Dr Emre İlhana burun yaptıranların öncesi sonrası fotoları

funfun24

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
4
1
32
Merhaba , burun estetiği yaptıracağım ancak çok kararsızım, Barış Çakır , Emre İlhan, Salih Emre Üregenden randevu aldım henüz görüsmedim. Aklımdaki Emre İlhan idi , ancak cok kötü yorum okudum. Daha önce yaptıranlar foto atarsa cok memnun olurum

Bir kişinin ameliyatıyla karar veremezsiniz. Her doktorun başarılı ve başarısız ameliyatları var. Sizin burun yapımız ve doktorun ameliyatınıza göstereceği alaka da rol oynuyor. Genel görüşe bakmanız lazım.

Fiyatları çok uçuk olduğu için bu Forum üzerinden araştırma yapanların öncelikli listelerinin dışında kaldılar. Öte yandan isimleri epey bilinir hâle geldiği için ameliyat kararı alan hastaları, haklarında araştırma yapma ihtiyacı hissetmiyor ve foruma denk gelmiyor.

Ben de bir doktor hakkında böyle düşünüp araştırma yapmamıştım. Meğerse çok başarısız ameliyatı varmış. Yani ününe bakmamak gerekiyor. Bir doktorun ünlü olması başarılı bir cerrah olduğu anlamına gelmiyor.

Bu forumda hakkinda en cok yorum yapilan doktorlardi eskiden simdi neden haklarinda bir yorum bile yok anlamiyorum. Hergun birileri mutlaka yazardi haklarinda. hatta bazi hastalari belki yuzlerce yorum yazmistir haklarinda senelerdir birden biçak gibi kesildi. Acaba siteyi dava mi ettiler yada muhtemelen eskiden kendi tanidiklarina kendilerimi yazdiriyordu anlamis degilim. hic mantikli gelmiyor.

Yiğenim gecen hafta Emre İlhan’a ameliyat oldu. Sürecten ve burundan şu ana kadar memnunuz. Alcı cıkınca netleşir durusu falan ama burun operasyonlarından pek anlamasam da güzel bir formu var gibi geliyor bana, tabii konuda çok uzman falan da degilim. Ama muayenehanede belki 15 kadar ameliyat olmus kişi gördük hepsi memnun mutluydu burunlar da güzeldi. Hic mutsuz hasta görmedik bu da hoşumuza gitti. Doktor mümkün olabilecek sonucu önceden acıkca söylüyor, bu sebeple de güven verdi. Fakat sanırım estetik meselesi hele ki burun baya hassas mesele illaki sorun yaşayan veya mutlu olmayan da cıkıyordur. Barış Çakır’ı da düşünmüştük ve Sürreya Şeneldir’i de bu üç isim burunda baya ünlü yanılmıyorsam Süreyya Şeneldir en pahalısı imiş. Bizim ciddi bir deviasyon sorunumuz vardı Barış Çakır kbb lik bir sorun varsa önce başka meslektasına yönlendirip ondan sonra estetiği yapıyormus. O yüzden doktorun direk kbb olması çok daha mantıklı geldi. Sonucta sadece ve sadece burun yapıyor. Herkesin mutlu olacagı doktorla buluşmasını temenni ediyorum, Allah işinizi rast getirsin

Merhaba. Fiyat konusunda da bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler..

Merhaba , saydiklarinizdan baris cakir ‘ a bircok yakinim ameliyat oldu. Cok pahali oldugunu soyluyorlar fakat gelgelelim yaptigi uc farkli burun ameliyatinu gordum arkadaslarimdan , hepsi sahaneydi. Acikcasi estetik oldugu belli olmayan dogal ama duzgun bir burun istiyorsaniz ve tabiki butceniz elveriyorsa benim gozlemlerim bunlar. Fotograf atamiyorum ben yaptirmadigim icin konunuza yardimci olabilir diye yazdim. Bu arada kendisi cok gec ameliyat tarihi veriyor, arkadaslarim aylarca beklediler. Dusunuyorsaniz tarihi de konusun derim.

Galiba buraya fiyat yazmamak gerekiyor size mesaj atabilirim. Standart bir rakam oldugunu düşünüyorum cünkü
fiyat yazmaniza engel bir yasal durum yok herkes ameliyat icin odedigi fiyati ozgurce yazabilir. doktor kisiye yada buruna ozel bir fiyat veriyordur ayri yada siz tanidiksiniz vs indirim yapmistir oda ayri. Bu forumun amaci zaten bilgi paylasmak bunun icin uye herkes zaten.

Merhaba. Fiyat konusunda da bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler..
Fiyatı en yüksek olan Emre İlhan , Barış Çakır ve Salih Emre Üregen şeklinde devam ediyor.
Çok teşekkürler cevap için. Barış çakıra benim de arkadaslarım oldu memnunlar, ama Emre İlhanın yaptıgı burunlar daha minik daha hos duruyor ancak estetik oldugu belli oluyor biraz. Hepsinden randevu aldım bakalım hangisine ısınırsam , Barıs cakır muayene görüsmesini bile ekime verdi dediğiniz gibi uzun süre beklemek gerekecek

Eger onceden size yapipacak burunu gosteren bir Program kullaniyorlarsa , hepsiyle gorusup o sekilde karar verebilirsiniz. Bir cok doktor yapiyor simdi. Umarim size en uygun doktoru bulursunuz.

Bu 3d vectra denilen ve doktorların burnun şöyle olacak diye gösterdiği programa inanmayın. Ameliyattan sonraki burnunuz asla ona benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…