• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Bilge Türk Bilen Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
Arkadaşlar ben Bilge Beye burun estetiği ve göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. gördüğüm hastalarından yola çıkarak burun estetiğindeki başarısının çok iyi olduğunu biliyorum fakat hiç göğüs estetiği olan kimseye rastlamadım. en çok hangi yöntemi tercih ediyor? ya da bu konuda hastalarından memnun olup olmayan birileri varsa düşüncelerini benimle paylaşırsa çok memnun olacağım. şimdiden teşekkürler...

Canım malatyada ameliyat olan birini hiç duymadım burada. Genelde istanbul ankara izmir. Sen nerde oturuyorsun malatya mı.

yok canım malatyada oturmuyorum ama burun ameliyatımı Bilge beye yaptırmak istediğim için ve göğüs ameliyatı ile birlikte ikisini de birden çıkartmak istediğim için bu kararı aldım. fakat Bilge beye göğüs ameliyatı olan bir kişiye bile rastlamadığım için tedirginim :18:

Bence git görüş fotoğraflarını gör. öyle karar ver. Aslında malatyaya yakınım ben ama istanbulda olmaya karar verdim.

matmazelcim benim burun ameliyatımı bilge hoca yaptı fakat göğüs yapar mı bilmiyorum cünkü göğüs ile burun cerrahisi farklı bölümlerde..farklı doktorlar ilgileniyor diye biliyorum.

canım ben doktor beyle telde görüştüm göğüs ameliyatı da yapıyormuş. randevu aldım iki hafta sonra görüşmeye gideceğim malatyaya bir aksilik çıkmazsa. kendisiyle görüşmeden önce eğer burda göğüs yaptırmış bir hastası varsa bi ön bilgi almak istiyordum aslında. ama sanırım kimse çıkmayacak. ne yapalım artık bizzat ben gidip gerekli bilgileri sizlere aktarırım inşallah :)

bilmiyodum yaptıgını sen silikon taktırmayı düsünüyorsun sanırım..bence iki ameliyatı birden olma agır gelebilir ben burun ameliyatını zor kaldırdım zaten 4 saat sürüyor o hastanedeki ameliyatlar.tabi senin tercihin.

canım gözümü korkutma zaten zor karar verdim. ben doktor beyle bu konuyu konuştum öyle çok riskli ve atlatılamayacak bir şey değil dedi. ki burun ve göğüs ameliyatını aynı anda olan kişiler tavsiye ediyor ikisi birden çıksın diye. tabi çok zor iki üç gün geçireceğim (belki bir hafta) ama ben psikolojimi hazırladım canım inşallah rabbim dayanma gücü verir. :44:

Son düzenleme:
bence en mantıklısı 1 kere narkoz alarak halledeceksın..hıc korkma doktorun kalıtelıyse korkulcak bır amelıyat degıl..

evet canım ben de bir kez narkoz alıp kurtulmak istediğim için ikisini aynı anda istedim. ayrı ayrı stres, sıkıntı, hastane masrafı yapmaktansa bir kerede çıkması kulağa mantıklı geliyor. ama inşallah ameliyattan çıktıktan sonra da aynı fikirde olurum! bazen bu düşünce beni çıldırtıyor işte.... :27:

evet canım ben de bir kez narkoz alıp kurtulmak istediğim için ikisini aynı anda istedim. ayrı ayrı stres, sıkıntı, hastane masrafı yapmaktansa bir kerede çıkması kulağa mantıklı geliyor. ama inşallah ameliyattan çıktıktan sonra da aynı fikirde olurum! bazen bu düşünce beni çıldırtıyor işte.... :27:

ameliyat olabildinizmi bende ikisini aynı anda çıkartmak istiyorum sizin gibi aylardırda araştırıyorum bilge beyi göğüs ameliyatı olanlarda burun ameliyatı olanlar gibi memnun

ameliyat olabildinizmi bende ikisini aynı anda çıkartmak istiyorum sizin gibi aylardırda araştırıyorum bilge beyi göğüs ameliyatı olanlarda burun ameliyatı olanlar gibi memnun

canım sorma ya ben artık araştırmaktan kafayı yiyecek duruma geldim. burun konusunda içim rahat. bilge beye güvenim sonsuz... fakaaaaat ona göğüs yaptıran bir allahın kuluna bile rastlamadım! sen duydun mu hiç?

benim göğüs ameliyatındada güven problemim yok açıkçası kesinlikle bu konudada güveniyorum bilge beye kulak ve göğüs ameliyatı olmuş olan bir arkadaşla tanıştım bu arada arkadaşımın arkadaşı sonuç süper diyor acayip memnun kaldığını söylüyor göğüs ameliyatında maliyet hakkında bilgin varmı o konuda bilgi almadım

malatyadan tayin olmadan yaptıracağım kesinlikle gittiğim yerde tekrar doktor araştırmak istemiyorum çok sıkıntılı bir süreç umarım güzel bi tarih verir sende bence daha fazla zaman kaybetme bilge beye güven pişman olmazsın canım

Laram sana özelden msj yazmak istedim ama sanırım kapalı msjın. canım acilen senle görüşmek istiyorum. artık buradan yazayım. sana mail adresimi yazıyorum lütfen bana ordan ulaşır mısın?
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X