• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

tuscuk,ağrın sızın geçti mi?nefes alabilio musun?yoksa hala ağızdan mı alıosun?bir an önce iyileşmen dileğiyle....

Oraletcim ya, alcidan sonraki resimlerle yeni resimlerinden bana yollayabilir misin? Merak ettim baya. Yuzum cok sis zaten hala benim. Kacinci gun cikti senini alcin

Canım resimlerimi attım sana :) Alçılı alçısız :)) Ben daha önce gönderdim sanıyordum meğer sadece tasarımlar döneminde mailleşmişiz :)

Benim alçım 10 gün kalacaktı fakat bayram araya girdiği için 8.gün çıktı küçük bir bandaj yaptı onu da resimlerde göreceksin. Senin alçın çıkınca bandaj falan olmayacak. Alçıdan sonra bile ameliyatlıyım diyemeyeceksin zaten Barış Beyin bu doğallığını seviyorum :)

Son düzenleme:
Oraletcim supersin yaaa cok tesekkurler vallahi sen olmasan halimiz nice :)

Kizlar agrim sizim hicbisiym yok. Sadece baya morluklar ve yesillikler ve sislikler var yuzumde. Ama hic sorun degil yani. Senin ucunun sisligi baya inmis oralet. Demekki gercekten sisiyor ilk basta. Ay cok heyecanlandim bak alcilar ciksin bakalim. 23 yildir baktigimdan baya farkli bi insan olacagim icin cok heyecanlaniyorum.

Burnum eskisinden cok daha iyi nefes aliyor. Benim asiri dardi ici. Baris Bey aletleri bile sokamamis ameliyat yaparken. Simdi cok rahat nefes alabiliyorum

Son düzenleme:
Oraletcim supersin yaaa cok tesekkurler vallahi sen olmasan halimiz nice :)

Kizlar agrim sizim hicbisiym yok. Sadece baya morluklar ve yesillikler ve sislikler var yuzumde. Ama hic sorun degil yani. Senin ucunun sisligi baya inmis oralet. Demekki gercekten sisiyor ilk basta. Ay cok heyecanlandim bak alcilar ciksin bakalim. 23 yildir baktigimdan baya farkli bi insan olacagim icin cok heyecanlaniyorum.

Benim yandan tasarımımla son hallerimde çok fark var. Ben onca sene katlanmışım bi şişlik için de sabrederim hem burnum eskisini aratmayacak kadar mutlu ediyor beni. Şiş şiş dediğimiz durumda dışarıdan bakanın anlayacağı bir şişlik değil. Ben konuşurken ya da dokunduğumda hissediyordum. Bu arada Barış Bey en son görüştüğümde kesinlikle burnuna dokunma dedi. Elimi bile sürmeyecekmişim :D
Sende sürme aklında olsun :))

oraletcim teşekkür ederim yazdıkların için :)) bakalım yaa çok az kaldı ve fena heyecanlıyım..
ya bide göğüs ameliyatı olacağım sırada senle barış beyin ofisnde görüşebilir miyiz? çünkü
büyüklük konusunda hala emin değilim ve kendi gözümle görsem dha rahat olucam çünk kamera ve fotlar belki olandan büyük gösterio olablir..nese ona daha vakit var önce burun :))

oraletcim teşekkür ederim yazdıkların için :)) bakalım yaa çok az kaldı ve fena heyecanlıyım..
ya bide göğüs ameliyatı olacağım sırada senle barış beyin ofisnde görüşebilir miyiz? çünkü
büyüklük konusunda hala emin değilim ve kendi gözümle görsem dha rahat olucam çünk kamera ve fotlar belki olandan büyük gösterio olablir..nese ona daha vakit var önce burun :))

Rica ederim canım ne demek :)

Stres yapma da heyecan yap heyecan iyidir :)) Göğüs ameliyatı için randevu tarihi alırsan haber ver bana eğer bir bana da uygunsa gelirim tabiki neden olmasın. Ama şunu da söyleyeyim senin yapına uygun olan cc oranlarını veriyor Barış Bey, sen nasıl bir büyüklük, görüntü istediğini tam olarak söylersen sana uygun ve mutlu olacağın bir büyüklük belirlenir. Ben daha küçük istiyordum mesela Barış Bey onunla sen mutlu olmazsın dedi ve kendi tercihini kullandı, iyi ki de öyle yapmış :))
Sen burun ameliyatını ol bakalım diğeri kolay :)) Siteden bir arkadaşım Barış Beye göğüs ameliyattan çıktı çıkacak şu vakitlerde, akşam hastanede ziyaretine gidiyorum.

Son düzenleme:
tuscukkkk nası oldun?? :)) ağrıların geçti onu biliyoruz da sen nasıl oldun bakalm,şişliklerin indimi?

Kizlar burnum haric butun sisliklerim indi. Sadece morluklar ve sariliklar kaldi. Pazartesi gunu alcim cikinca fotografimi paylasacagim zaten. Demek ki 7. gunde iniyormus benim sislikler

Kizlar burnum haric butun sisliklerim indi. Sadece morluklar ve sariliklar kaldi. Pazartesi gunu alcim cikinca fotografimi paylasacagim zaten. Demek ki 7. gunde iniyormus benim sislikler

Tuscukcuğum benim alçılar araya bayram giriyor diye erken çıkmıştı yani 8.günde.
8.güne kadar benim de şişliklerim geçmişti rahat ol sen :)

Back
X