Dr Burak Dikmen

Ben başka doktora ameliyat olacağım ama araştırma sürecimde burak dikmen ile ilgili olumsuz çok yorum okudum ve listemde çarpı attım hemen..

Uzun zaman geçtiği için Hatırlamak amaçlı tekrar google’a ilgili doktorun adını yazdım ve ilk sırada yer alan google maps’teki yorumlarda olumsuz deneyimi olanların paylaşımlarını gördüm. Tabi bu yorumlar göreceli ve gerçeği yansıtmayabilir elbette. Doktor işinde iyi ve tecrübeli de olabilir çok saygı duyuyorum. Ama araştırma sürecimde olumsuz bir yorum görmek bile benim içimi kaçırdığı için hiç görüşmedim. Bu benim pimpirikliğimdan ötürü. Umarım siz sonuçtan memnun olanlardan olursunuz Ben de kendi doktoruma 17 kasımda ameliyat oldum hala tamponlarım var bu süreçteyim bakalım

Ben konu başlığını Dur durak bilmez olarak okuyodum

Ben konu başlığını Dur durak bilmez olarak okuyodum
Suan 21 gün oldu maşallah diyorum sürekli nazar değmesin diye tam istediğim gibi oldu agri sizi olmadı goruntu hoşuma gidiyo şükür ki ve çok rahat nefes alıyorum KBB doktoru seçmek çok önemliymiş önceki haline göre sahane nefes alabiliyorum

O yorumlarin çoğu rakip doktorların asistanları tarafından yapılıyor olabilir çünkü ciddi bir rekabet var doktor seçerken de çok gördüm bunu tabii kimsenin günahını alamam doktor biraz şans işi ben şanslıyım şükür ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…