Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 2 kere yaptırdım cilt bakımı.cilde göre değişiyor.barış bey bana en az iki kere yaptır demişti.2 hafta kala hafta da bir yaptırdım ben
15 gün sonra ameliyat mı oluyorsun yoksa görüşmen mi var
ameliyat olacaksan , eğer derin yağlı bir deri ve siyah nokta gibi sorunların varsa yaptır bence bir kere
barış bey görüşme esnasında söylerdi sana (tabi eğer görüştüysen).görüşüpte söylemediyse demekki gerek yoktur canım..
yurtdisinda oldugum için ön görüsme imkanim yok maalesef. 2 hafta sora TR ye ucuyorum, o gün muayene/ gorusme olucak.. ve olursa bi sonraki günde ameliyat cnm
evet karma bi cildim var, ve ozellikle burun bolgesinde siyah nokta sorunu yasiyorum malesef.. ben isimi saglama aliyim, burda en azindan 1 defa yaptiririm, olmazsa Istanbuldayken hastanede bir 2. sini yaptirirz artik ..
Merhaba İki Kedili Deli;
Çok geçmiş olsun.İyi olmana sorunsuz ameliyatı atlatmana çok sevindim.
Ben bayağı ağır bir grip geçirdim yeni işbaşı yaptım :)Burnum tıkalı
Ben ameliyat sonrası 16-17 gün evden sadece dr.kontollerim için çıktım.
Barış Bey banada git gez demişti :) ama gezmedim.
Rüzgar bile etkiliyor bana göre.
Beni 23 ü itibarıyla 60 günü geride bıraktım,iyi sayılırım.Burnum bana göre halen şiş.
Ve sanırım sağa doğru haif yatık(alttan bakınca anlıyorum)Barış Bey beklicez demişti amaneyse Allah tan ümit kesilmez.Bu durumu kimse anlamıyor ama alttan bakınca görüyorum.
Sabırlı ol,şişlik morluk vs..herkesin bünyesine özel bir durum.Neden gazlı bez kondu burnuna zor olmuştur.
Bana sadace silikon tampon konmuştu.Sızıntım,ağrım vs.. hiç olmadı,kan bile görmedim.
Geçicek arkadaşım inan 30.gününle 50.günün bile farklı olacak.
Yazılarımı takip edenler beni bilir :) ben en sorunlu en takıntılı hasta modundaydım ben bile bu moddan çıktıysam herkes çıkar :)
Seni Çok öpüyorum,
Kendine ii bak,iyileş ve görüşelim hepimiz.
Bu arada ben avrupa yakasında oturuyorum,işyerim Güneşli de.Bu tarz bilgileride paylaşalım yakın olduklarımız burunlarımızı görmeye gidip geliriz diye düşünüyorum :)
Bizi bizden başkası anlamaz çünkü :)
iki kedili tekrar çok geçmiş olsun gözündeki şişliklerinden kurtulduğuna çok sevindim, herşey çok güzel olacak:) canim ben sana sormayı unuttum, açık mi kapalı mıydı senin ameliyatın?