- 12 Şubat 2007
- 82
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.641
birazcık boyu uzun bir de gülerlen çıkıntısı var gibi
aslında önemli olan kişinin aynaya baktığında güzel görüp görmediği değil mi
bende burun ucunda sorun var birde orta hattı hafif egriymiş can bey öyle dediEki Görüntüle 512412
evet şimdi daha net görünmüş cnm.eminim ki yeni hali mükemmel olacak.. hepimizin inşallah
bende burun ucunda sorun var birde orta hattı hafif egriymiş can bey öyle dedi
bende burun ucunda sorun var birde orta hattı hafif egriymiş can bey öyle dedi
Sılmek ıstedıgınız albumu ac , album duzenleye gırıyosunuz.bu albumu sıl kutucugu var ordan ısaretleyıp sılıyosunuz.
senicita çıktımı acaba ?
ayşegülcüm ben albüm olarak eklemedimki ..ınsert ımage olarak ekledim
Şimdi net olarak anlaşıldı canım. Bu burun Can Bey sayesinde harika olur eminim bundan.
iyi ki bu forum var
6-7 ay sonra burunlarımız iyice oturunca hep beraber (tabii buna Can bey de dahil) bir aksiyon yapalım derim ben:)
Amelıyat olan sonup kacıyo burdan kımse arkasına bakmıyo.kımseye haksızlık etmek ıstemem ama cogarkadas yok artık burda.iyi ki bu forum var
6-7 ay sonra burunlarımız iyice oturunca hep beraber (tabii buna Can bey de dahil) bir aksiyon yapalım derim ben:)
Hııı o zaman....yukarıda buyuk puntolarla asla sılınmeyecegını unutma yazıyo gordun dımı.acaba profılıne gırıp de yazdıgım cevaplardan sılebılır mısın denedın mı?
Amelıyat olmadan once ben de teklıf etmıstım bunu ama kımse oralı olmadı valla.
ehö merhaba..yanlış okumadıysam 2. ameliyatın olcak seninde dimi?yani revizyon..bende 2. ameliyatımı olucam can beye inşallah.ama bir türlü vakit bulamadım.sanırım revizyon olacak ilk sen olacaksın..resimlerini merakla beklicem.inşallah bu son burun ameliyatın olur canım.güzel haberler ver bizlere :)
Canım ben her türlü organizasyona varım, emin olabilirsin. Sorunsuz şekilde şu aşamaları atlatayım bir, kışa doğru Alsancak'ta güzel bir yemek yeriz hep beraber =)
Amelıyat olan sonup kacıyo burdan kımse arkasına bakmıyo.kımseye haksızlık etmek ıstemem ama cogarkadas yok artık burda.
Buradayım canım, bir şey mi soracaktın ?