimi muhafaza edemedi.Ortaya istemediğim bir şey çıktığını düşünemiyorum bile.Peki bu kadar araştırmadan sonra içinize sinen doktor olmadı mı?
Çok geçmiş olsun,umarım güvendiğiniz içinize sinen bir doktor bulursunuz.Maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç.Ben de 5 yıldır araştırıyorum birkere ameliyat masasından kalktım.Aklımda iki doktor var size yazsam hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz benimle?Tabii ki işlerini beğendiklerim,bu olabilir dediklerim var ama yüzyüze görüşmedikten sonra kıymeti yok.Kötü bir şey duyacağım ya da ameliyat tarihi alıp kendime yine aynı sıkıntıları yaşatacağım diye korkuyorum.Aynı dr bile ilk burun şeklimi muhafaza edemedi.Ortaya istemediğim bir şey çıktığını düşünemiyorum bile.
Üstelik 13 ay olmasına rağmen burnum hala kendine gelmiş değil.Revizyon bence berbat bir şey. Sorunu çok olmayan yapabiliyorsa bulaşmasın.
5 yıl araştırmak, o kısır döngüden kurtulamak zor olsa gerek.Mutlu olacağımız bir şey yapalım derken kendimizi neyin içinde buluyoruz.Umarım sonu güzel olurÇok geçmiş olsun,umarım güvendiğiniz içinize sinen bir doktor bulursunuz.Maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç.Ben de 5 yıldır araştırıyorum birkere ameliyat masasından kalktım.Aklımda iki doktor var size yazsam hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz benimle?