• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

canım benim 17. gunum bgn, profilime 15 gunluk halini ekledim bakabilirsin (ee yorum da isterim kızlar, gerçi su an cok şiş ama..)
insan içine de cıkamicak bi durum yok valla ben 7. gunden itibaren attım kendimi sokaklara :D :smiley-cool:

Resimlerin 15. gününde çekildiğine inanamıyorum qedi !
Çok çok güzel görünüyor burnun...
Hiç de öyle anormal bir şişlik yok. Zaman içinde çok daha güzel olacağına eminim.

Tü tü tü.. nazar değmesin :nazar: a.s

:nazar: valla ilk gün dışarıda incik boncuk bakıyordum boş bulundum aynaya baktım, "bu kim ya" diye geri sıçradım, burnum anormal değişti yarısı gitti resmen, halbuki yüz ifadem cok da değişmedi, insanlar anormal tepkiler vermiyorlar, bi değişiklik var ama cözemedik modunda uzun zamandır görüşmediğim insanlar, ki bu da ameliyatın başarılı geçtiği anlamına geliyor :D
:nazar:

qedi,
Ben resmini göremiyorum.Profiline girdim ama sadece tasarım resmin var.Eminim güzel olmuştur.Geçmiş olsun.

dilemgizcim merhaba.talihsiz bir olay yaşadın ..hiç sıkma tatlı canını ama ben çok merak ediyorum nasıl oldun ???

qedii süper olmus burnun cnm, güle güle kullann.. yüzüne de çok yakismis, sis oldugu da inan hiç belli degil, masallah nazar degmesin! :nazar:

gedicim arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok sevinirim,çok merak ediyorum :))
sinel merhaba 4.000 eğer + sorunun varsa 5.000 en son böyleydi..

Arkadaşlar baktım bu iş böyle olmayacak, resimleri biraz kırpıp herkese acık album yaptım, biraz insin şişleri daha resim koyarım..
Bugun ilk defa işe gittim, inanırmısınız bir arkadasımla aramızda söyle bir dialog geçti;
A- aa qedi ne zmandır görünmüyordun, nerelerdeydin?
qedi- ameliyat oldum, raporluydum
(qedinin gözleri azıcık kanlıdır, (korkmayın herkese olmuyor))
A- aa geçmiş olsun cnm ne ameliyatı, göz mü?!!!!!!
(qedi burda sok olmustur, susar cevap veremez ;)
...
ayrıca cogu kişi olayı anlamamakta, sende acaip bi güzellik var ama çözemedik moduna girmektedir.
(başta bozulmustum boşuna mı ameliyat olduk diye ama biliyorum ki bende inanılmaz bir değişiklik var ve anladım ki her gun en az 1 kere karsılastıgınız insanlar bile aslında yüzünüzün detaylarını fark etmiyorlar, sadece simanıza alışıklar)
hee bir de olayı yakından takip eden arkadaslarım "doktorun hakikaten cok iyiymiş" yorumunu yapıp durdular, herkes cok doğal durdugunu söyledi, (nazar degmesinden acaip korkuyorum yaa)
.
Hepiniz cooooooooook güzel olacaksınız, Barış bey gerçekten işini çok iyi biliyor !!!!

Katılıyorum canım =)) çok yakın şeyleri deneyimledim insan yıllarca beraber yaşadığı yüzünün merkezindeki koca değişimi anlamayanlara hayret ediyor.Benim eski erkek arkadaşım bile anlamamıştı :D ki kendisi yüzümü ezbere bildiğini sanır ama bence esaslı olan da bu yüzün ifadesi değişmeden sadece bir hoşluk katmak.Son derece doğal ve uyumlu..
Bence bi nazar boncuğu edin:nazar: =))) ben artık bilekliğimi hiç çıkarmıyorum bi de tabi 2 metre mesafeli yürüyorum yurdumun sakar insanlarına.

qedi burnun harika gorünüyor. Güle güle kullan. Dilemgizcim sen cumartesi günü kontrole gittin mi? sanırım herşey yoluna girdi aman nolur dikkat, dediğin gibi sakar insanlardan kaçmak lazım:) iki kedili ameliyatın çarşamba mıydı? 4 gözle haberlerini bekliyoruz, şimdiden çoook geçmiş olsun..

qedi , dilemgiz ; sizin anlattıklarınız bana acayip iyi geliyor...Umarım benim ameliyatım da sorunsuz geçer ve böyle sizin gibi tecrübelerimi buraya yazabilirim..

ayseall, benim ameliyatım cuma günü. Bugünü saymazsak, iki gün kaldı. ınanamıyorum valla.. Başkası ameliyat olacakmış da ziyarete gidecekmişim gibi bir ruh halindeyim. Heyecanım yerini yavaştan panik ve gerginliğe bırakıyor...Cuma sabahı nasıl hissedicem bakalım.

Dua edin bana nolur......

canımcım hiiç korkma valla ben hala ameliyat geçirdiğime inanamıyorum, rüya gibi, acı olmadığı için, acı çekmeyeceksin inan hiçbir evrede, sadece yüzün eğer şişerse şişlik hissi sıkıcı oluyor bir süre sonra, geçse de rahatlasam diyorsun o kadar..
ameliyat sabahı ben gelip alsınlar bir an önce diye geziniyordum odada, şöyle bi ayaklarımı uzatıp duramadım stresten, ama ne zman ki Barış Bey odaya geldi, o zman rahatladım, doktorun insana bu kadar güven vermesi anlatılamaz bir şey, ameliyathaneye giderken gülüp el sallıyordum, poz veriyordum hatta babama ceksin diye :D o halde bile sırıtırken fotograflarım var yanii :D:D:D
sanki bir film izlemişim de onu anlatıyormusum gibi geliyor su an, korkmayın hiç, ameliyat diye düşünmeyin.. Güzellik uykusu bu, uyanınca da prensesler gibi olacaksınız, aramızda kalsın, iş yerindekiler acaip kıskanıolar ;)
dilemciğim nazar boncuğumu ameliyattan sonra hemen taktım merak etme, ama görünür bi boncuk da almam lazım :nazar:

Back
X