• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Bilge Türk Bilen Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

aman maşallah de kız Allah nazarlardan saklasın :nazar: çok sevindim senin adına inşallah biran önce ben de yan yatabilirim. sabahları daha çok ağrım oluyor benim de artık o kadarı da normal bitanem kolay değil yani bıçak altına yattık. daha da iyi olmanı diliyorum canım benim sevgiler....:16:

inşallah güzelim bir an önce iyileşiriz.

Arkadaşlar ikinizede çok geçmiş olsun.Konuyu yeni gördüm.Bilge Türk Bilene 5 yıl önce hem eşim ,hem görümcem burun ameliyatı oldu.İkisid çok memnun.gögüs ameliyatı duymamıştım.bizden hiç para almamıştı.meme ameliyatına ne kadar aldı?

Arkadaşlar ikinizede çok geçmiş olsun.Konuyu yeni gördüm.Bilge Türk Bilene 5 yıl önce hem eşim ,hem görümcem burun ameliyatı oldu.İkisid çok memnun.gögüs ameliyatı duymamıştım.bizden hiç para almamıştı.meme ameliyatına ne kadar aldı?

canım ben de çok memnun kaldım bilge bey çok iyi bir insan. benden de burun için para almadı. sadece göğüs için silikon protezin ücretini ödedim. mentor marka protez 1000 tl verdim.

Bilge bey çok iyi bir insan.Burnun çok yakışmış sana..iyiki yaptırmışsın..bu arada meslektaşız.bende silikon taktırmak istiyorum.

Bilge bey çok iyi bir insan.Burnun çok yakışmış sana..iyiki yaptırmışsın..bu arada meslektaşız.bende silikon taktırmak istiyorum.

çok teşekkür ediyorum bitanem :) göğüslerin çok küçükse sen de yaptır tabi canım insanın kendine güveni geliyor valla giydiğin yakışsın şöyle meslektaşım dimi? :81:

merhaba. ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Turgut Özal'da çalışıyorum zaten. hep Bilge Hoca'dan bahsedilmiş, pat diye kapısına gitmek istemedim, önce buradan bilgi alayım dedi. son cvpların üzerinden 1 yıl geçmiş. ameliyat olan arkadaşlar, şu an memnun musunuz? ve ne kadar ücret ödemiştiniz, bilgi verebilirseniz sevinirim. tşk. şimdiden.

canım ben de çok memnun kaldım bilge bey çok iyi bir insan. benden de burun için para almadı. sadece göğüs için silikon protezin ücretini ödedim. mentor marka protez 1000 tl verdim.

Merhaba ben zeynep.sana bir kac sorum vardi. bende gögüs estetigi malayatyada dr. bilge de olmak istiyorum fakat meme protezleri ben kendim gidip almam gerekiyor. Hastane bununla ilgilenmiyor. sendedemi öyleydi? ve peki sen nerde aldin silikonu?önceden siparis verdinmi? Bide dr. bilge beyin numarasini alabilirmiyim belki özal konusrusam bisiler degisir. COk tetirginim cünkü ilk defa malatyaya gidecem

merhaba. ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Turgut Özal'da çalışıyorum zaten. hep Bilge Hoca'dan bahsedilmiş, pat diye kapısına gitmek istemedim, önce buradan bilgi alayım dedi. son cvpların üzerinden 1 yıl geçmiş. ameliyat olan arkadaşlar, şu an memnun musunuz? ve ne kadar ücret ödemiştiniz, bilgi verebilirseniz sevinirim. tşk. şimdiden.

Merhaba ben zeynep.sana bir kac sorum vardi. bende gögüs estetigi malayatyada dr. bilge de olmak istiyorum fakat meme protezleri ben kendim gidip almam gerekiyor. Hastane bununla ilgilenmiyor. sendedemi öyleydi? ve peki sen nerde aldin silikonu?önceden siparis verdinmi? Bide dr. bilge beyin numarasini alabilirmiyim belki özal konusrusam bisiler degisir. COk tetirginim cünkü ilk defa malatyaya gidecem

gögus dısında göbek yaglarınıda aldıran varmı acaba:14:

gögus amelıyatın nasıl yapıldı iz varmı :18:

uzunca bir zaman geçmiş olmasına rağmen belki geri dönen olur diye sorularınızı cevaplayım arkadaşlar.
öncelikle şunu söyleyim ameliyatın üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti ve şuan halimden çok memnunum. mentor marka protez kullanıldı sert diyenler var ama kesinlikle zamanla çok yumuşak ve doğal oldular. ama aşırı derecede vıcık vıcık değil. tam kıvamında diyebilirim. ben protez almak için hiç bir yere gitmedim. ameliyattan 10 gün önce muayene için gittiğimde doktorum tahmini ölçüleri belirleyip bir kaç tane çeşitli ölçülerde protez siparişi verdi. ancak ücretini bana verdikleri hesap numarasına ben havale ettim. hepsi bu kadar. başka türlü protez işiyle ben uğraşmadım. göğüs altı kesisi yapılarak protez kas altına yerleştirildi. kas altı olduğu için sonrası biraz fazla sıkıntılı geçti ama şimdi çektiğim acılara değdi diye düşünüyorum. dikiş izleri hafiflese de hala pembe bir şekilde kendini belli ediyor. ve dokunduğum zaman izlerin boyunca kabarıklık hissediyorum. bunun geçeceğini de pek ummuyorum. dikiş izleri hafif yukarıdan olduğu için bikini giyince kollarımı da fazlasıyla yukarı kaldırsam bile gözükmüyor. ama çıplakken belirgin görünüyor. cilt rengiyle ve yapısıyla alakalı olarak bu durum değişebilir. göbek yağlarını aldıran varmı diye soran arkadaşım benim odamda bir bayan hem göbek hem de basenlerdeki yağlarını aldırmıştı. hem de ücret ödememişti. yani bilge bey liposakşın da yapıyor. ama artık ameliyat olanlardan sanırım 700 tl ücret alınıyormuş. meme büyütmede protez ücreti ayrıca alınıyor. o zamanda sanırım 700 dolardı ama ben 1000tl ödemiştim. şimdi kaçtır bilmiyorum. sevgiler...

Back
X