- 12 Şubat 2007
- 82
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.701
Canımı sıkmıyorum da işte illa ki planlarımda bir pürüz çıkacak, hayatımın özeti bu yani benim öyle diyeyim sna =))
Dilemem mi canım yaa, bana da iş görüşmem için boooool bol şans dileyin !!
=)
ben 1 hafta öncesinden kesilmesi lazım diye biliyorum..Bu arada ameliyattan önce sigara içmemek mi lazım ne dersiniz??
Bu arada ameliyattan önce sigara içmemek mi lazım ne dersiniz??
Çok sevindiiim =) Bu arada benim ameliyatım cuma gününe ertelendi. Sinir oldum bu değişikliğe ama salı günü İstanbul'a bir iş görüşmesine gideceğim. O yüzden mecburen cumaya kaldı. Sağolsun Can Bey hemen yeni bir program ayarladı.
Üfff son bir hafta ameliyattan önce. Nasıl geçer bilmem...
Evet canm herhalde ilk benim olacak ama bana kulaktan kikirdak almaktan falan bahsetmedi sadece "burnunun orta hattinda hafif kavis var fakat bunu duzeltmek zor yani deneyim ister e bu deneyimde bende var" dedi birde kisalticam birazcik dedi ama cok uzmez dedi ...buarada tesekkur ederim insallah iyi olur ( hepimizin) son bir gun kaldi artik...
Yani tarih:bu persembe
merhaba,doktor doğru söylemiş bende de aynı durum söz konusu...cok dikkatli olmak lazım.doktorum bana fazla alınırsa,burnun intihar etmiş olur emişti....ben oldum ameliyatımı...düzelmeyi bekliyorum..sizleri cok iyi anlıyorum kızlar,herbirinize geçmiş olsun,dua larım sizlerle.sizde benim için dua edin olurmu???şimdiden geçmiş olsun.
Walla çok cesaretliyiz biz bence ciddi risk aldikbenim ameliyat beklenilenden zor gecti ama iyi oldu dedi can bey
bende bekliyorum iyilesmeyi hala şiş biran once iyi oluruz ve hiiic deformasyon olusmaz ins
iyi olacak gibi duruyor ama bakalim
Walla çok cesaretliyiz biz bence ciddi risk aldikbenim ameliyat beklenilenden zor gecti ama iyi oldu dedi can bey
bende bekliyorum iyilesmeyi hala şiş biran once iyi oluruz ve hiiic deformasyon olusmaz ins
iyi olacak gibi duruyor ama bakalim
Bu arada ameliyattan önce sigara içmemek mi lazım ne dersiniz??
beklenenden zor geçti derken nasıl yani,ağrınmı oldu?kaç gün oldu ameliyat olalı.kafan yukarda yatmaya çalış..
son 3 gün saat sayıyorum resmen
ben içtim.ameliyattan sonra içmedim ama..
Evet kızlar yarın nasipse saat 10 da ameliyat oluyorum.çok fazla heycanım yok ama aşırı derece merak var umarım çok başarılı geçer sonuç gönlüme göre olur.dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyinen kısa zamanda fotolarımı yüklerim.
Evet kızlar yarın nasipse saat 10 da ameliyat oluyorum.çok fazla heycanım yok ama aşırı derece merak var umarım çok başarılı geçer sonuç gönlüme göre olur.dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyinen kısa zamanda fotolarımı yüklerim.