Tampon çıkarılırken bayılmam gerçeği..Çok teşekkür ederim doktor bey çok ilgili Asistanı berrin hanım sahane bir kadın biz şuandan itibaren çok rahat içimiz sormak istediğim tampon çıkarken cok hissediliyor mu
Off iste en korktuğum kismi acı oluyor mu sadece baş dönmesi miTampon çıkarılırken bayılmam gerçeği..
Bu arada memnun musunuz sonuçtan dr burak bey sanırım sizindeTampon çıkarılırken bayılmam gerçeği..
Abartmayın bence. Hiçte bir acı yok. Gayet rahat bir şey lütfen insanlar korkutmayınTampon çıkarılırken bayılmam gerçeği..
Ne abartması deli misiniz siz?Abartmayın bence. Hiçte bir acı yok. Gayet rahat bir şey lütfen insanlar korkutmayın
Acı yok iç gıdıklıyor önce doktor burnumu temizledi kabukları aldı daha sonra birden tamponları çekince gerçekten nefes aldığımı hissettim ama midem bulandı yani kusacağımı söyledim ve tansiyonum düştü bayıldım.Off iste en korktuğum kismi acı oluyor mu sadece baş dönmesi mi
Tamam işte korkmuşsun. Acı yok. İnsanları gereksiz korkutma. Acımıyor diyebilirsinizNe abartması deli misiniz siz?
Yaşadığım şeyi anlatıyorum.
Acıdan bayılmadım zaten korkudan bayıldım.
Sonuçtan memnun musunuz ?Acı yok iç gıdıklıyor önce doktor burnumu temizledi kabukları aldı daha sonra birden tamponları çekince gerçekten nefes aldığımı hissettim ama midem bulandı yani kusacağımı söyledim ve tansiyonum düştü bayıldım.
Normalmiş.
Acı hissinden ziyade burun hassas ya gerginlik oluyor. 2 saniyede çıkarıyor zaten.
Sizde doktorun gizli Asistanı gibisinizTamam işte korkmuşsun. Acı yok. İnsanları gereksiz korkutma. Acımıyor diyebilirsiniz
Daha alçım bugün çıktı. Çok şiş bir burnum var ama bu hali bile eskisinden güzel.Sonuçtan memnun musunuz ?
Acıyor demedim neden korksun?Tamam işte korkmuşsun. Acı yok. İnsanları gereksiz korkutma. Acımıyor diyebilirsiniz
Ben o ilk haftadan korkuyorum dümdüz uyumak vs zor olacak sizin doktorunuz kimdiDaha alçım bugün çıktı. Çok şiş bir burnum var ama bu hali bile eskisinden güzel.
Doktorum doktorunuzla aynı değil... Ama endişe etmeyin tamponlar ameliyattan sonra dert edilecek son şey.
Uyumak en zoru..
Ay cidden olmayın Burak hocaya ya. Ne kadar boş insansınız cidden!!!Sizde doktorun gizli Asistanı gibisiniz
Senden izin mi almak gerekliydi dr burak bey seker gibi bir insan ama senin nerdin ne?Ay cidden olmayın Burak hocaya ya. Ne kadar boş insansınız cidden!!!
Ne boş insansınız ya…Senden izin mi almak gerekliydi dr burak bey seker gibi bir insan ama senin nerdin ne?
Terbiyeni takın şikayet ettim seniNe boş insansınız ya…