Dr Ecem Açıkgöz Çorlu-Çerkezköy Çocuk Doktoru

mommyhood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
5
0
86
İstanbul
Çorlu ve Çerkezköyde eş zamanlı olarak çalışan Çocuk doktoru Dr Ecem Açıkgözden hiç memnun kalmadım. Özel bir tıp merkezinde çalışıyor olmasına rağmen hastalarına muamelesi çok çok kötü. Resmen kovmaktan beter ediyor kendisine gelen insanı. Tek derdi bebeğinin sağlığı olan doktora gelmiş üzgün annelere bağırıyor kavga etmeye çalışıyor. Çocukla bebekle zaten hiç isteyerek ilgilenmiyor sanki ona ceza olarak o iş yaptırılıyormuş gibi anlamadığım bir tutum içinde. Hiçbir annenin-kadının hem özel hastane parası ödeyip hemde böyle bir tutumla karşılaşmasına içim elvermediği için durumu kadınlar klubünde paylaşmak istedim. Ben çorluda Reyap hastanesinde Akif beyi öneriyorum çok kaliteli bir insan ve doktor.

Ben kızımı Ecem hanıma götürüyorum .Ondan önce Mehveş hanıma ve Akif Bey'e götürdüm. Akif bey orta kulak iltihabını anlayamadı, yanlış tedavi yöntemi uyguladı ve mahvolduk. Ecem hanım çocuk dilinden çok iyi anlıyor ve çok güzel açıklamalar yapıyor. Mesleğinde çok başarılı. Her bakımdan çok memnunum. Bizim vazgeçemediğimiz oldu. Şimdiye kadar hiç de anlattınız gibi bir durumla karşılaşmadım. İyi ki var Ecem Hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…