Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

iyi günler arkadaşlar..özelden mesaj yazamıyorum.Barış bey in burun estetiği fiyatını bilen varsa bana özelden yazarsa sevinirim..teşekkürler şimdiden

tsk. ederim canim cok heycanliyim. Randevu icin aradim. tavsiye edermisiniz? Yoksa baska önerileriniz warmi? Cokt kafam karisik.:))

Sizi anlıyorum ben de aynı sıkıntıları yaşadım. 3 doktor gezdim ve Barış beye ameliyat oldum sonunda. Tabi bu kararı vermemin sebebi burdaki arkadaşların memnuniyeti oldu. Doktorlar bir görüş o zaman kararın netleşir

Sevgili yardımsever ilgili arkadaşlarım, bugün Sevin hanımla ameliyat öncesi cilt bakımı yaptırıp yaptırmayacağımı sordum.Yapilmasınıniyi olacağını söyledi. Ben de gittim derinlemesine bir cilt bakımı yaptırdım. Bir de ödeme nakit değil de kredi kartıyla tek çekim olabilir mi dedim. Ankaradan geleceğim için nakit taşımak istemediğimi söyledim fakat pos makinaları yokmuş. Ben de bari sizlerle şu ana kadar öğrendiğim bilgileri paylaşmak istedim.

Arkadaşım çok iyi yapmışsın bana da yaptır demişti de ben amannn zaten burnum yenilenmeyecek mi mantığıyla yaptırmamıştım

İşte ben yaptırmadan önce umursamadım sen yaptırmakla iyi yapmışsın maşallah :)
Ameliyat sonrası çok yağlanacak zaten burnuşun bu bakım sana iyi gelecek. Çok iyi yapmışsın.

Arkadaşlar pinkgirl16 arkadaşımız vardı 20 Haziranda revizyon olacaktı, haberi olan var mı ? Ne oldu ? Kapasama alanı dışında görünüyor. Galiba ceza aldı

Selam kızlar,ben de haftaya Barış Bey ile görüşmeye gideceğim.Sanırım pazartesiye kadar yurtdışında kendisi?

Selam kızlar,ben de haftaya Barış Bey ile görüşmeye gideceğim.Sanırım pazartesiye kadar yurtdışında kendisi?

Selam AngeLizm: :)

Barış Bey; İngiltere'de Lincoln Art University "Art of Surgery workshop" unda davetli konuşmacıymış."Sanatın estetik cerrahi üzerindeki etkileri" konusunu konuşacakmış. Belkide konuşmayı yapmıştır Twitlerinde okudum bende

Tam konu ve konuşmacı bu kadar uyumlu olabilir :)) Gurur duydum doktorumla..

Evet Londra'ya gideceğini duymuştum.Barış Bey benim bir arkadaşımın tanıdığı oluyor.Onun vasıtasıyla beraber gideceğiz.
Sanatını insanlar üzerinde uygulayabiliyor olması harika Heyecanlıyım biraz.Gitmeden yapmam gereken ya da gittiğimde sormam gereken bişiler var mı?
Benim oraya gidince aklıma soracak hiçbişi gelmez çünkü eminim.

:)) Rahat ol yahu. Burun derin kalın mı ince mi onu sor. Bence bundan sonrası Barış Bey'in sihirli parmaklarına kalıyor

:) benimde ilk görüşmede aklıma hiç bir şey gelmemişti barış bey evet bana sorucağın bişi varmı deddi hıkk diye kaldım onun için ameliyattan önce bir daha görüşmüştüm bu sefer aklımdakileri sordum. ince derili olup olmadığımı burun deliklerimi müdehale edilip edilmeyeceğini falan sormuştum sende merak ettiğin herşeyi sor sormadığın zamanaklına fena halde takılıyor keşke şunuda sorsaydım bunuda falan diye :)

bu arada burnumla bugün 57 günümüzdeyiz ve dün ne yazıkkı burnumu acaip derecede bi darbe aldım ablam saolsun :) dirseğiyle burnuma çarptı çok fazla acıdı gözümden yaş gelecek kadar burun daha hassas olduğu için şu dönemler daha fazla acıyor bide amaaaan amaaan siz çok dikkkatli olun ameliyat sonrasında kızlar allahtan perşembe günü barış beyle görüşmem varda bi problem olup olmadığını anlayabiliceğim

onun dışındaa herşey çok güzeel dün arkadaşlarımdaa buluştum ve hiç tanımadığım biride vardı ortamda biz estetikten falan konuşurken oda anlayamadı konuyu estetik olduğumu söyledim çok şaşrdııı hiç farkedilmiyor baya doğal olmuş dedi insan böyle şeyleri duyunca bi mutlu oluyor yahuuuuuu =))

xxdyguxx; sendeee çok değişmişsinn güzel olmuş,baktım resimlerine ..cidden bu barış bey bizi çok değiştirdi güzelleştirdi :)sağolsun

Çok güzel bir duygu olmalı ya :) İnsanın özgüvenini perçinliyor.Benim korkum eskisinden kötü olursa ya da beğenmezsem ne olur.Böyle bir endişem var.Burada da tasarım yapılıyor olması büyük rol oynuyor.Burun ucuma müdahale edileceğini pek sanmıyorum.Sadece azıcık törpülenmesi gerek diye düşünüyorum.Okuldakiler saçmalama yaptırma diyor.Ama ben baya kararlıyım bu sefer.Sizleri de görünce,okuyunca forumu gözüm kapalı olurum Barış Beye.

bende aynı sizin gibi düşünüyrdum ya beğenmezsem diye :) ama endişelenmeyin barış bey zaten yüzünüze gitmeyen birşeyi uygulamaz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…