tsk. ederim canim cok heycanliyim. Randevu icin aradim. tavsiye edermisiniz? Yoksa baska önerileriniz warmi? Cokt kafam karisik.:))
Sevgili yardımsever ilgili arkadaşlarım, bugün Sevin hanımla ameliyat öncesi cilt bakımı yaptırıp yaptırmayacağımı sordum.Yapilmasınıniyi olacağını söyledi. Ben de gittim derinlemesine bir cilt bakımı yaptırdım. Bir de ödeme nakit değil de kredi kartıyla tek çekim olabilir mi dedim. Ankaradan geleceğim için nakit taşımak istemediğimi söyledim fakat pos makinaları yokmuş. Ben de bari sizlerle şu ana kadar öğrendiğim bilgileri paylaşmak istedim.
Selam kızlar,ben de haftaya Barış Bey ile görüşmeye gideceğim.Sanırım pazartesiye kadar yurtdışında kendisi?
Selam AngeLizm: :)
Barış Bey; İngiltere'de Lincoln Art University "Art of Surgery workshop" unda davetli konuşmacıymış."Sanatın estetik cerrahi üzerindeki etkileri" konusunu konuşacakmış. Belkide konuşmayı yapmıştırTwitlerinde okudum bende
Tam konu ve konuşmacı bu kadar uyumlu olabilir :)) Gurur duydum doktorumla..
Evet Londra'ya gideceğini duymuştum.Barış Bey benim bir arkadaşımın tanıdığı oluyor.Onun vasıtasıyla beraber gideceğiz.
Sanatını insanlar üzerinde uygulayabiliyor olması harikaHeyecanlıyım biraz.Gitmeden yapmam gereken ya da gittiğimde sormam gereken bişiler var mı?
Benim oraya gidince aklıma soracak hiçbişi gelmez çünkü eminim.
kalın deriliysen bile zamanla oturcaktır...hadi hayırlısı..Tamam sorayım onu.Bana kalın deriliymiş gibi geliyor.Bakalım artık.
bende baris beye ameliyat olmayi dusunuyorum 6 ay icersinde .. ;-)
Evet Londra'ya gideceğini duymuştum.Barış Bey benim bir arkadaşımın tanıdığı oluyor.Onun vasıtasıyla beraber gideceğiz.
Sanatını insanlar üzerinde uygulayabiliyor olması harikaHeyecanlıyım biraz.Gitmeden yapmam gereken ya da gittiğimde sormam gereken bişiler var mı?
Benim oraya gidince aklıma soracak hiçbişi gelmez çünkü eminim.
Canım bende baktım resimine inan sende çok değişiceksin güzel olucaksın barış bey'e bırak sen gerisini :))hadi bakalım hayırlısı diyelim bekliyruzz resimlerini :)bende baris beye ameliyat olmayi dusunuyorum 6 ay icersinde .. ;-)
bende baris beye ameliyat olmayi dusunuyorum 6 ay icersinde .. ;-)
:) benimde ilk görüşmede aklıma hiç bir şey gelmemişti barış bey evet bana sorucağın bişi varmı deddi hıkk diye kaldımonun için ameliyattan önce bir daha görüşmüştüm bu sefer aklımdakileri sordum. ince derili olup olmadığımı burun deliklerimi müdehale edilip edilmeyeceğini falan sormuştum sende merak ettiğin herşeyi sor sormadığın zamanaklına fena halde takılıyor keşke şunuda sorsaydım bunuda falan diye :)
bu arada burnumla bugün 57 günümüzdeyiz ve dün ne yazıkkı burnumu acaip derecede bi darbe aldım ablam saolsun :) dirseğiyle burnuma çarptı çok fazla acıdı gözümden yaş gelecek kadar burun daha hassas olduğu için şu dönemler daha fazla acıyor bide amaaaan amaaan siz çok dikkkatli olun ameliyat sonrasında kızlar allahtan perşembe günü barış beyle görüşmem varda bi problem olup olmadığını anlayabiliceğim
onun dışındaa herşey çok güzeel dün arkadaşlarımdaa buluştum ve hiç tanımadığım biride vardı ortamda biz estetikten falan konuşurken oda anlayamadı konuyu estetik olduğumu söyledim çok şaşrdııı hiç farkedilmiyor baya doğal olmuş dedi insan böyle şeyleri duyunca bi mutlu oluyor yahuuuuuu =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?