Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Geçmiş olsun canım ben de düşünüyorum nasıl oldu
Canım Can Bey bana sanki biraz sorumsuz gibi geldi, yani tabkiki kendisi sürekli ameliyat yaptığı için alışmış olabilir ama ameliyat çıkışı beni pek bilgilendirmedi yani şu kadar şunu yap bundan uzak dursan daha iyi vb şeyler ve de alçımı kendim alacak olmam bana biraz garip geldi, bilemiyorum başka drlar böylemi yapıyor? Bilgim yok açıkçası... Ama yaptğı işe gelirsek açıkçası şuan alçı var ama yine de şekli belli oluyor az-çok. Ben beğendim her ne kdr bunları söylemek erken olsa da umarım pişman olmam.

Canım Can Bey bana sanki biraz sorumsuz gibi geldi, yani tabkiki kendisi sürekli ameliyat yaptığı için alışmış olabilir ama ameliyat çıkışı beni pek bilgilendirmedi yani şu kadar şunu yap bundan uzak dursan daha iyi vb şeyler ve de alçımı kendim alacak olmam bana biraz garip geldi, bilemiyorum başka drlar böylemi yapıyor? Bilgim yok açıkçası... Ama yaptğı işe gelirsek açıkçası şuan alçı var ama yine de şekli belli oluyor az-çok. Ben beğendim her ne kdr bunları söylemek erken olsa da umarım pişman olmam.
İzmirde yaşayan tüm hastalarına evde duş alıp suyun altında çıkartmalarını istiyor.. Benden istemedi , çünkü karın germe yaptığı için karın bantlarımı çıkartacaktı ve çok erken olduğu için alçımı çıkartıp yerine bant koyarım demişti, alçıyla uçağa almazlar dedim çünkü.. Gittim alçımı çıkarttı baktıkki herşey yolunda hiç birşey takmadı :) inşallah herşey gönlünce olur

Hmm :) Anladım. İçim rahatlattın teşekkürler Capoeira :) demekki o alçıyı çıkarmak zor br şey değil. Ne biliyim burnuma değemiyorum, çekiniyorum çok yeni olduğundan^_^

Kızlar tek kelimeyle bayıldım, zamanla burnum nasıl olacak bilemiyorum ama 'inecek filan diyorlar' ama ben bu haline de bayıldım keşke inmese dedim hehe :) Herkese Can Hocayı öneriyorum, doğala yakın ve gerçekten güzel burunlar yapıyor. İsteyen herkesin gerçekleşmesi dileğiyle :)

Kızlar tek kelimeyle bayıldım, zamanla burnum nasıl olacak bilemiyorum ama 'inecek filan diyorlar' ama ben bu haline de bayıldım keşke inmese dedim hehe :) Herkese Can Hocayı öneriyorum, doğala yakın ve gerçekten güzel burunlar yapıyor. İsteyen herkesin gerçekleşmesi dileğiyle :)
Canim kaca ameliyat oldun ?

Arkadaşlar bende randevu alıp bi gidip konuşmak istiyorum. Fotograflarinizi ve albumlerinizi nasıl görebilirim izlemeye alirsaniz sevinirim.Çok da kararsızım olumsuz yorumlar korkuttu beni açıkçası

Arkadaslar 3 gun once ameliyat oldum resmleride paylasiyorum ekol kbb bira karaali. Bu doktora ameliyat olmama burda yazilan borakaraali hakkindaki yorumlar neden oldu. Hem cok tatli bi doktor. Eger yardima ihtiyaciniz olursa eelifaktass@gmail.com ulasin.
Resimleri nasil nerden gorebilirim ben pek bilmiyorum bu siteyi kullanmayi da yardimci olursaniz sevinirim. Veya mail adresime yollama imkaniniz varsa cok sevinirim snmsglm@hotmail.com

kızlar benden foto isteyenler bana özelden numaralarını yazabilirler pcden gönderemiyorum ama whatsapptan gönderebilirim. şöyle söyliyeyim beşinci ayımdayım ve burnumdaki şişlikler baya azaldı fakat memnun değilim. bu saatten sonra da olacağımı zannetmiyorum burnumda kemik eğriliği vardı fakat hiç dokunulmamış bile eğriliğine aynı bırakmış. gözlerimin kenarı sanki uzuuun yıllar gözlük kullanıyormuşum gibi çöktü ve gülerken burnum önden çok çok düşük duruyor. altıncı ayımda görüşmeye gideceğim şikayetlerimi dile getireceğim ama bana söylenilenlerin değişeceğini hiç zannetmiyorum umarım herkes doğru kararı verebilir sağlıcakla kalın.
Benimde hem kemik egriligi hem estetik 2si 1 arada olacak. Siz kime yaptırdınız can beye mi?

2yıl önce can kopala burun estetiği yatırdım görüntü fena değil fakat artık geceleri ağzı acık uyuyorum genelde burnum tıkalı nefes problemim var

kızlarrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen
şubatta can beye burun estetiği olucam
olanlar önceki-sonraki resimlerini atabilirler mi
mail adresimi yazıyorum saraerdogan1.ME@gmail.com
lütfen yardımcı olun 3 kez muayeneye gittim fiyat veya doktor konusunda bilgisi olmayanlar varsa ilk görüşlerimi söyleyebilirim

Can Kopal ve Bora Karaali arasında kararsızlık yaşıyorum daha da önemlisi korkuyorum.. Fotoğrafları görebilmem için burun ameliyatı olanlar eğer mümkünse beni ekleyebilir mi?
benim tavsiyem üzerine teyzem bora beye burun ameliyatı oldu ve pek memnun değil çünkü nefes problemi yaşıyor, ama şekil olarak gayet başarılı oldu fakat şunu bilmeni isterim bora bey kulak burun boğaz doktoru can bey estetisyen

X