Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam
tuscuk winrar yükleyince bakabildim fotoğraflarına çok iyi görünüyorsun.şimdi nasılsın?yarın 1 hafta olacak değil mi?
Oraletcim ya, alcidan sonraki resimlerle yeni resimlerinden bana yollayabilir misin? Merak ettim baya. Yuzum cok sis zaten hala benim. Kacinci gun cikti senini alcin
Oraletcim supersin yaaa cok tesekkurler vallahi sen olmasan halimiz nice :)
Kizlar agrim sizim hicbisiym yok. Sadece baya morluklar ve yesillikler ve sislikler var yuzumde. Ama hic sorun degil yani. Senin ucunun sisligi baya inmis oralet. Demekki gercekten sisiyor ilk basta. Ay cok heyecanlandim bak alcilar ciksin bakalim. 23 yildir baktigimdan baya farkli bi insan olacagim icin cok heyecanlaniyorum.
ilk randevumu aldım ilk adım oldu işte
ilk randevumu aldım ilk adım oldu işte
30 aralık perşembe,sizin.inşlh aynı gündürbende aldım senin hangi gün belki aynı gündür :)
oraletcim teşekkür ederim yazdıkların için :)) bakalım yaa çok az kaldı ve fena heyecanlıyım..
ya bide göğüs ameliyatı olacağım sırada senle barış beyin ofisnde görüşebilir miyiz? çünkü
büyüklük konusunda hala emin değilim ve kendi gözümle görsem dha rahat olucam çünk kamera ve fotlar belki olandan büyük gösterio olablir..nese ona daha vakit var önce burun :))
30 aralık perşembe,sizin.inşlh aynı gündür
yaa iyi olurdu gerçektentüh ya bnmde 29 aralık saat 2 de :)
Kizlar burnum haric butun sisliklerim indi. Sadece morluklar ve sariliklar kaldi. Pazartesi gunu alcim cikinca fotografimi paylasacagim zaten. Demek ki 7. gunde iniyormus benim sislikler