yok canım ben de hapşuruyorum ama sana demiştim ya hani günde 5 6 defa hapşuruyorum diye. ben de şöyle bişi oluyor burnumun içi kaşınıyor böyle ara ara o da beni hapşurtuyor yaralarım mı tamamen iyileşiyor acaba o yüzden mi kaşınıyor ki.
sana özel msjla mail adresiimi gönderiyorum bana bir mail gönder sana fotoğrafımı yollayayım
bilmiyorumki canım 5 6 kereyse çok yahu istersen bi barış beyi arayıp sor
Kasinti iyilesmeden evet. Hapsurun hapsurun da burnunuzu zorlamadan hapsurun. Basinc olusturmayin burnunuzda. Biseycik olmaz. Ben de hapsuruyordum.
barış beye burun ameliyatı olan arkadaşlar sadece hapşurmadan bahsediyosunuz :))sanırım halinizden memnunsunuz bende barış beye düşünüyorum sizce kararım doğrumu.beni bilgilendirirseniz cok memnun kalıcam sizler nasıl bi sürec gecirdiniz cok zor bi karar cünki sizlerede gecmiş olsun.
Ameliyat olanlaar size sesleniyorum,burunlarinizi gorme imkanim var mii??
ben de görebilir miyim acaba fotoğrafınızı rica etsem ?
benim mesaj hakkım yok :/
Benim de msj hakkm yok ama olunca sze mail adresimi yollasam resminizi gorebilir mym?
kızlar ben size özel msj ile mailimi yolluyorum.
barış beye burun ameliyatı olan arkadaşlar sadece hapşurmadan bahsediyosunuz :))sanırım halinizden memnunsunuz bende barış beye düşünüyorum sizce kararım doğrumu.beni bilgilendirirseniz cok memnun kalıcam sizler nasıl bi sürec gecirdiniz cok zor bi karar cünki sizlerede gecmiş olsun.
teşekkür ederim canım bir de üstüne grip oldum biliyor musun :)
kızlar ben size özel msj ile mailimi yolluyorum.
benim aklıma bi şey daha takıldı:) şeklini sen mi istedin kalkıklığını mesela sen mi tarif ettin ?
Selamlar,
ben almanyadan geliyorum ve 10 aydan Baris Beyde randevu aldim. Malesef alman Forumda onunla ilgili cok birsey bulamadim ve cok resimde göremedik. Siz bana yardimci olabilirmisinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?