• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

İki kedili,
İnşallah her şey istediğin gibi olur.Bol şanslar.En kısa zamanda güzel haberlerini duymak isteriz.Geçmiş olsun.

Barış Bey'in yaptığı burunları beğeniyorum ama ameliyat olanlar burun ucuna müdahele yapmadığını söylüyorlar.Acaba bunu kimseye mi yapmıyor yoksa yapması gerekenleri yapıyor mu?Bunu merak ediyorum.Kızlar Barış Beye bunu sorabilir misiniz, kontrole gittiginizde?

iki kedili deliciğiiim inş çok başarılı bir ameliyat geçirirsin,dua edicem ben de,ben ce şu dakikaların tadını çıkar harika bir burnun olucak eminimmm.ben ameliyata girmeden önce burnumu seviyordum ah canım burnum ah bebeğim diye vedalaşmıştım,çok zevkli oluyor :))) çok geçmiş olsun canım şimdiden dularım seninle....

Evet duffy.Burun deliklerinde falan daraltma yapıyor mu?Senin söylediğine göre burun ucuna işlem yapıyor, bu durumda Barış Bey'le de görüşebilirim.

burun ucuna işlem yapıyor evet ama burun deliklerini bildiğim kadarıyla ellemiyor,sen yine de barış beyle görüş derim...

Barış Bey'i tekrar listeme aldım.Şu an kafamda 3 kişi var bakalım görüşünce en çok kim güven verecek.

Kızlar..Çok tatlısınız..
Gözlerim doldu valla.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ben heyecandan doğru dürüst uyuyamadım. Saat altı bile olmadı, giyindim kuşandım oturuyorum :)
Sekiz gibi çıkıcaz evden. ış trafiği falan, dokuzu geçer hastaneye ulaşmamız.

Bilgisayarı yanımda götürücem, odada internet bağlantısı var mı bilmiyorum ama şansımı denicem, akşam iki satır yazmaya mecalim olursa yazarım.Olmazsa da sonra konuşuruz artık :)

ıyi dilekleriniz, dualarınız için teşekkür ederim...
Bu öğlen de beni unutmayın nolur...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

Görüşmek üzere

iki kedili deliii kocaman başarılı bi ameliyat diliyorum dualarım seninleee mujukssss şimdiden geçmiş olsunnnnn ....

ikikedilideli ben uzun zamandır takip ediyorum burayı ve tabii yazdıklarını..ınşallah herşey yolunda gitmiştir, yüksek moral - yüksek enerji, hep iyi düşün ÇOK iyi olacak inşallah.dualarım seninle çok öpüyorum seni =)=)=) şimdiden geçmiş olsun.. =)

iki kedili umarım çokk güzel bir ameliyat geçirirsin ve çok güzel bir burna sahip olursun dualarım seninle.....

Surpass dedikleri gibi taksimde uygun ve iyi oteller var..ama dediğin gibi orduevi veya öğretmenevlerinde de kalabiliyorsan çok iyi..taksim civarında Harbiye Orduevi ve Beyoğlu Öğretmenevi var..ikisi de iyidir..özellikle harbiye orduevi..ve kestirme yollardan gidecek güvenilir bir taksi şöförü ile (resepsiyondan özellikle çağırtırsın) trafik sorunu çok yaşamadan gider gelirsin..

Gedi ne güzel rüyanı hatırlıyorsun...ben hiçbirşey görmedim mi acaba diyorum..aklımda kalan hiçbirşey yok çünkü..:) ve uyanırken de odadaydım ve kızımın adını söylemeye başladım..onu hatırlıyorum..bir de doktor gitmesin diyip durmuşum..tam gidecekken bir iki kere geri dönmüş doktorum..son dediğimi ben de hatırlıyorum..sormak istediklerim vardı ama 7 saat narkozdan sonra her anlamda ayılıp da herşeyi soramadan gitti en sonunda..

bu arada pınarcımmm! yakaladımm!!! kendine yandaş bulmuşsun...:) ne diyim ben artık..dediğiniz gibi aslında başına gelmeyen anlamaz sözü boş değil..o nedenle ben de sigarayı bırakamayanları şimdilik (!)rahat bırakıyorum..

canım çok saol istanbulda yaşamadığım için en çokta kalacak yer olayını kafama takıyordum yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim... sen nasılsın yeni burnuna alışabildin mi umarım her şey yolundadır...

ıki kedili ne yaptı acaba? ameliyat devam ediyordur belki..aklımdadevamlı..tanımıyoruz ama kalbimiz onunla.. sağlıkla çıksın inşallah..

Surpass rica ederiz. ben bu arada bu isimleri barış beyin hastaneye yakın diye verdim..kararın o yönde diye hatırladım..doğru mu?

Benim durumumu sormuşsun sağol ama malesef durumum çok da iyi değil..Bunalım olayı.. çok memnun değilim halimden..Dilemgiz de sormuş..dilemgizcim senin tavsiye ettiğin cd.leri bile dinlemek içimdem gelmiyor inan..nefesim daha tam açılmadı (inşallah açılır) ve artı şekli de bana göre iyi değil..çevremdekiler genelde iyi oldu, en azından eskisine göre iyi diyorlar..azınlık da olsa çok sesini çıkarmayıp beğenmese de çok belli etmeyen bir grup daha var..ben anlıyorum ne düşündüklerini..zaten üstü kapalı da söylüyorlar..ama büyük çoğunluk doktorun çok iyi iş çıkardığını söylüyor..yeni baştan iç kısma burun inşa etti..şişler inince daha da farklı olucak diyorlar..benim zaten korkum şişler inince de şeklini çok sevmeyeceğim yönünde..ya 3. ameliyat olduğu için ve burnumun içi de çok kötü durumda olduğu için belki de yapılabilecek en iyi şekil buydu..bilmiyorum..ama 23 yaşına kadar (en eski burnumla) gayet güzel bir kız olarak yaşamımı sürdürürken, şimdi geldiğim noktayı kabullenemiyorum..en çok da bunu kaldıramıyorum..

gerçi çok erken belki olumsuzluğa kapılamak için..bugün 17.gün ve şeklini alması belki ilk ameliyatlara göre daha da zaman alıcak..zaten nazım bey en az 1 senede kendine geleceğini söyledi..2-3 ay bir kere şiş kalıcak galiba...ama dediğim gibi tek derdim şişlik değil..ben genel yapısından çok memnun değilim..

off çok uzattım yine..bugün psikolojim daha iyi gerçi..geçen gün eşime "yarın hemen psikiyatriste gidelim ve bana ilaç versin..başka türlü kaldıramıycam" dedim..bu zamana kadar herşeyi kendim halletmeye çalışmıştım ama bu sefer zorlanıcam belli ki..kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu konuda..4. veya 5. ameliyat gibi bir şansım da az..belki bir iki ufak operasyon daha yapılabilir..ama onun da garantisi yok..burnumun kırıldığı çocukluk çağıma veya ilk ameliyatımın yapıldığı 23 yaşıma dönmek malesef imkansız...o yüzden bakalım, siz de dua edin ve hem nefesim hem şekli en kısa zamanda çok iyi olsun..ve inşallah tahminlerimde ben haksız çıkayım!!!

İki kedili ne yaptı acaba? ameliyat devam ediyordur belki..aklımdadevamlı..tanımıyoruz ama kalbimiz onunla.. sağlıkla çıksın inşallah..

Surpass rica ederiz. ben bu arada bu isimleri barış beyin hastaneye yakın diye verdim..kararın o yönde diye hatırladım..doğru mu?

Benim durumumu sormuşsun sağol ama malesef durumum çok da iyi değil..Bunalım olayı.. çok memnun değilim halimden..Dilemgiz de sormuş..dilemgizcim senin tavsiye ettiğin cd.leri bile dinlemek içimdem gelmiyor inan..nefesim daha tam açılmadı (inşallah açılır) ve artı şekli de bana göre iyi değil..çevremdekiler genelde iyi oldu, en azından eskisine göre iyi diyorlar..azınlık da olsa çok sesini çıkarmayıp beğenmese de çok belli etmeyen bir grup daha var..ben anlıyorum ne düşündüklerini..zaten üstü kapalı da söylüyorlar..ama büyük çoğunluk doktorun çok iyi iş çıkardığını söylüyor..yeni baştan iç kısma burun inşa etti..şişler inince daha da farklı olucak diyorlar..benim zaten korkum şişler inince de şeklini çok sevmeyeceğim yönünde..ya 3. ameliyat olduğu için ve burnumun içi de çok kötü durumda olduğu için belki de yapılabilecek en iyi şekil buydu..bilmiyorum..ama 23 yaşına kadar (en eski burnumla) gayet güzel bir kız olarak yaşamımı sürdürürken, şimdi geldiğim noktayı kabullenemiyorum..en çok da bunu kaldıramıyorum..

gerçi çok erken belki olumsuzluğa kapılamak için..bugün 17.gün ve şeklini alması belki ilk ameliyatlara göre daha da zaman alıcak..zaten nazım bey en az 1 senede kendine geleceğini söyledi..2-3 ay bir kere şiş kalıcak galiba...ama dediğim gibi tek derdim şişlik değil..ben genel yapısından çok memnun değilim..

off çok uzattım yine..bugün psikolojim daha iyi gerçi..geçen gün eşime "yarın hemen psikiyatriste gidelim ve bana ilaç versin..başka türlü kaldıramıycam" dedim..bu zamana kadar herşeyi kendim halletmeye çalışmıştım ama bu sefer zorlanıcam belli ki..kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu konuda..4. veya 5. ameliyat gibi bir şansım da az..belki bir iki ufak operasyon daha yapılabilir..ama onun da garantisi yok..burnumun kırıldığı çocukluk çağıma veya ilk ameliyatımın yapıldığı 23 yaşıma dönmek malesef imkansız...o yüzden bakalım, siz de dua edin ve hem nefesim hem şekli en kısa zamanda çok iyi olsun..ve inşallah tahminlerimde ben haksız çıkayım!!!

moonQueen moralini dik tut canım,doktoruna güven,inşallah şişliklerin indikçe boşuna üzülmüşüm dersin:Saruboceq:

:nazar: iki kedili deli canım çok geçmiş
umarım biran önce sağlığına ve güzelliğine kavuşursun
:nazar:

İki kedili ne yaptı acaba? ameliyat devam ediyordur belki..aklımdadevamlı..tanımıyoruz ama kalbimiz onunla.. sağlıkla çıksın inşallah..

evet canım hastaneye yakın bir yer arıyordum tekrar çok teşekkürler ..... yüzündeki değişikliğe alışmak kolay değil ve daha 17 gün olmuş kesinlikle her şey iyiye doğru gidicektir... burun ameliyatı olmuş ve sonuçtan çok memnun olan bir çok kişiden ilk bir kaç hafta burunlarını hiç beğenmediklerini, eski burunlarını aradıklarını duymuştum.. sende gün geçtikçe hem yeni burnuna alışcaksın hemde şişlikler geçtikçe burnun oturmaya başladıkça daha güzel bir burna sahip olucaksın.... çok iyi bir doktorun var sonuç da inşallah çok çok iyi olucak. Allah yardımcın olsun ve 23 yaşındakinden de güzel bir burna sahip olursun inşallah.. dualarımız seninle...

ki kedili deli çokk geçmiş olsun....

Back
X