Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bilmiyorumki canım 5 6 kereyse çok yahu istersen bi barış beyi arayıp sor

Kasinti iyilesmeden evet. Hapsurun hapsurun da burnunuzu zorlamadan hapsurun. Basinc olusturmayin burnunuzda. Biseycik olmaz. Ben de hapsuruyordum.

barış beye burun ameliyatı olan arkadaşlar sadece hapşurmadan bahsediyosunuz :))sanırım halinizden memnunsunuz bende barış beye düşünüyorum sizce kararım doğrumu.beni bilgilendirirseniz cok memnun kalıcam sizler nasıl bi sürec gecirdiniz cok zor bi karar cünki sizlerede gecmiş olsun.

ben çok memnunum canım 48 gün oldu benim önden hala ödemlerim var ama bu hali bile çok iyi yani :)

Tek derdimİz tabii ki hapşurmak değil:) En doğrusu Onunla görüşmeniz. Görüşmeye de erken gitmeniz.1000den fazla hastanin fotografinin olduğu bir arsivİ var, onu beklerken arsive goz atarsaniz kararinizi verirsinİz zaten. Oradaki burunlara 3 aşağı 5 yukarı benzeyen bir burnunuz olacak. Ama burnunuzda eğrilik varsa yine kalabilir, hazirlikli olun, bazi problemler maalesef cozulemiyor. İş etiği bazında mükemmel bir doktor ama bu ortada risk yok anlamina gelmiyor. Sevgiler

Son düzenleme:
Selamlar,

ben almanyadan geliyorum ve 10 aydan Baris Beyde randevu aldim. Malesef alman Forumda onunla ilgili cok birsey bulamadim ve cok resimde göremedik. Siz bana yardimci olabilirmisinz?

canım zaten barış beyin ofisinde o kadar çok fotoğraf göreceksin ki onlar seni aydınlatır, ben de kendisine ameliyat oldum ama fotoğrafım ekli değil burda en son olan arkdaşlardan jennifer in albümü var istersen ondan rica et arkadaşlık isteği gönder fotoğraflarına bak.

Selamlar,

ben almanyadan geliyorum ve 10 aydan Baris Beyde randevu aldim. Malesef alman Forumda onunla ilgili cok birsey bulamadim ve cok resimde göremedik. Siz bana yardimci olabilirmisinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…