Yani en faslasinida ben yapmisim. Ben hemen tamponlar cikti, gezmeye basladim...sigara da 10 günde...hic birsey bana olmadi...Gözlükü zaten cok az takiyorum...
edibegul tşk ederim canım iyiyim bende alçım var şuanda salı günü çıkacak 8.günüm benimde aynı şekilde benimde burnum şuanda fena şekilde şiş bişey anlayamıyorum oyüzden..burnunun içindeki yaraları elleme bence benımde yara dolu şuanda ellemiyorum ama sende elleme sağlığından önemli değil o şekilde git bişey olmaz..Bu arada geçmiş olsunn
evet 1 gün arayla :) aminn canım aynı şekilde bende öyle burdaki arkadaşların sayesinde özellikle ORALET in yazılarını okuyarak hazırlıklıydım sağolsun kendisi her konuda tecrübeli olduğu için insanı yönlendirip bilgi veriyor...İyi ki varsınız kızlarr:)
Ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Umarım gönlünüze göre istediğiniz gibi burunlarınız olur. Sıra ben de şimdiden çok heyecanlıyım ki daha 1 ay var. Barış beyi aradım randevu için yurtdışında olduğunu söyledi sekreteri. Ameliyat olanlara sormak istediğim birkaç şey var. Ameliyat olmaya karar verirken önden tasarım yapıyor mu doktor bey. Benim için ön görüntü çok daha önemli. İkincisi ameliyat süreci beni çok korkutuyor. Ameliyat anında gerçekten hiç bir ses ya da acı duymuyor musunuz? Ameliyat sonrası narkoz çok zor diyorlar doğru mu ve nefes alabiliyor musunuz ameliyat sonrası?
selam kızlar:)
aslında bende tek doktorla sınırlı kalmadım tek başıma yada arkadaşlarımla doktor doktor gezdim:):) yakup avşar'a gittim küçücük bir burun yaptı resimde beğenmedim birde üstüne inanılmaz bir fiyat istedi yok kalsın dedim. sonra bir arkadaşımla akın bey'e gittim inanılmaz mütevazi ve sıcakkanlı bir doktor. Bir burun yaptı süper duruyo yan profilden. ama akın bey önden resim göstermiyor ve ön profil benim için önemli. birde birkaç kişi şikayet etmiş tereddütte kaldım. sonra naci bey'e gittim (cümbür cemaat herkesi topladım):) adam işini iyi biliyor ama bana biraz soğuk geldi hani gayet rahat eli cebinde "ne vardı" modunda geldi bende "bişey yok nolsun geldik bir uğrayalım dedik bizde şimdi gidiyoruz zaten" diyip çıktık ordan. bittimi tabiki bitmedi:) sonra emre ilhan'a gittim. insanları saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor ancak çok konuşuyor ve benim ne istediğimi dinlemeden sürekli yorumlarda bulundu olur olmadıkta laf edince bende başarılar size diyip çıktım:) sonuç olarak doktor ve hasta ilişkisi gerçekten çok önemli. doktorumla iyi bir iletişime geçemezsem iyi bir sonuç çıkabileceğine inanmıyorum. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum ve umarım bu barış bey olur. artık bu son olsun ve sonuç süper olsun:)))
canım merhaba, hiç gerek yok heyecanlanmana, bizde çok heyecanlıydık ama geçiyor zamanla ameliyat öncesi değilde ameliyat sonrası baya bir dikkat etmen lazım. benim sana tavsiyem çık gez dolaşş gününü gün et güneşe çık denize gir yan karar bol boll. sonra yapamıcaksın bunları bak ben bu güzel havada evdeyim oturuyorum hiç hoş deil ama pişmanmıyım gram pişman olmadım. sende olmayacaksın inşallahh bir an önce güzel burnuna kavuşman dileğiyle..
kızlar birde bişey sorucam ben size, burnumun içi dolu gibi geliyor bana kabuklar sümükler var sankii okyanus suyu sıkınca iyi oluyorda hemen 10 15 dk sonra eski haline dönüyor içerde kabuklar var ben onları nasıl etkisiz hale getirebilirim?
birde burun içi temizliğimi okyanus suyunu kulak temizleyicisine sıktım biraz temizledim ama iki deliğimin birleşme yerinde ciddi kabuklaşmış kan var onlar temizlenmiyor acaba zorlamasammı doktoruma da böyle gitmek istemiyorum. SEMACIM BU ARADA SNEİN BURNUN NASIL OLDUUU DEĞİŞİŞMLER NE YÖNDEEE AYRICA SEDACIM SEN NASILSINNN??
Benimde bir tarafda kabuklasma gibi birsey var. Hic elemiyorum onu. Baska benim bir hafta sonra burnum cok temizdi. Ondan önce dayma neslem vardi, oda gecti.
Burnum hergün biraz daha güzelesiyor, sisikler iniyor... :)
bu arada oraletcim, resim ekledim bi bak istersennnn bugün koydum çekildimm yorumuna ihtiyacım varrr
Tamam, bende seni hatirladim :) gecmis olsun, söylemeye unuttum galiba. Alci ne zaman cikiyor? Cok kötü burnun yoktu, umarim güzel olur. Bende 2 yeni foto ekledim. Bügün´ün. Gözlük takmak yasak galiba, ama bu gözlük cok hafif...
Bu Gözlük cok hafif...lens takiyorum, ve rüzgar olursa olmuyor...
Bende unutmustum...bol bol hergün Cevahir´e alisveris etmeye gittim...hotelim onun yaninda di...konsere bile gittim... :)
Yani en faslasinida ben yapmisim. Ben hemen tamponlar cikti, gezmeye basladim...sigara da 10 günde...hic birsey bana olmadi...Gözlükü zaten cok az takiyorum...
aaa bende çarşamba çıkarıcam. 1 gün araylaa hadi bakalımm geçmiş olsun hepimize kızlarrr Allah yardımcımız olsunnn.. bu arada hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya çok destek oldunuz gerçekten ben mesela duymasaydım bütün bunları, alçım çıkınca muhtemelen 1 ay boyunca ağlıyor olacaktım. ama şimdi hazırlıklıyım. hepinize çok teşekkür ederim.
evet 1 gün arayla :) aminn canım aynı şekilde bende öyle burdaki arkadaşların sayesinde özellikle ORALET in yazılarını okuyarak hazırlıklıydım sağolsun kendisi her konuda tecrübeli olduğu için insanı yönlendirip bilgi veriyor...İyi ki varsınız kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?