- Konu Sahibi matmazelll
-
aman maşallah de kız Allah nazarlardan saklasınçok sevindim senin adına inşallah biran önce ben de yan yatabilirim. sabahları daha çok ağrım oluyor benim de artık o kadarı da normal bitanem kolay değil yani bıçak altına yattık. daha da iyi olmanı diliyorum canım benim sevgiler....
Arkadaşlar ikinizede çok geçmiş olsun.Konuyu yeni gördüm.Bilge Türk Bilene 5 yıl önce hem eşim ,hem görümcem burun ameliyatı oldu.İkisid çok memnun.gögüs ameliyatı duymamıştım.bizden hiç para almamıştı.meme ameliyatına ne kadar aldı?
Bilge bey çok iyi bir insan.Burnun çok yakışmış sana..iyiki yaptırmışsın..bu arada meslektaşız.bende silikon taktırmak istiyorum.
canım ben de çok memnun kaldım bilge bey çok iyi bir insan. benden de burun için para almadı. sadece göğüs için silikon protezin ücretini ödedim. mentor marka protez 1000 tl verdim.
merhaba. ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Turgut Özal'da çalışıyorum zaten. hep Bilge Hoca'dan bahsedilmiş, pat diye kapısına gitmek istemedim, önce buradan bilgi alayım dedi. son cvpların üzerinden 1 yıl geçmiş. ameliyat olan arkadaşlar, şu an memnun musunuz? ve ne kadar ücret ödemiştiniz, bilgi verebilirseniz sevinirim. tşk. şimdiden.
Merhaba ben zeynep.sana bir kac sorum vardi. bende gögüs estetigi malayatyada dr. bilge de olmak istiyorum fakat meme protezleri ben kendim gidip almam gerekiyor. Hastane bununla ilgilenmiyor. sendedemi öyleydi? ve peki sen nerde aldin silikonu?önceden siparis verdinmi? Bide dr. bilge beyin numarasini alabilirmiyim belki özal konusrusam bisiler degisir. COk tetirginim cünkü ilk defa malatyaya gidecem
gögus dısında göbek yaglarınıda aldıran varmı acaba
gögus amelıyatın nasıl yapıldı iz varmı :18:
uzunca bir zaman geçmiş olmasına rağmen belki geri dönen olur diye sorularınızı cevaplayım arkadaşlar.
bilge beye ulaşmak isteyenlere ozelden yardımcı olabılırımBilge beyin nosunu bilen banada mesajlayabilrmi(??
bilge beye ulaşmak isteyenlere ozelden yardımcı olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?