Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhabalarrr :) bugün kontrole gittim gecikmeli 1.ay kontrolümü 2.ayda gittim :) ameliyattan sonra burnunana dokunamayan bayanlar mümkünse dokunun.evet ben burnuma ameliyattan sonra çok nazik davranırdım bütün yüzümü yıkardım burnuma sabunu hafifçe sürüp su atardımm ama burun derim bayaa kirlenmiş Kendi burnun gibi davran artık dedi barış bey temizledi burnumu öyle bir kir çıktı ki ( özellikle cildi yağlı bayanlar) ve bana cilt bakımına gitmemmi önerdi.(gözeneklerim tıkanmış)şişlikler için bol bol yeşil çay maydonoz tüket dedi. Fotoğraflarımı yolladı koy kadınlar kulübüne salla ortalığı dedii :)
Yüklüyorum barış beyin yolladığı fotoğrafları :)

ruhsen değişim bnde çok fazla oldu gerçekten teşekkür ederim baktım senin fotoğraflarına sendede değişim harika her zamanki gibi çook doğal yapmış barış bey mşllah :)

Bu arada hoş bir tesadüf oldu bouquet1974 le karşılaştık tamponlarını aldırmaya gelmişti gayet iyi ve güzel gözüküyordu ben tamponlarımı aldırmaya gittiğimde yüzüm çok şişmiştii onun hafifti şişlikleri umarım acımamıştır tamponlar çıkarkeen :)

Hımmm ben hiç dokunmuyordum hatta hala daha dokunmuyorum elimin ucuyla yapıyorum Cilt bakımı yaptırmaya gittiğimde burnum ameliyatlı dedim benim dokunduğum gibi dokunmalarını istedim. Öyle olmaz dediler yaptıramadım ve haliyle yağlı bir yapısı var. Ancak temizleme ürünleriyle dengede tutabildim ki pek başaramamışım yıllık resimlerimde bunu farkettim :)

Bu arada resimlere baktım eskisini getir yenisini götür kampanyası olur ya öyle bir ameliyat olmuş seninkisi

Çok değişmişsin ben şaşı bakıp şaşırıyorum. Maşallah çok daha iyi olacak zamanla ödemlerini at bakalım iyice.

Dediğin gibi ruhsen'de çok değişikliğe uğrayan kızlar arasında. Onun başkaca resimlerini de gördüm ben. İnanamadım yani. Güzel bir değişim tablosu :)

bouquet1974 ben merak ediyorum onun son durumlarını. Bakalım onun süreci nasıl ilerleyecek.

Neyseki benim tampon derdim olmadı kiminde acıyor kimi hissetmedim diyor. Umarım acısızdır dediğin gibi. :)) Çok güzel maydanoz ve bitki çaylarına devam arkadaşlar :)

Vallahi ben dokunucam artık çünkü barış bey çitiledi resmen burnumu cesaret geldi banada =))

eskisini getir yenisini götür ilahiiii ahaha çok hoşuma gitti bu yorum Ben hala inanamıyorum ya öyle bi burundan nasıl böyle bir burun yaptı

O zaman şanslısın sen bnmki acıyanlardandı ama 2 dk lık bir şey olduğundan korkmaya gerek yok :))

Kızlaaar ben geldim. Salı sabah 08.00 de operasyona girdim. Hiç heyecanlı değildim.Saat 12.30 gibi bitmiş.13.15 gibi odama aldılar. Hastane, Barış bey herşey harikaydı. Ama ben korkunç kabus dolu 2 gün geçirdim. Başımdaki ağrının şiddeti, kulaklarıma, diş etlerime beynimin içine ta ki tamponlarımı aldırmaya gidene kadar sürdü. XXdyguxx ile çok hoş bir karşılaşmamız oldu.xxdygxx sen beni gördüğünde yüzüm balon gibi şişti. Tamponlarımı aldırıp Ankara'ya döndüm. Şu ana yüzüm yeşilleşti ve balon gibi şiş. Tamponlar alınınca baş ağrım sona erdi. Benim ameliyat sürecim sizlerinki gibi rahat değil korkunç geçti. Benim gibi forumda bir arkadaşınki de böyle geçmişti hatırlıyorum.Umarım bu zorluklara değer ve güzel bir sonuç ortaya çıkar.Bana ameliyata hazırlanma sürecinde yardımcı olan tüm değerli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçmiş olsun bouquet. umarım yeni burnun gönlüne göre olur

duygu çok güzel olmuş burnun inanılmaz bi değişim olmuş gerçekten çoook beyendim resimlerde kaç aylık peki cnm?

Merhaba arkadaslar,
Ben de doktor arastirma asamasindayim.En onemli kriterim,ameliyattan bir sure sonra tekrar bir revizyon gerekme olasiligi.KK de hemen hemen tum doktorlar hakkinda yorumlar okudum ve aklimda sadece iki isim var su an Emre Ilhan ve Baris Cakir.Emre Ilhan dememdeki sebep simdiye kadar neredeyse hic bir hastasindan memnuniyetsizlik mesaji okumadim.Fakat o konuda da soyle bir tereddutum var,Emre beyin yaptigi tum burunlar birbirine benziyor gibi geldi bana.Kucucuk kavisli ve kalkik.Ben daha dogal bir gorunum istiyorum.Baris beyin yaptigi burunlari cok merak ediyorum.Arkadaslik yolladim sizlere,kabul ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Cooook gecmis olsun,en yakin zamanda sisliklerinin inmesini diliyorumm ve e onemlisi de sorunsuz,kucuk ve guzel bir burnun olur insallah.

geçmiş olsun.Bugün kontrol için Barış Bey'e gittim ,senden söz ettim.Tasarımını gösterdi.Sana kalkık bi burun yaptığını söyledi.Burun konusunda gayet bilgili geldi dedi :)))
Böylece seni görmüş oldum arkadaşım.

Tamponlardan kaynaklanan durumları hepimiz yaşadık.Alçın ne zaman alınacak ? Fotolarını bekliyoruz.

Cooook gecmis olsun,en yakin zamanda sisliklerinin inmesini diliyorumm ve e onemlisi de sorunsuz,kucuk ve guzel bir burnun olur insallah.

Pinkspiders iyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sislikler iner ve en önemlisi pişman olmayacağımız bir burnum olur sevgiler

Sevgili rrevvnakk'cim öncelikle bir kez daha ameliyat oncesi gosterdigin içten arkadasligin için teşekkür ederim.Evet Baris beye bana tembihlediğin tüm açıklamaları kıkirdak ayrıntılarına kadar söyledim çok sasirdi ve güldü. Umarım gercekten kalkık bir burun olmuştur kızım burnun cok büyük dedikce moralim bozuluyor süreci bekleyip görucez tatlım sevgiler

Bu arada alçim 23 eylul Cuma gunü çıkacak, ne ameliyat oncesi ne herhangi bir görüşmede heyecanlanmadim ama sanırım alçı çıkarken sonuca bakma esnasında heyecanlanicam. Bu arada alçı kolay çıkıyor mu ve ne kadar sürüyor çıkarmak bilgi verebilir misiniz?

Alçı hemen çıkıyor, acı filan yok.Sonrasında Barış Bey biraz masaj yapıyor.Asıl 1. ay kontrolünde şahane masaj yapıyor ödemi dağıtmak için.
Alçı çıkınca şiş ve sert olacak burnun.Burnum büyük diye sakın üzülme şişler inecek.Burun küçülecek.
Kişinin çenesi ve yüz hatları küçükse , küçük ve kısa burun ucu daha çok yakışıyor.
Barış Bey sana en uygun tarzda yapmıştır.

Arkadaşlar 1 tane yeni foto yükledim 6 ay 3 haftalık.
Daha fazla yükleyemedim hata veriyor.Yarın tekrar dener haber veririm.

sevgiler......

Rrevvnnakcim teşekkür ederim bilgiler için resmin harika o günleri ben de görürüm inşallah. Evet daha önce okuduğum kisiler hep en şiş zamanın bu ve alçı çıktıktan sonraki birkaç gün olduğunu yazıyordu. Umarım küçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…