• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar barış çakır fotomuzu yollayınca tasarım yapıyo mu yoksa muayenehanesine gidince mi yapıyo? bir de maille yapıyorsa ne kadar zamanda geri yolluyo tasarımı. Ben pazar günü yolladım da heyecan yaptım sürekli mailimi kontrol ediyorum:)

canım ben 2 kere yaptırdım cilt bakımı.cilde göre değişiyor.barış bey bana en az iki kere yaptır demişti.2 hafta kala hafta da bir yaptırdım ben

hmm valla ben cok heycanlandim 15 gün gibi bir zaman kaldi.. ama maalesef Baris beyle öncesinde görüsme imkanim olamiyacagi için bana bir tavsiyede bulunamaz bu konuda :(
korkuyorum, cilt sorunu yüzünden ameliyat iptal fln olmasin? cildi uygun olmadigi için ameliyat edilmeyenler var mi aramizda?

hazirlikli gitmek lazim..

15 gün sonra ameliyat mı oluyorsun yoksa görüşmen mi var
ameliyat olacaksan , eğer derin yağlı bir deri ve siyah nokta gibi sorunların varsa yaptır bence bir kere
barış bey görüşme esnasında söylerdi sana (tabi eğer görüştüysen).görüşüpte söylemediyse demekki gerek yoktur canım..

dahlia85

mailden tasarım yapıyor.ne zaman cvp verir onu bilemicem tabiki.ben yollamıştım zamanında mail ile bana tasarım maili yollamadan zaten yüzyüze görüşme günüm geldi :)) öle canım

mailden tasarım yapıyor.ne zaman cvp verir onu bilemicem tabiki.ben yollamıştım zamanında mail ile bana tasarım maili yollamadan zaten yüzyüze görüşme günüm geldi :)) öle canım[/QUOTE]

teşekkür ederim canım cevabın için

albümüme resmimi koydm.ameliyatı 21 ocakta olmuştm.ilk fotograf o zamn çekildi 2.side 1buçuk ay sonra.ben çok memnunum.sorularnz warsa cwplyblrm.şimdiden geçmiş olsn.

iki kedili tekrar çok geçmiş olsun gözündeki şişliklerinden kurtulduğuna çok sevindim, herşey çok güzel olacak:) canim ben sana sormayı unuttum, açık mi kapalı mıydı senin ameliyatın?

Siyah noktalara gelince sabun cildi tahriş edip delikleri kapadığından cilde uyumlu bir temizleyici kullanmak daha iyi olur ( ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum nedense onu sabundan saymıyorum. tanıdıklar yaptığı için saf zeytinyaği cildime iyi geliyor ama marketlerdekileri bilemiyorum) Eğer zeytinyağlı sabun yapan tanıdığıniz varsa öneririm. Çok ağir makyajdan kaçmak lazım fondoten pudra en kötü düşmanlar.. Cildi kapıyorlar, her ne kadar kapamayanlar var diye iddia ediliyorsa da ben inanmıyorum. Cilde ha sert bir margarin sürülmüş ha fondoten aynı şey. Benim tanıdıklarım balı biraz ılıtıp ciltlerine sürüp 15 dk. kadar bekletiyorlar, siyah noktalara iyi geldiğini söylüyorlar, ben hiç yapmadım bilmiyorum. Ama buharla mesela duş sonrası açılan gözenekler sayesine siyah noktalardan kurtulmak daha kolay, Sıkmak iyi değil derler ama başka türlü kurtulamıyorum diyorsanız en azından tırnakla sıkmamak lazım, iki pamuk parçasını alıp cildinizin alt kısmından baskı yaparak çıkmasıni sağlayabilirsiniz. Yani derinizi yüzeyden sıkar gibi değil de daha derinden baskı yaparak.

15 gün sonra ameliyat mı oluyorsun yoksa görüşmen mi var
ameliyat olacaksan , eğer derin yağlı bir deri ve siyah nokta gibi sorunların varsa yaptır bence bir kere
barış bey görüşme esnasında söylerdi sana (tabi eğer görüştüysen).görüşüpte söylemediyse demekki gerek yoktur canım..

yurtdisinda oldugum için ön görüsme imkanim yok maalesef. 2 hafta sora TR ye ucuyorum, o gün muayene/ gorusme olucak.. ve olursa bi sonraki günde ameliyat cnm

evet karma bi cildim var, ve ozellikle burun bolgesinde siyah nokta sorunu yasiyorum malesef.. ben isimi saglama aliyim, burda en azindan 1 defa yaptiririm, olmazsa Istanbuldayken hastanede bir 2. sini yaptirirz artik ..

yurtdisinda oldugum için ön görüsme imkanim yok maalesef. 2 hafta sora TR ye ucuyorum, o gün muayene/ gorusme olucak.. ve olursa bi sonraki günde ameliyat cnm

evet karma bi cildim var, ve ozellikle burun bolgesinde siyah nokta sorunu yasiyorum malesef.. ben isimi saglama aliyim, burda en azindan 1 defa yaptiririm, olmazsa Istanbuldayken hastanede bir 2. sini yaptirirz artik ..

Giz-mcim... Ben ameliyattan iki gün önce yaptırmıştım cilt bakımımı. Pek problemli değildir cildim, o yüzden Barış Bey de bir kez kafidir demişti , sanırım cilt tipine göre değişiyor onun tavsiyesi.

Ama senin düşündüğün en iyisi bence. Sen orada bir hafta kala yaptırırsın , Barış Bey gerekli görürse ameliyattan bi gün önce de hastanede yaptırtmanı önerir.

Şaka maka senin gelişine de az kalmış :) Her şey su gibi akar, çok kolay bir ameliyat geçirirsin inşallah..
Kötü şeyler düşünüp "cilt tipim yüzünden ameliyat ertelenir" falan deme hiç..Nasıl bir cildin var bilmiyorum ama ameliyatın iptaline sebep olacak kadar ne olabilir ki ?
ınsan ameliyat öncesi karamsar olup vesvese yapmaya müsait oluyor ama sen kov kötü düşünceleri aklından. Her şey iyi olacak inşallah a.s.

Bir de , evde ne yapmamı tavsiye edersiniz demişsin..
Ben bir hafta öncesinden makyajı bırakmıştım, her gün duş aldım ve normalde kullandığım tonik ve nemlendiriciyi aksatmadan kullanmaya devam ettim.

Son düzenleme:
Merhaba İki Kedili Deli;
Çok geçmiş olsun.İyi olmana sorunsuz ameliyatı atlatmana çok sevindim.
Ben bayağı ağır bir grip geçirdim yeni işbaşı yaptım :)Burnum tıkalı :(
Ben ameliyat sonrası 16-17 gün evden sadece dr.kontollerim için çıktım.
Barış Bey banada git gez demişti :) ama gezmedim.
Rüzgar bile etkiliyor bana göre.
Beni 23 ü itibarıyla 60 günü geride bıraktım,iyi sayılırım.Burnum bana göre halen şiş.
Ve sanırım sağa doğru haif yatık(alttan bakınca anlıyorum)Barış Bey beklicez demişti ama :( neyse Allah tan ümit kesilmez.Bu durumu kimse anlamıyor ama alttan bakınca görüyorum.
Sabırlı ol,şişlik morluk vs..herkesin bünyesine özel bir durum.Neden gazlı bez kondu burnuna zor olmuştur.
Bana sadace silikon tampon konmuştu.Sızıntım,ağrım vs.. hiç olmadı,kan bile görmedim.
Geçicek arkadaşım inan 30.gününle 50.günün bile farklı olacak.
Yazılarımı takip edenler beni bilir :) ben en sorunlu en takıntılı hasta modundaydım ben bile bu moddan çıktıysam herkes çıkar :)
Seni Çok öpüyorum,
Kendine ii bak,iyileş ve görüşelim hepimiz.

Bu arada ben avrupa yakasında oturuyorum,işyerim Güneşli de.Bu tarz bilgileride paylaşalım yakın olduklarımız burunlarımızı görmeye gidip geliriz diye düşünüyorum :)
Bizi bizden başkası anlamaz çünkü :)

Canım..Çok teşekkür ederim.
Daha iyiyim çok şükür.
Ağrım sızım kalmadı...Morluklarım dağılıyor. Şişliklerim de azalmaya başladı..
Nefes alamamamın sıkıntısı ve alçının altının kaşınması olmasa, hiç bir sıkıntım yok ama o kadarı da olacak herhalde.
Cuma sabahını iple çekiyorum. Bakalım neye dönüştü benim koca burnum :)

Bu arada ben de Halkalı'da oturuyorum. Güneşli burnumuzun dibi :) İnsan içine çıkabilecek hale geldiğimde görüşüp burun incelemesi yapalım valla :)) kaydirigubbakcemile5

iki kedili tekrar çok geçmiş olsun gözündeki şişliklerinden kurtulduğuna çok sevindim, herşey çok güzel olacak:) canim ben sana sormayı unuttum, açık mi kapalı mıydı senin ameliyatın?

Canım :1hug: Çok sağol..
Gün sayıp duruyorum valla, inşallah dediğin gibi güzel olur her şey...

Benim ameliyatıma gelince...Kapalı oldu.

Netice ne oldu, onu da öğrenicem iki gün sonra :)

Merhaba Güzel Burunlu Bayanlar :)
Burun ucu şişliği en geç geçen yer diye duymuştum ?? ben ince bir burun istiyorum.
Doğal hoş bir burnum var yandan ama önden sanki şiş,dünde sevgilim baktı uçtan- yana doğru şişlik var dedi,hani benim yana yatıyor dediğim tarafı işaret ederek.
Barış Bey masaj vermedi ama ben birşeyler yapıyorum :) sıkıp daraltmak istiyorum ama halen taş gibi :(
Barış Bey bana sadece deniz önerdi,19 mayıs tatilini şimdiden planlamaya başladım :)
Artık denizin içinde otururum tüm gün :)Güneşlenmek vs..hiç bir uyarı yapmadı ?

İki Kedili Deli; bu rumuz komiğime gidiyor ismin nedir :)
O alçı kaşıntısı beni deli etmişti,sıkıntıdan evde tur atıyordum.
O alçı çıksın daha rahat edersin,dikişler aynı gün mü alınıcak,ben çok korkup Barış Beyin elini kolunu tutmuş rahat vermemiştim.Çok hassas oluyor insan :(
Ewet yakınız,evimde Bahçelievlerde.Soyak Olimpiakentte ta çok samimi bir ark.oturuyor.

Merhabalar..bu cilt bakimi ne oluyo merak etim bende amelyat olucam baris beye cilt bakimimi yapmam lazim once benim burun bolgem cok yagli

Kizlar yaa ben korkuyorum aranizda ikinci amelyati baris beye yaptiran var mi?benim 1 sene oldu birinci amelyati olali ama halen burnumun ucu sert...

Love500 bu aralar ameliyat olan arkadaşlar hep birinci ameliyatlarını olanlar..daha öncesinde var mıydı bilmiyorum ama bana kadınlar klübünde barış beye ikinci ameliyatını yaptıran hiç kimsenin yazısı denk gelmedi..senin gibi ikinci ameliyatlarını yaptırmayı düşünenler veya yaptıranlar da bir şeyler yazsa çok iyi olur tabi..benim burada ikinci ameliyatını barış beye yaptıracağını bildiğim Pınarcımm var..onun ismini görmüşsündür herhalde..

love500 yağlı ise cildin zaten barış bey sana önerir
onunla yüzyüze görüştüğünde sana herşeye söyleyecektir

Arkadaşlar sizlerin de başına geldi mi merak ediyorum..Bugün benim 21. günüm ama uzun zamandır başağrım geçmiyor..Ara ara artıyor, bazen duruluyor..Ama anlayamadığım bir sebepten dolayı başağrım geçmiyor..Doktora sormayı da unuttum son gittiğimde..Nefesim tam olarak düzene girmedi belki o yüzdendir diye düşünüyorum ama eskiden de süper nefes alamıyordum ki zaten..Bu konuda tecrübesi olan veya aynı şikayetten muzdarip olan veya olup da geçmiş olan var mı acaba?

Pınarcımm , dediğin gibi bunca zaman sabretmişsin ameliyat için..Varsın azıcık daha geciksin , sen işini gücünü ne zaman ayarlarsan, ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaptırırsın..Geç olsun da güç olmasın diye boşuna mı demişler :) Hayırlısı olsun inşallah..

Moonqueen, ben baş ağrının ameliyatla alakalı olduğunu sanmıyorum..Bence tamamen şu aralarki gerginliğin ve endişelerin yüzünden vuruyor başına..

"Burnum nasıl oldu, güzel olacak mı, bir problem çıkacak mı, ay şurası niye şöyle, burası niye böyle, ya gene düzeltme gerekirse..vs vs" diye bin türlü şey geçiyordur kafandan...Gerçi vesvese yapman çok nomal ama rahat olmaya çalış :( Sıkma tatlı canını..
Kronik bir migrenli olarak ben de ağrılarımın hep gergin olduğu dönemlerde azdığını söyleyebilirim...Sanırım seninki de o yüzden. Ama tabii sen ciddi bir anormallik seziyorsan, doktorunu arayıp bir sormanda fayda var.
Geçmiş olsun :(

Kızlar bu arada..
Ben bu daralma hissinden ölmek üzereyim. Boğulacak gibi oluyorum..
Cuma günü kontrole gittiğimde, alçı falan çıktığında geçecek bu his değil mi ?

Bir de, ben görünürde tampon falan görmüyorum, bir şey hissetmiyorum da. ıçerde bir yerde mi bu tampon denen meret ?

Back
X