• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Barış bey deviasyonda nasıl acaba?

Benim burnumun sağ tarafında kemikte hafif bir eğrilik vardı, bir de yine sağ da azda olsa nefes alma problemim..
Barış Bey burun ameliyatımı yaparken hem eğriliği düzeltti, hem nefes almama engel olan burun etlerini temizledi. Ameliyat sonrası nefes alışım fazlasıyla düzeldi otoban gibi gidişli gelişli tüm nefes yollarım açık :D

Benim burnumun sağ tarafında kemikte hafif bir eğrilik vardı, bir de yine sağ da azda olsa nefes alma problemim..
Barış Bey burun ameliyatımı yaparken hem eğriliği düzeltti, hem nefes almama engel olan burun etlerini temizledi. Ameliyat sonrası nefes alışım fazlasıyla düzeldi otoban gibi gidişli gelişli tüm nefes yollarım açık :D

oralet sanırım sen Barış Bey'e hem göğüs hem burun operasyonu yaptırdın.ikisini aynı anda mı yaptırdın?ya da aralarında ne kadar zaman geçmesi gerekiyor iki ameliyatın bilgin var mı?narkoz bakımından soruyorum,bir sakıncası var mı diye.

oralet burnun çok güzel olmuş.benim sana sormak istediğim ;Barış bey burun deliklerini nasıl küçültüyor acaba ? burun kanatlarının altından keserek mi yoksa burnun içinden mi küçültüyor.Çünkü ben hem kapalı teknikle burun ameliyatı olmak istiyorum bide burun kanatlarının içeriden küçültülmesini istiyorum.Dışarısan kesi yapılsın istemiyorum.
Detaylı anlatabilir misin lütfen.
Aklımda yakup avşar ve barış çakır var....

oralet sanırım sen Barış Bey'e hem göğüs hem burun operasyonu yaptırdın.ikisini aynı anda mı yaptırdın?ya da aralarında ne kadar zaman geçmesi gerekiyor iki ameliyatın bilgin var mı?narkoz bakımından soruyorum,bir sakıncası var mı diye.

Evet ben 2010 yılını iki ameliyatla kapadım :)

İlk kez kendim için bu kadar çok şey yaptığım bir yıldı :))

Ben Şubat' da göğüs, Eylül' da burun ameliyatı oldum. Aslında Barış Bey burnumu yapmak istemiyordu ona göre ameliyat olacak kadar bir sorun yoktu. 6.ay göğüs kontrolümde ikna edebildim ve Eylül ayına gün alabildim. Bu kadar arada ay olmasının sebebi ayarlanmış bir şey değildi. Ama iki ameliyatı aynı anda olmak hastaya külfet hani olsun bitsin tek anestezi ile kurtulayım diyor insan ama ameliyat süresi uzadıkça alınan anestezi oranı da artıyor. Uyandığında çoğu şeyi hatırlayamıyor insan. Bana sorarsan 6 ay olması gerekir derim. Tabi benimkinin tıbbi bir geçerliliği yok :)) Tabi iki ameliyatı aynı anda yaptırıp normal hayatına çabuk dönen insanları da duyuyorum fakat bu kişinin yapısıyla da alakalı ben ikisini aynı anda yaptırsam 1-1,5 haftada toparlanırdım muhtemelen. Benim dayanıklı olduğum düşünülür genelde, tabi bunu ameliyatlardan sonra genelde diğer ameliyat olan arkadaşlarım kıyaslama yaptıklarında söylerler bana sorarsan benim canım çok tatlıdır ne yaptırırsam yaptırayım canım yanar mı ne kadar yanar diye gerilmekten kendimi alamam.
Göğüs ameliyatımda 4.gün işe başladım burun ameliyatımda da 4.gün dışarıda gezmeye başlamıştım (bayrama denk getirmiştim). Hatta alışveriş merkezine gidip film izleyecek kadar iyiydim. Ama yinede öyle bir şansım olsa ikisini aynı anda olmak istemezdim muhtemelen.

Şimdi internette araştırdım bir kaynak şöyle diyor: "Acil bir cerrahi girişim gerekmedikçe iki genel anestezi arasındaki süre en az 3 ay olmalıdır."

oralet burnun çok güzel olmuş.benim sana sormak istediğim ;Barış bey burun deliklerini nasıl küçültüyor acaba ? burun kanatlarının altından keserek mi yoksa burnun içinden mi küçültüyor.Çünkü ben hem kapalı teknikle burun ameliyatı olmak istiyorum bide burun kanatlarının içeriden küçültülmesini istiyorum.Dışarısan kesi yapılsın istemiyorum.
Detaylı anlatabilir misin lütfen.
Aklımda yakup avşar ve barış çakır var....

Teşekkür ederim :) Bu daha oturmamış şiş hali resimlere bu şişlik pek yansımıyor ama hala hissedebiliyorum ben. (Burun derimin kalın olmasından dolayı biraz daha sürecek bir şişlik bu)

Canım şimdi bana da kapalı ameliyat yapıldı burun kanatlarımı ben ameliyattan sonra küçültttüğünü sanmıştım fakat yaptığı çalışmalarla küçüldüğünü deliklerime bir işlem yapmadığını söylemişti. Kapalı teknikle yapılan ameliyatta zaten direkt içeriden çalışıyor ve dışarıda ne bir iz ne de başka bir şey kalmıyor o yüzden için rahat olsun. Barış Beyin uzun zamandır açık teknikle ameliyat yaptığını duymadım bile muhtemelen çok zor burunlarda yapıyordur belki de yapmıyordur :)
Bütün çalışma burun içinde oluyor bitiyor benim burun derim çok sorun çıkarmıştı ameliyat sırasında yedirilemeyen fazla kalan deriyi içeriden iç dikiş yöntemiyle tutturmuştu söylemese bilemezdim bunu Zaten kapalı ameliyatın anlamı budur dışarıdan bir kesi izi olmaz. Daha detaylı ne istersen sor bakalım bu bana gerek görülmeyen bir yöntemdi yapılanlar hakkında nasıl oldu ne şekilde oldu bilgi veririm sana.

Barış Beyin yaptığı harika burunlar var. Ameliyatlı olduğuna insanın zorlukla inanabileceği burunlar.

Benim favori burunlarım ki bu sayfada bir akımın öncüsüdür ki görmen lazım diyorum başka da bir şey demiyorum :))

Dilemgiz, kaçakgirl, bulbeni, nanikatak, zzynp, _nisan_, kafayıyemişdüşler, mariposa, tuscuk

(tuscuk yeni ameliyat oldu şu an alçısı üzerinde ama alçısı hep kalsa bile gayet güzel görünüyor :)) )

Evet ben 2010 yılını iki ameliyatla kapadım :)

İlk kez kendim için bu kadar çok şey yaptığım bir yıldı :))

Ben Şubat' da göğüs, Eylül' da burun ameliyatı oldum. Aslında Barış Bey burnumu yapmak istemiyordu ona göre ameliyat olacak kadar bir sorun yoktu. 6.ay göğüs kontrolümde ikna edebildim ve Eylül ayına gün alabildim. Bu kadar arada ay olmasının sebebi ayarlanmış bir şey değildi. Ama iki ameliyatı aynı anda olmak hastaya külfet hani olsun bitsin tek anestezi ile kurtulayım diyor insan ama ameliyat süresi uzadıkça alınan anestezi oranı da artıyor. Uyandığında çoğu şeyi hatırlayamıyor insan. Bana sorarsan 6 ay olması gerekir derim. Tabi benimkinin tıbbi bir geçerliliği yok :)) Tabi iki ameliyatı aynı anda yaptırıp normal hayatına çabuk dönen insanları da duyuyorum fakat bu kişinin yapısıyla da alakalı ben ikisini aynı anda yaptırsam 1-1,5 haftada toparlanırdım muhtemelen. Benim dayanıklı olduğum düşünülür genelde, tabi bunu ameliyatlardan sonra genelde diğer ameliyat olan arkadaşlarım kıyaslama yaptıklarında söylerler bana sorarsan benim canım çok tatlıdır ne yaptırırsam yaptırayım canım yanar mı ne kadar yanar diye gerilmekten kendimi alamam.
Göğüs ameliyatımda 4.gün işe başladım burun ameliyatımda da 4.gün dışarıda gezmeye başlamıştım (bayrama denk getirmiştim). Hatta alışveriş merkezine gidip film izleyecek kadar iyiydim. Ama yinede öyle bir şansım olsa ikisini aynı anda olmak istemezdim muhtemelen.

Şimdi internette araştırdım bir kaynak şöyle diyor: "Acil bir cerrahi girişim gerekmedikçe iki genel anestezi arasındaki süre en az 3 ay olmalıdır."
Çok teşekkür ederim oralet,açıklaycı bir cvp yazmışsın,ben de 2 haftaya kadar burun ameliyatı olabilirim, yazdan sonra yaptırıcam demek göğüs ameliyatımı.

Çok teşekkür ederim oralet,açıklaycı bir cvp yazmışsın,ben de 2 haftaya kadar burun ameliyatı olabilirim, yazdan sonra yaptırıcam demek göğüs ameliyatımı.

Özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum matematikte parmak hesabında bile kötüyüm :))
Göğüs ameliyatımda 5.gün işe başladım ee malum Pazar resmi tatil yazdığım yazıda 4 demişim yeni farkettim hemen müdahale edip düzeltmek istedim:))
(Perşembe günü ameliyat olmuştum)

Bu arada en çok hangi ameliyatı istiyorsan önce ondan başla. Göğüs ameliyatını olursan bu yaz plajlar seni hakkaten bekliyor olacak. Ama burun ameliyatı yaptırırsanda resimlerde burnun için bir kadraj belirleme kaygın olmayacak :))

Şimdiden geçmiş olsun haberdar edersin durumun hakkında :)

Son düzenleme:
Özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum matematikte parmak hesabında bile kötüyüm :))
Göğüs ameliyatımda 5.gün işe başladım ee malum Pazar resmi tatil yazdığım yazıda 4 demişim yeni farkettim hemen müdahale edip düzeltmek istedim:))
(Perşembe günü ameliyat olmuştum)

Bu arada en çok hangi ameliyatı istiyorsan önce ondan başla. Göğüs ameliyatını olursan bu yaz plajlar seni hakkaten bekliyor olacak. Ama burun ameliyatı yaptırırsanda resimlerde burnun için bir kadraj belirleme kaygın olmayacak :))

Şimdiden geçmiş olsun haberdar edersin durumun hakkında :)
teşekkür ederim..haber veririm tabii :))

oralet

cevabın için çok teşekkür ederim.Verdiğin isimlerin burunlarına baktım.
kaçakgirl arkadaşımızın burnu tam benim istediğim burun,çok beğendim.Ayrıca kafayıyemişdüşler arkadaşımızın burnunu da beğendim.

benim tarzım hafif kavisli,burun boyu ve ucu kısa ve kalkık burunlar(aşırı kalkık değil tabikii)

kaydırak gibi uzun burunları sevmiyorum.

oralet

cevabın için çok teşekkür ederim.Verdiğin isimlerin burunlarına baktım.
kaçakgirl arkadaşımızın burnu tam benim istediğim burun,çok beğendim.Ayrıca kafayıyemişdüşler arkadaşımızın burnunu da beğendim.

benim tarzım hafif kavisli,burun boyu ve ucu kısa ve kalkık burunlar(aşırı kalkık değil tabikii)

kaydırak gibi uzun burunları sevmiyorum.

Rica ederim hakikaten bu burunlardan bir tanesini bile görmemezlik etme. Hani ben bile ameliyat olduktan sonra bi bakayım nasılmış demiştim ki hakikaten sanki burun ameliyatı olmamış kızları değiştirip başkasını koymuşlar o derece büyük bir değişim gördüm çoğunda. :)
Kaçakgirl favori burunlarımdandır sıralama yapsam illaki derece alır :) Kim der burun ameliyatı olmuş diye :)
Kafayıyemişdüşlerin hem kalkıklık hem kavis tam kıvamında hatta Barış Bey benim istediğim burnu bu KK kızına yapmış desem yeridir :)) Benim burnum kemersizdi ama ucu çok uzundu, genişti, derisi kalındı haliyle olabilecek en makul kalkıklık bu oldu, burnumla mutluyum eskisini de hiç aramıyorum önemli olan da bu zaten :))

merhaba ben perşembe günü görüştüm barış bey le ilk randevumdu
ben de iki operasyon düşündüğüm için özellikle sormuştum arada ne kadar zaman olmalı diye
kendisi iki üç gün arayla yapılabileceğini söyledi

burun ameliyatını ne kadara yapıyor barış bey ? hangi hastanede ?

Yeni dönem ameliyat fiyatlarını bilmiyorum ama Acıbadem Fulya Hastanesinde yapıyor. İki arkadaşım ameliyat oldu gittim ultra lux bir hastane. Hatta hastane 5 yıldızlı otel konforunda diyebilirim :))

ben de iki operasyon düşündüğüm için özellikle sormuştum arada ne kadar zaman olmalı diye

Hadi hayırlı olsun görüşmen e peki karar verdin mi ameliyatına ya da tasarım yaptınız mı :))

Bu arada bilgi verdiğin iyi oldu ben iki ameliyat arasında ayları havada uçuşturdum :))

tşk.ederiim :)..ayrıca şimdiden geçmiş olsun,istediğin gibi olur inş.

Back
X